Gebeliğe Hazırlık BETA HCG DEĞERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevmek gerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
66
17
3
Kızlar merhabaa size 2 günlük beta HCG değerini bırakıyorum lütfen yorumlar mısınız, normal adet tarihlerim de her ayın 13-16 arası adetten önce test yaptım gelmez değil mi adet? Durum nasıl görünüyor?

Eklentiler

• IMG_4822.jpeg
    IMG_4822.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Hayırlı olsun 🙏🏻🙏🏻 yumurtlamanın kaçıncı günü yaptınız acaba
Çok teşekkür ederim. Yumurtlama gününü hiç takip etmedim inanır mısınız, daha önce takip ederek yapıyordum ama geçen ay eşimle ara verelim dedik sözde :) ama adet başlangıcıdan itibaren 9. Gününden sonra her 2-3 günde bir düzenli olarak birliktelik oldu, çok şükür demek ki yumurtlama gününe denk gelmiş 🤲

Çok teşekkür ederim. Yumurtlama gününü hiç takip etmedim inanır mısınız, daha önce takip ederek yapıyordum ama geçen ay eşimle ara verelim dedik sözde :) ama adet başlangıcıdan itibaren 9. Gününden sonra her 2-3 günde bir düzenli olarak birliktelik oldu, çok şükür demek ki yumurtlama gününe denk gelmiş 🤲
Çok şükür rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Ben de bugün kan verdim regle henüz 1 hafta var
Sonucum 9.55 çıktı

Çok şükür rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Ben de bugün kan verdim regle henüz 1 hafta var
Sonucum 9.55 çıktı
Amin Allah razı olsun inşallah. İnsallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız, hayırlı olsun size de 🌺🌺🤲🤲😘😘 benim de adete 1 hafta kala testi vermiştim 80 çıkmıştı, kanda 5 üzeriyse eğer gebelik var demek, sizde çok dikkat edin kendinize ağır işlerden uzak durun 3 gün sonra tekrar kan testini tekrar etmelisiniz 🌺😍

Benim
Amin Allah razı olsun inşallah. İnsallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız, hayırlı olsun size de 🌺🌺🤲🤲😘😘 benim de adete 1 hafta kala testi vermiştim 80 çıkmıştı, kanda 5 üzeriyse eğer gebelik var demek, sizde çok dikkat edin kendinize ağır işlerden uzak durun 3 gün sonra tekrar kan testini tekrar etmelisiniz 🌺😍
benim sonucum biraz düşük gelmiş bakalım pazartesi tekrarlayacağım artar mı diye hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻😍

Back