- 2 Ekim 2015
- 56
- 20
- 88
- 28
- Konu Sahibi Sevdacicegi12
-
Neden bu kadar çok kan verdiniz merak ettimSelam kızlarrrr
14 nisan 22,17
16 Nisan 75,43
20 Nisan 397,8
24 Nisan 1.635
Yarın tekrarlıcam ve 30 nisan cumartesi ilk doktor randevum var.
Sizce değerim güzel artıyor mu, kaç haftalıktır ve o zamana kadar kese kalp atışı duyar mıyım?
Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım korktuğum için ve 1000 küsürü görmek için bu kadar verdim benim Regl daha geçikmedi takvime göre 29 unda olmam gerekiyor..Neden bu kadar çok kan verdiniz merak ettim
Artışlar çok güzel bana 5binin üzerindeyken görürsün karından dedi doktor ve 5bini geçince gittim o da battan bir hafta sonraya denk geldi bat günü değer 500 600 falandı
Ovülasyon yaptınız mı nezaman yumurtlama çatlama oldu biliyo musunuzKasım ayında kimyasal gebelik yaşadım korktuğum için ve 1000 küsürü görmek için bu kadar verdim benim Regl daha geçikmedi takvime göre 29 unda olmam gerekiyor..
MaşallahSelam kızlarrrr
14 nisan 22,17
16 Nisan 75,43
20 Nisan 397,8
24 Nisan 1.635
Yarın tekrarlıcam ve 30 nisan cumartesi ilk doktor randevum var.
Sizce değerim güzel artıyor mu, kaç haftalıktır ve o zamana kadar kese kalp atışı duyar mıyım?
Hayır bilmiyorum ama çevrem erken yumurtlama olduğunu söylüyorlar çünkü 20 martta Regl oldum 26 martta Regl bittiOvülasyon yaptınız mı nezaman yumurtlama çatlama oldu biliyo musunuz
Ayyy öyle mi diyorsunuzMaşallahikiz olabilir mi acaba. Değer baya yüksek gibi
20martta regl olduysan bir de erken yumurtladıysan adet günün çoktan geçmişHayır bilmiyorum ama çevrem erken yumurtlama olduğunu söylüyorlar çünkü 20 martta Regl oldum 26 martta Regl bitti
30 gün de bir hatta 32-34 günde bir Regl oluyordum takvime göre 29 unda olucam.takvime denk düşüyor her zaman ki gibi20martta regl olduysan bir de erken yumurtladıysan adet günün çoktan geçmiş
Evet kendimi bildim bileli uzun ve geçikmeliydi..Adet döngünüz uzun mu sizin. Normalde adet gününüz geçmiş gibi gözüküyor
30günse 18nisan adet gününüz 32yse 20sine denk geliyor 34se 22nisan her halükarda adet günü geçmiş oluyor bunun bi önem yok beta güzel artmış ama bilin diye yazdım sadece30 gün de bir hatta 32-34 günde bir Regl oluyordum takvime göre 29 unda olucam.takvime denk düşüyor her zaman ki gibi
Bugüne kadar adet takvimine göre Regl geldi hatta bi kaç gün geç takvime göre geçikme görünüyor o yüzden öyle dedim.. teşekkürler30günse 18nisan adet gününüz 32yse 20sine denk geliyor 34se 22nisan her halükarda adet günü geçmiş oluyor bunun bi önem yok beta güzel artmış ama bilin diye yazdım sadece
Pardon takvime göre daha Regl tarihime var görünüyor o yüzdenBugüne kadar adet takvimine göre Regl geldi hatta bi kaç gün geç takvime göre geçikme görünüyor o yüzden öyle dedim.. teşekkürler
Anladım canım takvime göre 41günü geçiyor adet döngünBugüne kadar adet takvimine göre Regl geldi hatta bi kaç gün geç takvime göre geçikme görünüyor o yüzden öyle dedim.. teşekkürler
Sizce kaç haftalık olur cumartesiye kadarMaşallahikiz olabilir mi acaba. Değer baya yüksek gibi
Son kez affınıza sığınarak aklıma takılan bişey dicem adet 29uysa eğer 14cıkartıp yumurtlamayı buluruz her kadında böyledir 15nisanda yumurtlamanız lazım ama siz 14nisanda betadan gebeliginizi ögrenmissiniz her halükarda takvim yanlış sadece gerçekten kafama takıldı ve söylemek istedim takvimler yanıltıcı
Evet benim de kafam karıştı ama inanın o kadar karışık ki benim adet günlerim.. hem düzensiz hem 7-8 güne kadar uzadığı oluyor kanama bazen 5-6 gün sürüyor bugüne kadar hep takvime uydu veya takvimin dediği tarihten 3-4 gün sonra Regl oldum. Düzensiz olduğu için yumurtlama gününü malesef kestiremiyorum sadece takvime göre daha olmama var gibi görünüyor.. ben de acaba Regl dan önce hamile kaldım sonra üstüne gördüm diye düşünmüyor değilim çoğu kişi hamileyken 5-6 gün Regl görüp sonra hamile kaldığını öğrenmiş o kadar kafamı karıştırdı ki bu bilmiyorum ne olacakSon kez affınıza sığınarak aklıma takılan bişey dicem adet 29uysa eğer 14cıkartıp yumurtlamayı buluruz her kadında böyledir 15nisanda yumurtlamanız lazım ama siz 14nisanda betadan gebeliginizi ögrenmissiniz her halükarda takvim yanlış sadece gerçekten kafama takıldı ve söylemek istedim takvimler yanıltıcı
Üstüne görme için de beta değeri az oluyo ozamanEvet benim de kafam karıştı ama inanın o kadar karışık ki benim adet günlerim.. hem düzensiz hem 7-8 güne kadar uzadığı oluyor kanama bazen 5-6 gün sürüyor bugüne kadar hep takvime uydu veya takvimin dediği tarihten 3-4 gün sonra Regl oldum. Düzensiz olduğu için yumurtlama gününü malesef kestiremiyorum sadece takvime göre daha olmama var gibi görünüyor.. ben de acaba Regl dan önce hamile kaldım sonra üstüne gördüm diye düşünmüyor değilim çoğu kişi hamileyken 5-6 gün Regl görüp sonra hamile kaldığını öğrenmiş o kadar kafamı karıştırdı ki bu bilmiyorum ne olacak
Hayırlı vallaÜstüne görme için de beta değeri az oluyo ozamanbence baya takvimden önce adet günün geçmiş 14ünde beta 22civarı cıktıysa 20si civarı bat gününüz olabilir tabiki dediğim gibi bunlar önemsiz ama illaki ilerde anlatacaksın soran olunca bunu söylemek istedim belki başkası da çıkıp nası oluyoki öyle diyebilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?