• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BETA HCG DEĞERİ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esra25-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
64
27
38
30
Kızlar 21 Şubatta regl olmam gerekiyordu.Olmayınca bikaç gün sonra çift çizgiyi gördüm .Çok sevinip randevu aldım ve bu gün gittim ama ultrasonda kese görünmedi .Doktor kan tahlili yapalım dedi.Beta hcg değerim 1242 çıkmış.Yarın tekrar gidicem.Sizce dış gebelik olabilir mi?

Aynısı bende de olmustu.Doktorum dıs gebelık olabılecegını soylemiştı.cok uzulmustum.cok korkmustum.ama suan kızım 1 yasında.benımde kan da 1217 cıkmıstı.kese ve bebek yoktu.1 hafta sonra hem keseyı hem bebegı hemde kalp atıslarını duymustum.

Kızlar 21 Şubatta regl olmam gerekiyordu.Olmayınca bikaç gün sonra çift çizgiyi gördüm .Çok sevinip randevu aldım ve bu gün gittim ama ultrasonda kese görünmedi .Doktor kan tahlili yapalım dedi.Beta hcg değerim 1242 çıkmış.Yarın tekrar gidicem.Sizce dış gebelik olabilir mi?
Alttan ultrasondami kese gorunmedi?

Aynısı bende de olmustu.Doktorum dıs gebelık olabılecegını soylemiştı.cok uzulmustum.cok korkmustum.ama suan kızım 1 yasında.benımde kan da 1217 cıkmıstı.kese ve bebek yoktu.1 hafta sonra hem keseyı hem bebegı hemde kalp atıslarını duymustum.
Karından ultrasonda mı duymuştunuz?

İçimi ferahlattı mesajınız sağolun.

2 gün sonra yine kan verin 2 katı artış varsa korkmayın 🙏🏽🤲🏽 rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin korktuğunuza uğratmasın 🤲🏽🤲🏽

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.hiç korkma 10-15 içinde kese ve kalp atışı görürsün 🧿😘

Back