• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BETA HCG DEĞERİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevmek gerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
66
17
3
Kızlar merhabaa size 2 günlük beta HCG değerini bırakıyorum lütfen yorumlar mısınız, normal adet tarihlerim de her ayın 13-16 arası adetten önce test yaptım gelmez değil mi adet? Durum nasıl görünüyor?

Eklentiler

• IMG_4822.jpeg
    IMG_4822.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hayırlı olsun 🙏🏻🙏🏻 yumurtlamanın kaçıncı günü yaptınız acaba
Çok teşekkür ederim. Yumurtlama gününü hiç takip etmedim inanır mısınız, daha önce takip ederek yapıyordum ama geçen ay eşimle ara verelim dedik sözde :) ama adet başlangıcıdan itibaren 9. Gününden sonra her 2-3 günde bir düzenli olarak birliktelik oldu, çok şükür demek ki yumurtlama gününe denk gelmiş 🤲

Çok teşekkür ederim. Yumurtlama gününü hiç takip etmedim inanır mısınız, daha önce takip ederek yapıyordum ama geçen ay eşimle ara verelim dedik sözde :) ama adet başlangıcıdan itibaren 9. Gününden sonra her 2-3 günde bir düzenli olarak birliktelik oldu, çok şükür demek ki yumurtlama gününe denk gelmiş 🤲
Çok şükür rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Ben de bugün kan verdim regle henüz 1 hafta var
Sonucum 9.55 çıktı

Çok şükür rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Ben de bugün kan verdim regle henüz 1 hafta var
Sonucum 9.55 çıktı
Amin Allah razı olsun inşallah. İnsallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız, hayırlı olsun size de 🌺🌺🤲🤲😘😘 benim de adete 1 hafta kala testi vermiştim 80 çıkmıştı, kanda 5 üzeriyse eğer gebelik var demek, sizde çok dikkat edin kendinize ağır işlerden uzak durun 3 gün sonra tekrar kan testini tekrar etmelisiniz 🌺😍

Benim
Amin Allah razı olsun inşallah. İnsallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız, hayırlı olsun size de 🌺🌺🤲🤲😘😘 benim de adete 1 hafta kala testi vermiştim 80 çıkmıştı, kanda 5 üzeriyse eğer gebelik var demek, sizde çok dikkat edin kendinize ağır işlerden uzak durun 3 gün sonra tekrar kan testini tekrar etmelisiniz 🌺😍
benim sonucum biraz düşük gelmiş bakalım pazartesi tekrarlayacağım artar mı diye hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻😍

Back