Merhaba arkadaşlar 7 aydır bebek planlıyoruz. 27-28 gün olan adetim son dört aydır 32 güne çıkmıştı. Çevremdekilerin demesine göre rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş. Bu ay tam 32. günde evde idrarla gebelik testi yaptım 2. çizgi yaklaşık 10dk sonra silik bir şekilde belirdi. Ama testin bozuk olabileceğini falan düşünerek kendimi ve eşimi hemen umutlandırmak istemedim ertesi gün sabah devlet hastanesinde kan verdim Beta HCG: 23,1 çıktı. Bulunduğum şehirde 1 hastane var ve kadın doğum doktorları 1 hafta sonraya randevu verıyor. Dolayısıyla sonucumu gösteremedim 2 gün sonra başka bir şehirdeki özel bir hastaneye gittim detaylı bilgi almak ve benim ve bebeğimle ilgili samimi olarak ilgilenen birilerini bulmak için fakat nafile. Kan testi istedi sonuç: beta hcg:38,59 , prgesteron 22,59. Sonucları yorumlarken soyledıklerı de sunlardı: bu sonuclar bızı bıryere goturmez. Mol gebeli, dış gebelik, kimyasal gebelik hala ihtimal dahilinde. Ama progesteron seviyen iyi. Yanı benı motıve edecek hıcbırsey söylemedı. Benım beklentim; evet gebesın su kadar haftalık falan demesiydı. Her cumlesınde ıyı haber bekledım ama hep karamsardı. Hamıle olduguma sevınemedım bıle. Icım buruk sımdı ya dedıgı gıbı kotu bıse olursa Ne yapmalıyım bılemıyorum. Neden hcg seviyem az arttı ya da bu durum normal midir erken gebelikte? En azından sizlerden iyi birşeyler duymayı ümit ediyorum...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta HCG değerim neden düşük :(
- Konu Sahibi fentox
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba arkadaşlar 7 aydır bebek planlıyoruz. 27-28 gün olan adetim son dört aydır 32 güne çıkmıştı. Çevremdekilerin demesine göre rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş. Bu ay tam 32. günde evde idrarla gebelik testi yaptım 2. çizgi yaklaşık 10dk sonra silik bir şekilde belirdi. Ama testin bozuk olabileceğini falan düşünerek kendimi ve eşimi hemen umutlandırmak istemedim ertesi gün sabah devlet hastanesinde kan verdim Beta HCG: 23,1 çıktı. Bulunduğum şehirde 1 hastane var ve kadın doğum doktorları 1 hafta sonraya randevu verıyor. Dolayısıyla sonucumu gösteremedim 2 gün sonra başka bir şehirdeki özel bir hastaneye gittim detaylı bilgi almak ve benim ve bebeğimle ilgili samimi olarak ilgilenen birilerini bulmak için fakat nafile. Kan testi istedi sonuç: beta hcg:38,59 , prgesteron 22,59. Sonucları yorumlarken soyledıklerı de sunlardı: bu sonuclar bızı bıryere goturmez. Mol gebeli, dış gebelik, kimyasal gebelik hala ihtimal dahilinde. Ama progesteron seviyen iyi. Yanı benı motıve edecek hıcbırsey söylemedı. Benım beklentim; evet gebesın su kadar haftalık falan demesiydı. Her cumlesınde ıyı haber bekledım ama hep karamsardı. Hamıle olduguma sevınemedım bıle. Icım buruk sımdı ya dedıgı gıbı kotu bıse olursa Ne yapmalıyım bılemıyorum. Neden hcg seviyem az arttı ya da bu durum normal midir erken gebelikte? En azından sizlerden iyi birşeyler duymayı ümit ediyorum...
canım merhaba.. öncelikle içini ferah tut asla olumsuz düşünme... geç yumurtlamış olabilirsin ve geç döllenme olmuştur dolayısıyla.. BHCG tahlilini en son yaptırdığın hastanede tekrar yaptır ve 2 günde bir takip et.. eğer farklı hastanelerde yaptırırsan farklı sonuçlar alırsın.. o yüzden sürekli aynı labaratuarda tekrarlatman gerekiyo BHCG yi.. sen doktorların söylediğine fazla takılma.. onlar böyle durumlarda hep en olumsuzunu söylüyolar nedense böyle durumlarda biraz kendi kendimizin doktoru olmamız lazım.. değerini sen takip et canım.. inş. bi sorun yoktur ve meleğin seninledir..şimdilik doktora gitmene gerek yok çünkü zaten gitsende hiç bişey gözükmez ultrasonda..BHCG değerin artıp 1500 olduğu zaman git doktora çünkü ancak o zaman ultrasondan gözükür canım.. bol bol dua et inş. bebişin seninledir..
Çok teşekkür ederim bayanlar 38,59 değerimden 2 gün sonra gittim yine tahlil yaptırdım 145,80 çıktı. Doktor yine kesın bırsey soyleyeöeyıı 1 hafta sonra gel dedı. Ama bu kadar yukselmesı bıle benı coooook mutlu ettı
gayet güzel yükselmiş canım dikkat et kendine ilk 3-4 ay
Sana da hayirli olsun canım. Bende de halsizlik var onun dışında bisey yok inşallah sorun yokturHayirli olsun Benim adetime 5 gun kala 24.40 cikti adetime 1 gun kala 121.6 cikti suan tam 5 haftalik kan vermedim ama belirtim yok bayram sonrasi dr a gidicem uyku ve cok az gogus agrisi var
sizin degeriniz yukselmis galiba Allah kucaginizada almayi nasip etsin insallah benimde degerim artarrmrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm
inşallah yukselmistir canim tup bebekmiKızlar pazartesi beta hcg yaptırdım sonuç 11.63 acaba yükselmiş midir yarın gideceğim yani gebelik varmıdır
Yok normalinşallah yukselmistir canim tup bebekmi
naptin canim nasilsin simdi yukseldimi degerlerinYok normal
Adet oldımnaptin canim nasilsin simdi yukseldimi degerlerin
tahmin ediyordum ama uzmemek icin soylememistim belki artar diye dusunmustum ayni sey benimde basima gelmişti gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda kavusuruz bebislerimizeAdet oldım
LÜTFENN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?:/ konu actım ama cevap veren olmadı...
Benim Adetim 15 gün gecikti. Gecen hafta çamasırımda bi iki damla leke gördüm faka sonrasında gelmedi. Bundan 4-5 gün sonra da ilişkiden sonra gördüm bulanık sekilde ve sonrasında yine gelmedi. Dün test yaptırdım beta hcg 3,34 cıktı ve bugün de leke gelmeye devam etti fakat adet agrısı gibi degıl sol kasıgımda agrı ve belimde kasılma gibi bişey var. Dünden beri de azar azar kahverengi lekelenmem oluyor. Sizce hamile miyimdir? Kandaki deger zamanla yükselir diye biliyorum.
Benim Adetim 15 gün gecikti. Gecen hafta çamasırımda bi iki damla leke gördüm faka sonrasında gelmedi. Bundan 4-5 gün sonra da ilişkiden sonra gördüm bulanık sekilde ve sonrasında yine gelmedi. Dün test yaptırdım beta hcg 3,34 cıktı ve bugün de leke gelmeye devam etti fakat adet agrısı gibi degıl sol kasıgımda agrı ve belimde kasılma gibi bişey var. Dünden beri de azar azar kahverengi lekelenmem oluyor. Sizce hamile miyimdir? Kandaki deger zamanla yükselir diye biliyorum.
Adetinin 15gun gecmesine gore 3.34 cok düşük bence canimLÜTFENN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?:/ konu actım ama cevap veren olmadı...
Adetinin 15gun gecmesine gore 3.34 cok düşük bence canim
Peki yeni gebelik olmus olabilir mi?