Beta hcg değerim nasıl?

Kbrgnyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
242
103
33
28
10 Ağustos : 469.88
12 Ağustos : 663.5
Beta hcg değerim 2 günde bu şekilde yükseldi sizce normal mi bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi 2 katı artış olmamış 2 günde

10 Ağustos : 469.88
12 Ağustos : 663.5
Beta hcg değerim 2 günde bu şekilde yükseldi sizce normal mi bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi 2 katı artış olmamış 2 günde
Aynı laboratuvarda ve aynı saatte verdiniz mi?
Minimum %60 artış beklenir. O da tam 48 saat için 750 gibi bir değer olmalıydı. 2 gün sonra mutlaka aynı saatte aynı yerde tekrar verin

Aynı laboratuvarda ve aynı saatte verdiniz mi?
Minimum %60 artış beklenir. O da tam 48 saat için 750 gibi bir değer olmalıydı. 2 gün sonra mutlaka aynı saatte aynı yerde tekrar verin
Hayır farklı hastaneler de kan verdim
İlk testi saat 18.00 de verdim
2. Testi 14.30 da

Hayır farklı hastaneler de kan verdim
İlk testi saat 18.00 de verdim
2. Testi 14.30 da
O zaman sıkıntı olmayabilir canınızı sıkmayın. Zaten saat farkı varmış ve laboratuvara göre değerlerde oynama olabilir.
3. Testi 2. Testi verdiğiniz yerde 14:30 gibi vermeye çalışın

O zaman sıkıntı olmayabilir canınızı sıkmayın. Zaten saat farkı varmış ve laboratuvara göre değerlerde oynama olabilir.
3. Testi 2. Testi verdiğiniz yerde 14:30 gibi vermeye çalışın
Cumartesi gününe denk geliyor 2 gün sonrası devlet hastanesinde yaptırmıştım 2.testi p.tesiye kalacak o zaman aciller yapmıyor çünkü

Cumartesi gününe denk geliyor 2 gün sonrası devlet hastanesinde yaptırmıştım 2.testi p.tesiye kalacak o zaman aciller yapmıyor çünkü
Yani en kötü başka yerde yaptırın. Artışı sağlıklı gözlemlemek önemli. Kimyasal gebelikse sorun değil ama dış gebelik ihtimali için takip etmek gerek

Saat ve labaratuvar farkı olunca , değerde de fark oluyor . Korkmayın Allah'ın izni ile kese tarihine dek sabredin. Benimde 1.gün 102 idi aradan 2 gün sonra başka yerde dayanamayıp test verdim 252 çıkmıştı . Saat ve yer farkından ötürü . Çok şükür herşey yolunda oldu inşallah sizinde öyle olacaktır .

Aminn inşallah dediğiniz gibi olur

Bi dr sağlıksız gebelik dedi
Sonra başka dr gittim tekrar beta istedi sağlıksız gebelik demek için erken dedi ultrasonla baktı bişey göremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…