Aynı laboratuvarda ve aynı saatte verdiniz mi?10 Ağustos : 469.88
12 Ağustos : 663.5
Beta hcg değerim 2 günde bu şekilde yükseldi sizce normal mi bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi 2 katı artış olmamış 2 günde
Hayır farklı hastaneler de kan verdimAynı laboratuvarda ve aynı saatte verdiniz mi?
Minimum %60 artış beklenir. O da tam 48 saat için 750 gibi bir değer olmalıydı. 2 gün sonra mutlaka aynı saatte aynı yerde tekrar verin
O zaman sıkıntı olmayabilir canınızı sıkmayın. Zaten saat farkı varmış ve laboratuvara göre değerlerde oynama olabilir.Hayır farklı hastaneler de kan verdim
İlk testi saat 18.00 de verdim
2. Testi 14.30 da
Cumartesi gününe denk geliyor 2 gün sonrası devlet hastanesinde yaptırmıştım 2.testiO zaman sıkıntı olmayabilir canınızı sıkmayın. Zaten saat farkı varmış ve laboratuvara göre değerlerde oynama olabilir.
3. Testi 2. Testi verdiğiniz yerde 14:30 gibi vermeye çalışın
Yani en kötü başka yerde yaptırın. Artışı sağlıklı gözlemlemek önemli. Kimyasal gebelikse sorun değil ama dış gebelik ihtimali için takip etmek gerekCumartesi gününe denk geliyor 2 gün sonrası devlet hastanesinde yaptırmıştım 2.testip.tesiye kalacak o zaman aciller yapmıyor çünkü
İnşallah Normal gebeliktirYani en kötü başka yerde yaptırın. Artışı sağlıklı gözlemlemek önemli. Kimyasal gebelikse sorun değil ama dış gebelik ihtimali için takip etmek gerek
Öyledir inşallahİnşallah Normal gebeliktir
Aminn inşallah dediğiniz gibi olurSaat ve labaratuvar farkı olunca , değerde de fark oluyor . Korkmayın Allah'ın izni ile kese tarihine dek sabredin. Benimde 1.gün 102 idi aradan 2 gün sonra başka yerde dayanamayıp test verdim 252 çıkmıştı . Saat ve yer farkından ötürü . Çok şükür herşey yolunda oldu inşallah sizinde öyle olacaktır .
İnşallah sakın strese girmeyin bence artış gayet güzel olmuşAminn inşallah dediğiniz gibi olur
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah sakın strese girmeyin bence artış gayet güzel olmuşAllah'ın izni ile güzel haberleri alırsınız . Stres olmayın ki herşey güzel gitsin .
10 ağustos - 469Bugün ki değer kaç çıktı ki ?
Şuan durum nedir10 ağustos - 469
12 Ağustos - 663
14 Ağustos - 1364
Yarın yaptırıcam 16 sında 2. Değere göre 2 katı artmış görünüyorŞuan durum nedir
Değerlerim 2 katı kadar yükseliyor doktorum bir sorun olmadığını söylediŞuan durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?