• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerim 2

Atmaca5353

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
40
6
16
26
Merhaba kızlar daha öncede konu açmıştım beta hcg değerim önceden sürekli 1.20 çıkıyordu 2 ay kadar bekledim test için ve ovülasyon sürecimi takip ettim.Ovülasyon sürecim bittikten 3 gün sonra benden çok hafif pembe bir akıntı geldi sadece bir gün sürdü çok azdı.Adetime 8 gün kaldı ve kan testi yaptırdım beta hcg değerim 2 çıktı sizce bir hamilelik var mıdır ? Gelen lekeyi implatasyon lekesi sandım Çok sık idrara çıkıyorum mide bulantım 3 gündür geçmiyor.Sürekli uyku halindeyim ben bu işten birsey anlamadım sizde şuan negatif gözüksede adetime kadar hormon değerim yükselir mi ?:(

Merhaba kızlar daha öncede konu açmıştım beta hcg değerim önceden sürekli 1.20 çıkıyordu 2 ay kadar bekledim test için ve ovülasyon sürecimi takip ettim.Ovülasyon sürecim bittikten 3 gün sonra benden çok hafif pembe bir akıntı geldi sadece bir gün sürdü çok azdı.Adetime 8 gün kaldı ve kan testi yaptırdım beta hcg değerim 2 çıktı sizce bir hamilelik var mıdır ? Gelen lekeyi implatasyon lekesi sandım Çok sık idrara çıkıyorum mide bulantım 3 gündür geçmiyor.Sürekli uyku halindeyim ben bu işten birsey anlamadım sizde şuan negatif gözüksede adetime kadar hormon değerim yükselir mi ?:KK43:
Regliniz geciktikten sonra tekrar kan verin fakat şuan ki kan sonucunuza göre gebelik yok gibi gözüküyor

Regliniz geciktikten sonra tekrar kan verin fakat şuan ki kan sonucunuza göre gebelik yok gibi gözüküyor
Evet ya çok üzüldüm ama semptomlar var birde gelen leke aceba yerleşme lekesi mi diye düşündüm.Hamilelik kanda ne kadar sürede gözükür bilginiz var mı ? 10 günde kanda belli olur diye yazıyordu ama bilemedim bir ihtimal belki değerim adetime kadar yükselir diye düşünüyorum. :)

Evet ya çok üzüldüm ama semptomlar var birde gelen leke aceba yerleşme lekesi mi diye düşündüm.Hamilelik kanda ne kadar sürede gözükür bilginiz var mı ? 10 günde kanda belli olur diye yazıyordu ama bilemedim bir ihtimal belki değerim adetime kadar yükselir diye düşünüyorum. :)
Kan tabi idrar testine göre daha net sonuç verir ama iki güne bir beta HCG iki kat yukseliyormus sanırım siz yine tekrarlayin kanı

İnşallah yükselir kuzum rabbim dualarımızı kabul etsin ❤️

Şunu da yorumlar mısınız?
Çoğu yerde ilerleyen günlerde artış sağlayıp hamilelik var yazıyor doğru mudur

Eklentiler

• Screenshot_20221217-103855_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20221217-103855_e-Nabz.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 510
Merhaba arkadaşlar benim adetim 11 gün gecikti cuma günü beta hcg me bakıldı <2çıktı hamilelik yok dedim üzüldüm ama reglim gene gelmedi dün verdim gene <2çıktı yükselmeyi yada düşmeyi bırak aynı duruyor bunu yaşayan varmı? Yada aynı olup sonradan yükselirmi sizce?

Merhaba yumurtlamamdan sonra sol kasık ağrısı çektim mide bulantım oldu bel ağrısı yaşadım karnımda aşırı şişlik var çok sert akıntım fazlalaştı sık idrara çıkma başladı damla damla kanamam oldu bi kaç gün adetime 10 gün kala kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor adetini bekle dedi yeni yerleşiyo olabilir dedi şuan adetime 2 gün var sanki adet olacakmışım gibi ağrılar giriyo göğüs hasasiyetim olurdu ama bu ay hiç olmadı böyle yaşayan varmı hamileliğinizin başında böyle adet olacakmış gibi hissediyomuydunuz test yapsam belli olurmu

Kızlar bendede sizlerdeki gibi bi durum yaşıyorum bu ay klomen kullandım sonra 17. Güne kadar yumurtlama göremedi doktor bu sefer duphaston verdi adet söktürücü onu içtim 7 gün günde 2 defa sonra 27. Gün yumurtlama gördüm ve adet söktürücüm biteli 14 gün oldu hala adet olmadım sonra doktora gittim oda ultrosonla baktı gebelik göremiyorum ama geç yumurtladıysan çok başı olabilir dedi kanda baktır dedi bugün baktırdım beta 1.20 çıktı ama belirtilerim var göğüs uçlarım şişti ve acıyo kasık ve bel ağrım var akıntım var napıcağımı bikmiyorum pozitife döner mi dönmez mi bilmiyorum

belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum

en sağlıklı testin adetin 1 hafta gecikmesiyle gerçekleşeceğini söylüyor doktorlar

Valla her belırtı psıkolojık degıldır.. ve beta hıc 1 ın ustunde cıkmadıysa daha once vardır bı umut de bekle. 29 ocakta sıddetlı kasık agrısından suphelenıp beta baktırdık 1.3 cıktı 1 ocakta tekrar verdım 2.4 cıktı 5 ocakta 15.1 cıktı. O gunku kasık agrımdan baska belırtım goguslerımın sısmesı damarlanması acıması sancıması. O yuzden bekle lutfen .. zarar gelmez ama kazanabılırsın ♥️

Merhabalar yazınızı okudum da benim betam 2.4 cikti ama adetim 28 gundur gecikti. Doktora dun gittigimde bana pcos oldugumu soyledi sonra hormon testleri istedi ona gore tedaviye baslariz demisti. Hayatim boyunca beta hic 0.100 den fazla cikmamisti. Simdi 2.40 cikti hamile olma ihtimalim olabilir mi yoksa hastaliktan mi yukseldi ki?

Back