• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG degerim 24.79 çıktı. Hamile miyim?

kaleetugcee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
68
15
8
29
Merhaba bayanlar. Lütfen yardım edin. Kan testi yaptim ve beta hCG değerim 24.79 çıktı doktorum 3 haftalık gebe olduğumu ama 2 gün sonra bir daha kan verip kesinlestirmem gerektigini soyledi. Boyle olup hamile olan var mi acaba? Birde evde yapilan idrar testleri den gebelik testinde sonuc negatifti. Neden?

2 günde değerin 2 kat artması gerekiyor sağlıklı gebelik olup olmadığına bakmak için tekrar test istemiştir. Kaç gün gecikmeniz oldu?

İdrar testlerinin hassasiyeti değişiyor. Bazısı 50 nin üstünde pozitif veriyor mesela. Sen 48saat sonra aynı merkezde kan ver canım inşallah sağlıklı gebelikte :)

Merhaba arkadaşlar yeni konu açamadım buraya yazıyorum, dün adetim 1 gün geçti evde test yaptım pozitifti kan testi yaptırdım 534 yazıyor hcg de doktor kimyasal gebelik olabilir cuma tekrar gel dedi süreç nasıl oluyor?

Merhaba arkadaşlar yeni konu açamadım buraya yazıyorum, dün adetim 1 gün geçti evde test yaptım pozitifti kan testi yaptırdım 534 yazıyor hcg de doktor kimyasal gebelik olabilir cuma tekrar gel dedi süreç nasıl oluyor?

48 saat sonra yaklaşık 2 kat artmış olması gerekiyor. Doktorlar hemen en kötüsünü söyler onu kafana takma.

Merhaba. 18 yaşındayım bir kişiyle ilişkiye girdim istemeden, ve sanırım içime boşaldı adetim 8gün gecikti ama 8günün sonunda adet oldum şuan döngüye iki hafta var ve benim 3-4 gündür ani karın ağrılarım oluyor nedeni ne olabilir ? üşütmelerden dolayı mı yoksa genelik mi ?

Merhaba. 18 yaşındayım bir kişiyle ilişkiye girdim istemeden, ve sanırım içime boşaldı adetim 8gün gecikti ama 8günün sonunda adet oldum şuan döngüye iki hafta var ve benim 3-4 gündür ani karın ağrılarım oluyor nedeni ne olabilir ? üşütmelerden dolayı mı yoksa genelik mi ?
Yüksek ihtimalle hamile olabilirsin Can'ım söylediklerin gebelik belirtisi çünkü.üşütmeden olmaz böyle şeyler

Canım gebelik testi alıp yapsana bence bu şekilde belirtileri bekleme

Merhaba arkadaşlar dün kan vermeye gittim Sonuçları aldim ve 68.4 sizce hamileyim 1 hafta sonra da tekrar test yapicam 😒🙏

Back