Beta hcg değeri

yenievlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
71
37
38
28
Merhabalar Ben perşembe günü regl gecikmeden gebelik için kan vermiştim . Kan sonucum geç saatte çıktığı için acildeki doktor ilgilendi benimle. Beta hcg 157.5 çıktı . Doktor 100 üstü değer için iyi ama daha çok yeni regl de gecikmemiş bekle biraz dedi daha da kan vermedim . Sizce değerim nasıl bilgisi olan var mı ?

Regl gecikmeden gayet iyi bir değer. Şu an gecikti mi regliniz peki. Bazen kimyasal oluyor diye öyle demiştir doktor. Zaten çoğu doktor kalp atışı duymadan gebe saymıyor bile. Onu kafaya takmayin. Yeniden bir kan testi yaptırın ayrıca. Artışa bakar ona göre doktor randevusu alırsınız keseyi görmek için. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin.

En son 1 nisan regl olmustum Bugün 5 mayıs Hala regl olmadım doktor öyle diyince moralim bozuldu gitmedim hiç net konuşmadı Bugün tekrar kan vermeye gideceğiz herhalde İnşallah teşekkür ederim inşallah öyle ilerler

Hiç moral bozmayın herkese öyle diyor onlar. Kan sonucunu yazın yine.

Hiç moral bozmayın herkese öyle diyor onlar. Kan sonucunu yazın yine.gebelik
Hiç moral bozmayın herkese öyle diyor onlar. Kan sonucunu yazın yine.
Gebelik testi aldım şimdi deniyorum hemen ... umarım hersey güzel olur

Gebelik testi aldım şimdi deniyorum hemen ... umarım hersey güzel olur
Imkaniniz varsa yarın sabahtan sağlık ocaginda falan kan verin bir. Değeriniz kaç olmuş onu görmek lazım. Gebelik testi zaten pozitif çıkacaktır, hamilesiniz çünkü.

Imkaniniz varsa yarın sabahtan sağlık ocaginda falan kan verin bir. Değeriniz kaç olmuş onu görmek lazım. Gebelik testi zaten pozitif çıkacaktır, hamilesiniz çünkü.
Öyle ağladım ki doktor gebelik var da diyemem yokda diyemem bekle dedi test bile yapmaya cesaretim olmadı. Öylece kalakaldım ondan test yapmaya gerek bile duymadım birazdan gidip kan vereceğim çok teşekkür ederim

Öyle ağladım ki doktor gebelik var da diyemem yokda diyemem bekle dedi test bile yapmaya cesaretim olmadı. Öylece kalakaldım ondan test yapmaya gerek bile duymadım birazdan gidip kan vereceğim çok teşekkür ederim
Rica ederim. Doktorlar hep öyle. Aldırmayın.

Canım kan verdim şimdi. Perşembe günü 157.5 çıktı bugün carsamba değerim 1800 çıkmış
Harika. Önümüzdeki hafta için doktor randevusu alabilirsin istersen. Kese görünür. Hatta cuma günü 3600larda olacak cumaya da görünür artık. Nasıl istersen öyle yap ilk randevu için.
Çok sevindim senin adına. Sağlıcakla büyüyüp doğsun inşallah bebiş. ❤

Amiiin canım çok teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum. Sizlere danışmak istiyorum.
Reglim 1 gün geçtiği zaman erken tespit eden idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belliydi. Birde başka bir markanın normal testini aldım ve ikinci çizgi çok silikti çok zor görünüyordu. Aynı gün (07.05.2021) kan tahlili verdik ve beta 48,7 çıktı. Pazartesi günü tekrardan kan tahlili verip artış oranına bakacağız. Sizce 1 gün gecikmeyle bu dğer normal mi? Yani kasık ağrılarım da var. Bana değerim biraz düşük geldi. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Değer çok hızlı artıyor 2 gün sonraki artış önemli tekrar kan verdiniz mi ?

Merhabalar iyi bayramlar öncelikle. 3 gün sonra tekrardan kan verdim ve değerim 208 çıktı :) nerdeyse 4 katı :) haftaya doktoruma randevu aldık bakalım :)
Merhabalar iyi bayramlar öncelikle. 3 gün sonra tekrardan kan verdim ve değerim 208 çıktı :) nerdeyse 4 katı :) haftaya doktoruma randevu aldık bakalım :
saglıkla kucağınıza alın inşallah

Arkadaşlar merhaba. Benimde son adet tarihim 11 nisan. 4 gün gecikmeyle idrar testi yaptım ve anında çok koyu çift çizgi gördüm. Bayramın 1.günü yaNi 2 gün önce kan değerim 1020 çıktı. 2 gün sonrada 2312 çıktı. Keseyi gördük. Daha çok küçük ama doğru yere yerleşmiş dedi doktorum. Bu değerler normal mi ? Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirler mi ? Dış gebelik boş gebelik gibi durumlardan bahsedilebilir mi hcg yükselirken ?

benim regl 3 gün gecikmişti test yaptığımda 168 çıktı ilk test bir gün ara ile iki katına çıkmıştı . sizin bana göre gayet iyi.

Değerleriniz gayet güzel önemli olan da artışın düzgün olması ondada sorun yok hayırlı olsun. Kesenin yeri güzel demiş doktorunuz dış gebelik değil demekki boş gebelik olup olmadığı da ilerleyen ultrasonlarda belli olur artık hcg ile alakalı bir durumunuz kalmamış takip etmenize gerek yok bence hiç birşey araştırmayın dış gebelik boş gebelik vs yoksa hep olumsuz şeyler aklınıza gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…