Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan ultrasondami kese gorunmedi?Kızlar 21 Şubatta regl olmam gerekiyordu.Olmayınca bikaç gün sonra çift çizgiyi gördüm .Çok sevinip randevu aldım ve bu gün gittim ama ultrasonda kese görünmedi .Doktor kan tahlili yapalım dedi.Beta hcg değerim 1242 çıkmış.Yarın tekrar gidicem.Sizce dış gebelik olabilir mi?
Karından ultrasonda mı duymuştunuz?Aynısı bende de olmustu.Doktorum dıs gebelık olabılecegını soylemiştı.cok uzulmustum.cok korkmustum.ama suan kızım 1 yasında.benımde kan da 1217 cıkmıstı.kese ve bebek yoktu.1 hafta sonra hem keseyı hem bebegı hemde kalp atıslarını duymustum.
Evet canım 5hafta 6 gunluktu cok yavas yavas atıyordu.doktorum yenınqtmıs buyuk ıhtımal kalbı demiştiKarından ultrasonda mı duymuştunuz?
Alttan muayene etmedi.Ultrasonla karından baktı canımAlttan ultrasondami kese gorunmedi?
İçimi ferahlattı mesajınız sağolun.Aynısı bende de olmustu.Doktorum dıs gebelık olabılecegını soylemiştı.cok uzulmustum.cok korkmustum.ama suan kızım 1 yasında.benımde kan da 1217 cıkmıstı.kese ve bebek yoktu.1 hafta sonra hem keseyı hem bebegı hemde kalp atıslarını duymustum.
Korkma canım ahh bu doktorlar hemen olabılecek kotu seylerı soylemekten ne anlıyorlar bılmıyorum.en gec 10 gun ıcersınde kalp atısını duyarsın inşallahİçimi ferahlattı mesajınız sağolun.
Amin canım inşallah.2 gün sonra yine kan verin 2 katı artış varsa korkmayınrabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin korktuğunuza uğratmasın
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.hiç korkma 10-15 içinde kese ve kalp atışı görürsünKızlar 21 Şubatta regl olmam gerekiyordu.Olmayınca bikaç gün sonra çift çizgiyi gördüm .Çok sevinip randevu aldım ve bu gün gittim ama ultrasonda kese görünmedi .Doktor kan tahlili yapalım dedi.Beta hcg değerim 1242 çıkmış.Yarın tekrar gidicem.Sizce dış gebelik olabilir mi?
İnşallah canım sağolHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.hiç korkma 10-15 içinde kese ve kalp atışı görürsün![]()