• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BETA HCG DEĞERİ :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

waffle3

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
67
26
8
29
Kızlar ve yine ben gecenlerde test yapmıstım ikii çizgi cıktı en son bugunde yaptım ve çift çizgiyi tam gördüm tam koyulaşmasada diğerlerine göre baya koyuydu. Adetimden de 1 gün gecınce bugun kadın doguma gittim ve kan verdim 4 hafta 4 günlük dedi ve sonuc beta hcg 892 cıktı sonuc pozitif ama saglıklı bi gebelık mi diye 2 gün sonra tekrar kan verip gelmemi söyledi :/ benimde moralim bozuldu nnet bişey söylemedi gebesin vs demedi normalde gidildiğinde gebelık varsa evet var bs denıp vitamın vs verılmıyor mu :/ moralim çok bozuldu lütfen bişeyler söyleyin. Bu arada fotografı paylastım

Eklentiler

• FC8C291B-3DE4-4F13-A86A-4B94BDCA2213.webp
    FC8C291B-3DE4-4F13-A86A-4B94BDCA2213.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 103
  • 93CEF491-0482-4D09-99BC-00081A9FC62A.webp
    93CEF491-0482-4D09-99BC-00081A9FC62A.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 101
  • AC268886-5F25-4E8F-A07B-1253CBFCCC03.webp
    AC268886-5F25-4E8F-A07B-1253CBFCCC03.webp
    149,5 KB · Görüntüleme: 92
Gebesin gebe doktorlar keseyi görene kadar hep öyle soyler.

Size öyle demişler banada 5 haftalik sat göre kanda 2049.64 çıktı 4 hafta sonraya randevu verdi dedim geç olmazmi olmaz sonrada 2'li teste randevu veririz dedi sizin gibi şaşkınım bende🤔

Kızlar ve yine ben gecenlerde test yapmıstım ikii çizgi cıktı en son bugunde yaptım ve çift çizgiyi tam gördüm tam koyulaşmasada diğerlerine göre baya koyuydu. Adetimden de 1 gün gecınce bugun kadın doguma gittim ve kan verdim 4 hafta 4 günlük dedi ve sonuc beta hcg 892 cıktı sonuc pozitif ama saglıklı bi gebelık mi diye 2 gün sonra tekrar kan verip gelmemi söyledi :/ benimde moralim bozuldu nnet bişey söylemedi gebesin vs demedi normalde gidildiğinde gebelık varsa evet var bs denıp vitamın vs verılmıyor mu :/ moralim çok bozuldu lütfen bişeyler söyleyin. Bu arada fotografı paylastım
Sizin değerler yükselirse ultrasyon yapar sonra verir vitamin folik asit beni cagiranda olmadı tekrar😊

Size öyle demişler banada 5 haftalik sat göre kanda 2049.64 çıktı 4 hafta sonraya randevu verdi dedim geç olmazmi olmaz sonrada 2'li teste randevu veririz dedi sizin gibi şaşkınım bende🤔
5 haftalık 2049 mu anlamıyorum bende yenı yenı öğrenıyorum herseyı ama birZ üzüldüm nasıl oluyoe ısler pek anlamadım :/

sağlık ocağında 2 günde bir kan verin değerlerinizi takip edin, 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir inşallah. Değer 5000i geçtikten sonra doktora gider kesenizi görürsünüz endişelenecek bir durum yok doktorlar genelde öyle kesn konuşmaz , bebeğin kalp atışını görene kadar kimseye gebelikten bahsetmeyin sağlıklı gebelik olduğuna emin olun❤️ hayırlı olsun

Sat a göre hesaplıyor kar ama bence değil ben birlikte olduğum günleri işaretlenmiştir daha küçük bence bende anlamadım benimkinde yüksek geldi bana sizinki 2 gün sonra yukseldiyse sağlıklı gebeliktir keseye falan bakar tekrar gün verir kdlp atışını dinlemek için 💐💐

sağlık ocağında 2 günde bir kan verin değerlerinizi takip edin, 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir inşallah. Değer 5000i geçtikten sonra doktora gider kesenizi görürsünüz endişelenecek bir durum yok doktorlar genelde öyle kesn konuşmaz , bebeğin kalp atışını görene kadar kimseye gebelikten bahsetmeyin sağlıklı gebelik olduğuna emin olun❤️ hayırlı olsun
Öyle yapacagım eşime bile söylemedim daha :/

Sat a göre hesaplıyor kar ama bence değil ben birlikte olduğum günleri işaretlenmiştir daha küçük bence bende anlamadım benimkinde yüksek geldi bana sizinki 2 gün sonra yukseldiyse sağlıklı gebeliktir keseye falan bakar tekrar gün verir kdlp atışını dinlemek için 💐💐

Sat ne demek ? Bide bende anlamadım benim son regl tarihm 16 ekim ve 20 ekimde bitmişti nasıl 4 hafta 4 gunluk oluyor

Sat ne demek ? Bide bende anlamadım benim son regl tarihm 16 ekim ve 20 ekimde bitmişti nasıl 4 hafta 4 gunluk oluyor

sat son adet tarihi demek. Gebelik son adetin ilk gününden itibaren hesaplanır. Yani siz gebeliğe +2 haftayla başlarsınız. 1 ve 2. hafta yumurtanın büyümesi rahmin hazırlanması döllenmenin oluşmasıdır. Siz aslında 3. haftadan itibaren gebesinizdir

sat son adet tarihi demek. Gebelik son adetin ilk gününden itibaren hesaplanır. Yani siz gebeliğe +2 haftayla başlarsınız. 1 ve 2. hafta yumurtanın büyümesi rahmin hazırlanması döllenmenin oluşmasıdır. Siz aslında 3. haftadan itibaren gebesinizdir
Anladm tesekkurler

Hayirli olsun gebesiniz :)
Ya bana kimse bi vitamin yazmadi acaba ne yaziyolar vitamin?

Bana sadece folat yazdi icinde d vitamini var, gerisini besinlerden alirsin vucudun yeter 3.aydan sonra baslayacak dedi. Hayirlisi bakalim :)
Anladım. Peki sizin beta hcg değerleriniz neydi ben halen emın olamıyorum kafam cok karısık cok stresliyim oldugum yerde aglıyorum

Doktorlar son adet tarihini baz alıyor hesap yaparken de doğumu hesaplarken de

Kızlar ve yine ben gecenlerde test yapmıstım ikii çizgi cıktı en son bugunde yaptım ve çift çizgiyi tam gördüm tam koyulaşmasada diğerlerine göre baya koyuydu. Adetimden de 1 gün gecınce bugun kadın doguma gittim ve kan verdim 4 hafta 4 günlük dedi ve sonuc beta hcg 892 cıktı sonuc pozitif ama saglıklı bi gebelık mi diye 2 gün sonra tekrar kan verip gelmemi söyledi :/ benimde moralim bozuldu nnet bişey söylemedi gebesin vs demedi normalde gidildiğinde gebelık varsa evet var bs denıp vitamın vs verılmıyor mu :/ moralim çok bozuldu lütfen bişeyler söyleyin. Bu arada fotografı paylastımbende bugün

Back
X