- 11 Nisan 2013
- 31
- 10
- 18
- Konu Sahibi cecillettem
-
Ilac falan kullanmismiydinBenim kan değerim 12923,3 çıktı ben daha gebeliğimi Perşembe günü öğrendim Pazartesi nasipse doktora gitcez. Değerin çok yüksek diyolar ikiz gebelik olabilir diyolar Değerler hakkında bilgisi olan var mı yardım lütfen?
Nasip artık 2 gun gecmek bilmiyo heyecandan :))Hakketen çok yüksekmiş. İkiz olabilir :)
olmayabilir de.
Doktor bilir
Tek kullandığım ilac Folbiol o da vitamin zatenIlac falan kullanmismiydin
Hamleliğinizin 9. haftasına göre değeriniz yüksek değil.Benim kan değerim 12923,3 çıktı ben daha gebeliğimi Perşembe günü öğrendim Pazartesi nasipse doktora gitcez. Değerin çok yüksek diyolar ikiz gebelik olabilir diyolar Değerler hakkında bilgisi olan var mı yardım lütfen?
Hamleliğinizin 9. haftasına göre değeriniz yüksek değil.
Hesaplamanızı yanlış yapmış olabilir misiniz?
Mayıs 21 yerine haziran 21 olabilir mi doğum tarihiniz?
Son adet tarihime gore girdim daha doktora gitmediğim icin dogru tarihi bilmiyorum adet düzensizliğim oluyodu cok geç Döllenme olabilir belki suan tarihten dolayı bisey söyleyemem heyecandan girdim oyle sadece :)Hamleliğinizin 9. haftasına göre değeriniz yüksek değil.
Hesaplamanızı yanlış yapmış olabilir misiniz?
Mayıs 21 yerine haziran 21 olabilir mi doğum tarihiniz?
cecillettem .!.:Benim kan değerim 12923,3 çıktı ben daha gebeliğimi Perşembe günü öğrendim Pazartesi nasipse doktora gitcez. Değerin çok yüksek diyolar ikiz gebelik olabilir diyolar Değerler hakkında bilgisi olan var mı yardım lütfen?
28 gün gecikmeyle yaptım ama bende pko var adet düzensizliği var hep boyle oluyodu o yuzden şüphelenmedim hic geç Döllenme olabilir diye dusunuyorumHayirli olsun canim. Kaç gün gecikmeyle kan tahlili yaptirdin. SAT ve bat neydi
28 gün gecikmeyle yaptım ama bende pko var adet düzensizliği var hep boyle oluyodu o yuzden şüphelenmedim hic geç Döllenme olabilir diye dusunuyorum
Evettt gittim ögrendim 6+2 ymis mucizem :))Hmmm. Gittin mi dr a canim
Evettt gittim ögrendim 6+2 ymis mucizem :))
Naptin canım ne kadarlikmis:)bende ogleden sonra gidecegim dr a. Bakalim kac haftalik hamisim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?