2 gün icinde baya iyi yükselmisMerhabalar son adet tarihim 24 ekim adetim 5 gün gecikti döngüme göre 21 kasım kan verdim beta 1084 çıktı 23 kasım tekrarladım beta 3897 çıktı bi tuhaflık mı var sizce 2 sene önce kalp durmuştu kürtaj olmuştum şuan kaç haftalık adet tarihime göre uyumlu durmuyor ama benim gibi olan yardımcı olacak var mı acaba kese görünür mü gitsem
Merhabalar son adet tarihim 24 ekim adetim 5 gün gecikti döngüme göre 21 kasım kan verdim beta 1084 çıktı 23 kasım tekrarladım beta 3897 çıktı bi tuhaflık mı var sizce 2 sene önce kalp durmuştu kürtaj olmuştum şuan kaç haftalık adet tarihime göre uyumlu durmuyor ama benim gibi olan yardımcı olacak var mı acaba kese görünür mü gitsem
Bilemedim korktumda bi ikiz olsa daha yüksek olmaz mııÇok yüksek çıkmış ikiz olabilir
İkiz olsa daha yüksek olmaz mı kaç haftalık ki acaba kese görünür mü gitmek istiyorum aslında ama alttan muayene olmak istemiyorumÇok yüksek çıkmış ikiz olabilir
Bilemedim ki vajinal ultrason ile baktırmak istemiyorum kese görünür mü karındanikiz falan olmasın çok yüksek
İkiz olsa daha yüksek olmaz mı kaç haftalık ki acaba kese görünür mü gitmek istiyorum aslında ama alttan muayene olmak istemiyorum
Korktum bilemedim sevinsem mi üzülsem mi bi kaybımda var2 gün icinde baya iyi yükselmis
İkiz olabilir ozamanDeğeriniz çok yüksek ondan demişimdir
Hayırlı olsunKorktum bilemedim sevinsem mi üzülsem mi bi kaybımda var
Hayırlı olsun
[/QUOT
Teşekkür ederim Allah dileyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun
Teşekkür ederim Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah
doktora söylerseniz illa ki bakarlar gözükürBilemedim ki vajinal ultrason ile baktırmak istemiyorum kese görünür mü karından
Vajinal ultrason ile baktırmak istemiyorum düşük tehlikesinden korkum olduğu içindoktora söylerseniz illa ki bakarlar gözükür