beta hcg değerim nasıl üfff moralim bozuluyor.

KaradenizGelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
20
7
36
4+4 haftalık hamileyim. beklenen adet tarihimde 368.1 değerle öğrendim hamile olduğumu. 2 gün sonra başka hastanede yaptırdığım test ise 589 çıktı.artış çok hoşuma gitmedi açıkcası. bana biraz yardım edermisiniz? 4 haftalık hamilelilk için 589 düşük bir rakam değil mi?

Değer gayet normal canim neden kendine sıkıntı yapıyorsun ben 4 haftalik hamileyken beta hcg 215 ti

ben 4+1 de kızıma hamle kaldıgımı ogrendim 32,05 di değerim, kimyasal gebelik zannetmiştik :) ama şimdi 4 yaşında abla oldu kuzum... önemli olan değerin artışı endişe etme...

Testi doktorunuza göstermediniz mi? Doktor ne diyor. Doktor aksini söylemedikçe boşuna evham yapmayın. Bildiğim kadarıyla ve bende ilk hamileliğimi öğrendiğim zamanda 5 haftalık hamileydim. 2 bin küsür çıkmıştı. Doktor her gün bu değerin %50 ve üzeri artarak seyretmesi gerekiyor demişti. 1 hafta sonra bir daha test yaptırmıştık. O zaman test değerindeki artışı değerlendirmişti. Normal demişti.

Sizin artışlarınızda günde %50 gibi görünüyor. Yani doktorumun bana söylediğine uyuyor gibi. Ama tabi mutlaka bizim değil, kendi doktorunuzun söylediklerine dikkat edin.

ya acil doktoru baktı betahcg ye. yorumlamadı. diğerinide acilde yaptırdım. kendime daha bir doktor bulamadım ki.bide özele gitmek istiyorum bu yüzden gittiğimde keseyi falanda görmek istiyorum. beta hcg artışlarımı acilde baktırıyorum. aslında banada iyi gibi geldi ama %60 artmış tam. 2 katı değil yani. bide ben 2 günü bir türlü anlayamadım. 2 günü geçirip 3. gün mü baktırcaz bi daha.

Cnm sıkıntı yapacak birşey yok değer gayet normal bencede tam 48 saat sonra vermen gerekiyor yani diyelimki bugün Cumartesi sabah 10:00 da verdin Pazartesi 10 :00 da tekrar vercem saat bile önemli sana onun için yüksek gelmiştir cnm şu an değerin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…