• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

cecillettem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
31
10
18
Benim kan değerim 12923,3 çıktı ben daha gebeliğimi Perşembe günü öğrendim Pazartesi nasipse doktora gitcez. Değerin çok yüksek diyolar ikiz gebelik olabilir diyolar Değerler hakkında bilgisi olan var mı yardım lütfen?

Hakketen çok yüksekmiş. İkiz olabilir :)
olmayabilir de.
Doktor bilir :KK45:

Benim kan değerim 12923,3 çıktı ben daha gebeliğimi Perşembe günü öğrendim Pazartesi nasipse doktora gitcez. Değerin çok yüksek diyolar ikiz gebelik olabilir diyolar Değerler hakkında bilgisi olan var mı yardım lütfen?
Ilac falan kullanmismiydin

Hamleliğinizin 9. haftasına göre değeriniz yüksek değil.
Hesaplamanızı yanlış yapmış olabilir misiniz?
Mayıs 21 yerine haziran 21 olabilir mi doğum tarihiniz?

Ay ben ona hiç bakmamışım. hamileliğini yeni öğrendi sandım konu sahibi.
Meğersem 9. haftaymış normal o zaman.

Son adet tarihime gore girdim daha doktora gitmediğim icin dogru tarihi bilmiyorum adet düzensizliğim oluyodu cok geç Döllenme olabilir belki suan tarihten dolayı bisey söyleyemem heyecandan girdim oyle sadece :)

cecillettem .!.:

Hayirli olsun canim. Kaç gün gecikmeyle kan tahlili yaptirdin. SAT ve bat neydi

[Qcecillettem, post: 37308532, member: 468223"]Naptin canım ne kadarlikmis:)[/QUOTE]

Esimle birlikte gittik. Dr sat i sordu, ilk kez o dr a gitmistim. Karnima bakti bakti bakti... Hamile olduguna emin misin, hic bise goZukmuyo dedi. Ben titremeye basladim,cok korktum. Ama idrar keseside bos gorunuyo, vajinal bakalim dedi. Ama onerilmiyo dedim. dr da yurtdisinda ilk 2 ay vajinal bakilir, hicbir zarari yok dedi. Baktirdik, veeee nazli bebisimi gorduk, buyumus teyzeleriiii :KK46: Su hareket eden kalbi dedi, dinleyebilir miyiz sesini dedim. Daha küçük ama bakalim dedi. Gupgup gupgup diye minicik kalbi merhaba dedi bize
Cooookk güzeldi. esimle ikimizde aglamaya basladik. Ve saatlerce fotografina baktik.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin, hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip etsin Allahim :KK49:
7 haftalik dedi. Fotoğrafta 6 hafta 6 günlük yazıyordu

Back