• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BETA HCG DEĞERİ :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün kontrole gittim 10 gün önce test yaptırdım kan testi beta hcg hiç çıkmadı adet olamayınca tekrar yaptırdım 476 çıktı. Bana da 2 gün sonra tekrar yapacak kan testi herkese yapıyorlar sanırım :)

Kızlar ve yine ben gecenlerde test yapmıstım ikii çizgi cıktı en son bugunde yaptım ve çift çizgiyi tam gördüm tam koyulaşmasada diğerlerine göre baya koyuydu. Adetimden de 1 gün gecınce bugun kadın doguma gittim ve kan verdim 4 hafta 4 günlük dedi ve sonuc beta hcg 892 cıktı sonuc pozitif ama saglıklı bi gebelık mi diye 2 gün sonra tekrar kan verip gelmemi söyledi :/ benimde moralim bozuldu nnet bişey söylemedi gebesin vs demedi normalde gidildiğinde gebelık varsa evet var bs denıp vitamın vs verılmıyor mu :/ moralim çok bozuldu lütfen bişeyler söyleyin. Bu arada fotografı paylastım
Aynı durum bendede var şuan canım
Benimde adetimden 2 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim beta hcg 258 çıktı iki gün sonra tekrar gittim ultrasonda göremedi kan tahlili istedi o günde 396 çıktı şimdi yarın tekrar gidicem ama bana o gün folik asit yazdılar sana vermedi mi doktor
Bide bana da gebesin ama sağlıklı olup olmadığını anlamak için iki gün sonra tekrar gel betanın en az iki katı yükselmesi lazım dedi yani moralini bozma doktorlar keseyi görene kadar hep böyle davranıyor

Aynı durum bendede var şuan canım
Benimde adetimden 2 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim beta hcg 258 çıktı iki gün sonra tekrar gittim ultrasonda göremedi kan tahlili istedi o günde 396 çıktı şimdi yarın tekrar gidicem ama bana o gün folik asit yazdılar sana vermedi mi doktor
Bide bana da gebesin ama sağlıklı olup olmadığını anlamak için iki gün sonra tekrar gel betanın en az iki katı yükselmesi lazım dedi yani moralini bozma doktorlar keseyi görene kadar hep böyle davranıyor
Aynı ben de öyleyim test yaptım pozitif çıktı reglme 2 gün var buarada.kan verdim acilde 257 çıktı 2 gün sonra tekrar gidicem yükselişine göre de doktora gidicem folik asit de içiyorum suan inşallah saglıklı olur 😊 insan korkuyor biraz nasıl olacak diye tabiki ama herkes bunları yaşıyor

Aynı ben de öyleyim test yaptım pozitif çıktı reglme 2 gün var buarada.kan verdim acilde 257 çıktı 2 gün sonra tekrar gidicem yükselişine göre de doktora gidicem folik asit de içiyorum suan inşallah saglıklı olur 😊 insan korkuyor biraz nasıl olacak diye tabiki ama herkes bunları yaşıyor
Aynı durumdayız hemen hemen haber verelim birbirimize bende yarın gidicem hayırlısıyla 😇

Back
X