Bat gününün geçmesini bekleyin 5 üstü gebelik kabul ediliyor siz yine de dikkat edin ağır kaldırmayın ani hareketler yapmayın dinlenin uzanın inşallah hayırlı haberler verirsinizİlişkimin üzerinden 2 hafta geçti ama ben sabırsız olduğum ve kendimde bazı (akıntı+hafif sancılar) hissettiğim içinnkan testi verdim ve beta 7.38 çıktı, kaset testtee asırı silik cıktı ama baya bi süre sonra cıktı o kurumada olabılır, sizce nedir durum sadece hislernizi ve yasadıklarınızı merak ediyorum .. adetime daha 6 gün var
Bat günü ne demek acaba, bide spora gidiyorum atlayıp zıplıyoruz bazen gitmesem mi bilemedim şimdiBat gününün geçmesini bekleyin 5 üstü gebelik kabul ediliyor siz yine de dikkat edin ağır kaldırmayın ani hareketler yapmayın dinlenin uzanın inşallah hayırlı haberler verirsiniz
Dikkat edin benceBat günü ne demek acaba, bide spora gidiyorum atlayıp zıplıyoruz bazen gitmesem mi bilemedim şimdi
Çok çok teşekkür ederim bu arada , Allahtan hayırlısı olsun sağolunBat gününün geçmesini bekleyin 5 üstü gebelik kabul ediliyor siz yine de dikkat edin ağır kaldırmayın ani hareketler yapmayın dinlenin uzanın inşallah hayırlı haberler verirsiniz
Çok teşekkür ederim sağolun , testlerde neden çizgi cıkmadı sizce belkide kimyasal olabılır dimi bilemiyoruzPozitif gebelik ama çok yeni demek, biraz dikkatli olun ağır kaldırmayın ters hareket yapmayın, bikac gün sonra tekrar test verin yükselmiş mı bakın şimdilik iki günde bı takibe gerek yok boşuna strese girmeyin, cuma bakın betaya ya da haftaya başlarsınız takibe, sağlıklı gebelikte düzenli yükselir beta, iki günde bir yüzde atmış ya da iki katı şeklinde yükselir, duruma göre yükselip yukselmedigini takip edip 2500-3000beta civarında doktora gidip kese görebilirsiniz, hayırlısı olsun inşallah
Alakası bile yok onunla 30dan sonrasını falan cookkk silik gösterir beta arttikca koyulaşır, henüz beta düşük o yüzden görünmez, kimyasal diyebilmek için yükselmesi sonra düşmesi gerekir senin tek sonucunla asla kimyasal diyemeyiz, senin ki gayet normal bı pozitif değer, düzenli artmasını bekleyeceksin o kadarÇok teşekkür ederim sağolun , testlerde neden çizgi cıkmadı sizce belkide kimyasal olabılır dimi bilemiyoruz
Daha adet olmanıza 6 gün var o yüzden düşük değer çıkmış henüz çok yeni bir gebelik beta bebek büyüdükçe yükselir adetiniz geçtikten sonra kan testi verin ona göre sonuç olarak bakarsınız artıyor mu yoksa azalıyor mu şu an kimyasal denilemez yani hayırlısı olsun inşallah değerleriniz sağlıcakla katlansınÇok teşekkür ederim sağolun , testlerde neden çizgi cıkmadı sizce belkide kimyasal olabılır dimi bilemiyoruz
Beta 7 ise gebelik var demektirİlişkimin üzerinden 2 hafta geçti ama ben sabırsız olduğum ve kendimde bazı (akıntı+hafif sancılar) hissettiğim içinnkan testi verdim ve beta 7.38 çıktı, kaset testtee asırı silik cıktı ama baya bi süre sonra cıktı o kurumada olabılır, sizce nedir durum sadece hislernizi ve yasadıklarınızı merak ediyorum .. adetime daha 6 gün var
umutlanıp hayal kırıklığı yaasamak istemiyorum ama pozitif yorumunuz için tesekkure derim mecbur bekleyecegımBeta 7 ise gebelik var demektir
pozitif yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederim bakalım neler olur bekleyecegımDaha adet olmanıza 6 gün var o yüzden düşük değer çıkmış henüz çok yeni bir gebelik beta bebek büyüdükçe yükselir adetiniz geçtikten sonra kan testi verin ona göre sonuç olarak bakarsınız artıyor mu yoksa azalıyor mu şu an kimyasal denilemez yani hayırlısı olsun inşallah değerleriniz sağlıcakla katlansın
Dr yarın yeniden kan tahlili istedi sanırım ona göre karar verecekmiş olup olmadığınaDaha adet olmanıza 6 gün var o yüzden düşük değer çıkmış henüz çok yeni bir gebelik beta bebek büyüdükçe yükselir adetiniz geçtikten sonra kan testi verin ona göre sonuç olarak bakarsınız artıyor mu yoksa azalıyor mu şu an kimyasal denilemez yani hayırlısı olsun inşallah değerleriniz sağlıcakla katlansın
Dr yarın yeniden kan tahlili istedi sanırım ona göre karar verecekmiş olup olmadığınaAlakası bile yok onunla 30dan sonrasını falan cookkk silik gösterir beta arttikca koyulaşır, henüz beta düşük o yüzden görünmez, kimyasal diyebilmek için yükselmesi sonra düşmesi gerekir senin tek sonucunla asla kimyasal diyemeyiz, senin ki gayet normal bı pozitif değer, düzenli artmasını bekleyeceksin o kadar
Dr yarın yeniden kan tahlili istedi sanırım ona göre karar verecekmiş olup olmadığınaBeta 7 ise gebelik var demektir
Yaaa cok guzel, adetiniz geciktimiiiDün 7.2 ile ogrendim bugun 15.5 cikti. Gebelik varmiş. Umarim sizin icin de guzel olur
Test tekrarı yaptınmı canımİlişkimin üzerinden 2 hafta geçti ama ben sabırsız olduğum ve kendimde bazı (akıntı+hafif sancılar) hissettiğim içinnkan testi verdim ve beta 7.38 çıktı, kaset testtee asırı silik cıktı ama baya bi süre sonra cıktı o kurumada olabılır, sizce nedir durum sadece hislernizi ve yasadıklarınızı merak ediyorum .. adetime daha 6 gün var
Gebelık testınde cızgı cıkmısmıydıDün 7.2 ile ogrendim bugun 15.5 cikti. Gebelik varmiş. Umarim sizin icin de guzel olur
Yapmadım yarın kan verecegim için onu bekliyim dedim :)Test tekrarı yaptınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?