• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hCg degerim nasıl?

Aselkocak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
410
167
23
30
Kızlar Merhaba. Adetim 8 gün gecikti. Bende dün test yaptım. Ve silik çıktı. Kan verdim bugün aldım sonucumu. 495.5 çıktı. Yarın gel tekrar kan ver dedi. İlk defa yaşıyorum bu durumu. Değerim nasıl. Ne olması gerekiyor. Kesin hamile miyim?

2269354

Hamilesin hayırlı olsun yarın iki katına çıkar inşallah

Kızlar Merhaba. Adetim 8 gün gecikti. Bende dün test yaptım. Ve silik çıktı. Kan verdim bugün aldım sonucumu. 495.5 çıktı. Yarın gel tekrar kan ver dedi. İlk defa yaşıyorum bu durumu. Değerim nasıl. Ne olması gerekiyor. Kesin hamile miyim?

Eki Görüntüle 2269354
Benimde 6. Gün 450 çıktı önemli olan değer değil 2 günde bir 2katına çıkması. Yarında baktırın 1000 ve üstü çıkacaktır. Hayırlı olsun 👼🏻

Neden hemen ertesi gun çağırdılar ki 2 gunde 2 katina çıkması gerekiyor yani normal de öyle bakılıyor. 🙄

Bu arada hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Neden hemen ertesi gun çağırdılar ki 2 gunde 2 katina çıkması gerekiyor yani normal de öyle bakılıyor. 🙄

Bu arada hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Kanı dün verdim yarın tekrar bakacaklar. Bilmiyorum öyle söyledi.
İnşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Back