Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arasında 3 4 saat var sadece öğlen birini vermiştim diğerinide sabahBence iyi gibi aynı saatte mi verdiniz ikisinide
Artış yeterli en az %60 artış olacakMerhaba 2 gün önce test verdim 299 beta hcg değeri çıktı 2 gün sonra yine ver dedi doktor gelişim var mı diye bugün yine verdim 568 çıktı sağlıkla ilerleme var mı sizce ?
Valla adet gecikmesi vardı sadece benim fark ettiğim 10 gün gecikti herhangi bir bulantı vs olmadı hala da yok suandaGayet güzel canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi
Himm ne güzel inşallah rahat geçerValla adet gecikmesi vardı sadece benim fark ettiğim 10 gün gecikti herhangi bir bulantı vs olmadı hala da yok suanda
Bir daha istenmedi kan tahlili ama bir doktora başlayacağım haftaya perşembe o ne diyecek bakalımNormde 2 günde yüzde 50den fazla artması lazım aynı saatte verirsen seninki bence gayet normal 2400 ü görene kadar kan ver ondan sonra gerek yok vermene
Amin inşallahHimm ne güzel inşallah rahat geçer
10 gün gecikmede mi 568 çıktı canım benim de 7 gün geçti bugün kan verdim 421 çıktı normal mi acabaValla adet gecikmesi vardı sadece benim fark ettiğim 10 gün gecikti herhangi bir bulantı vs olmadı hala da yok suanda
12 gün gecikme 568 canım, 10 gün gecikmede 299du10 gün gecikmede mi 568 çıktı canım benim de 7 gün geçti bugün kan verdim 421 çıktı normal mi acaba
Benim 7 günde 421 çıkması iyi mi yani sizce12 gün gecikme 568 canım, 10 gün gecikmede 299du
Bence iyidir tekrar test ver ama bence kanda düzenli artış var mı diye takip içinBenim 7 günde 421 çıkması iyi mi yani sizce
Tamam canım teşekkür ederimBence iyidir tekrar test ver ama bence kanda düzenli artış var mı diye takip için
1 gün öncesinde de 421 çıkmıştı ertesi gün 538 ama gece kahverengi lekelenmem oldu devamı gelmedi bir sorun mu vardır sizce ya yoksa yerleşme kanaması falan mı acaba çok korkuyorum düşük falan olsa hemen kanı verdiğimin akşamı olmaz heralde10 gün gecikmede mi 568 çıktı canım benim de 7 gün geçti bugün kan verdim 421 çıktı normal mi acaba
Benimde hafif kanamam var progestan başladı doktor bir muayene ol doktora göre hareket et canım1 gün öncesinde de 421 çıkmıştı ertesi gün 538 ama gece kahverengi lekelenmem oldu devamı gelmedi bir sorun mu vardır sizce ya yoksa yerleşme kanaması falan mı acaba çok korkuyorum düşük falan olsa hemen kanı verdiğimin akşamı olmaz heralde