Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BETA hcg değeri
- Konu Sahibi Zgmzsvrr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mayıs 2019
- 38
- 11
- 3
Öncelikle tebrikler... 10 ve üzeri için hamilelik var deniliyor ama dediginiz gibi sağlıklı bir gebelik için 2 günde bir 2 kati kadar artması lazım değerin. En doğru sonuç adet tarihinizin üzerinden bir hafta sonra baktirmaniz olur. Evet dayanamıyoruz bizler :) umarım her şey istediğiniz gibi olur. Benim adetim 1 gün geçmişti 68 di değer. Yani kesin bir değer yok bunun için. Geç döllenme gibi durumlarla karsilasilabiliyor nitekim benim de öyle olmuştu :) sağlıkla kucağınıza alın insallah
Aminn inşallahÖncelikle tebrikler... 10 ve üzeri için hamilelik var deniliyor ama dediginiz gibi sağlıklı bir gebelik için 2 günde bir 2 kati kadar artması lazım değerin. En doğru sonuç adet tarihinizin üzerinden bir hafta sonra baktirmaniz olur. Evet dayanamıyoruz bizler :) umarım her şey istediğiniz gibi olur. Benim adetim 1 gün geçmişti 68 di değer. Yani kesin bir değer yok bunun için. Geç döllenme gibi durumlarla karsilasilabiliyor nitekim benim de öyle olmuştu :) sağlıkla kucağınıza alın insallah
Gebeliğiniz devam etti mi ?
- 15 Mayıs 2019
- 38
- 11
- 3
Aminn inşallah
Gebeliğiniz devam etti mi ?
Evet çok şükür 21 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak. Sağlıklı bir şekilde değerlerim arttı. Stresli bir dönem şu 3 ay o yüzden size tavsiyem internetten olumsuz şeyler okuyup kendinizi daha da sıkmayın bol bol dua edin içinde bizlere de yer verin. Hayırlısı olsun insallah
- 12 Eylül 2019
- 36
- 8
- 36
- 31
Öncelikle tebrikler... 10 ve üzeri için hamilelik var deniliyor ama dediginiz gibi sağlıklı bir gebelik için 2 günde bir 2 kati kadar artması lazım değerin. En doğru sonuç adet tarihinizin üzerinden bir hafta sonra baktirmaniz olur. Evet dayanamıyoruz bizler :) umarım her şey istediğiniz gibi olur. Benim adetim 1 gün geçmişti 68 di değer. Yani kesin bir değer yok bunun için. Geç döllenme gibi durumlarla karsilasilabiliyor nitekim benim de öyle olmuştu :) sağlıkla kucağınıza alın insallah
- 12 Eylül 2019
- 36
- 8
- 36
- 31
- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
Geç döllenme nasıl oluyor acaba nasıl anlayabiliriz bu durumuÖncelikle tebrikler... 10 ve üzeri için hamilelik var deniliyor ama dediginiz gibi sağlıklı bir gebelik için 2 günde bir 2 kati kadar artması lazım değerin. En doğru sonuç adet tarihinizin üzerinden bir hafta sonra baktirmaniz olur. Evet dayanamıyoruz bizler :) umarım her şey istediğiniz gibi olur. Benim adetim 1 gün geçmişti 68 di değer. Yani kesin bir değer yok bunun için. Geç döllenme gibi durumlarla karsilasilabiliyor nitekim benim de öyle olmuştu :) sağlıkla kucağınıza alın insallah
- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
Kan için biraz erken davranmışsın canım 1 hafta geçtikten sonra erken idrar testleri var onlarda gözüküyor ama yeni evlisin buda etken olabilir strest hava koşulları bir çok nedeni oluyor malesef gecikmenin ..Merhabalar geç döllenme ne kdar sürede oluyor acaba bu konularda hiç bilgim yok benimde regl 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı reglim ilk günüde dayanamadim kan verdim oda 0.1 çıktı daha önce hiç gecikme yaşamıyordum ilk defa oldu daha 1.5 aylik evliyim
- 15 Mayıs 2019
- 38
- 11
- 3
Geç döllenme nasıl oluyor acaba nasıl anlayabiliriz bu durumu
Döllenmenin zamanı ile alakalı diye biliyorum yani spermin yumurtayı dölleme süresi ile alakalı mesela benim 14 nisandı regl tarihim ama geç döllenmeden dolayı 19 nisana atmış oldu bunu ancak kontrole gittiğinizde doktor söyleyebilir diye dusunuyorum bu yüzden beta değerleri kişiye gore farklilasiyor
- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
Çok teşekkür ederim iyi geceler sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallahDöllenmenin zamanı ile alakalı diye biliyorum yani spermin yumurtayı dölleme süresi ile alakalı mesela benim 14 nisandı regl tarihim ama geç döllenmeden dolayı 19 nisana atmış oldu bunu ancak kontrole gittiğinizde doktor söyleyebilir diye dusunuyorum bu yüzden beta değerleri kişiye gore farklilasiyor
- 15 Mayıs 2019
- 38
- 11
- 3
Merhabalar geç döllenme ne kdar sürede oluyor acaba bu konularda hiç bilgim yok benimde regl 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım negatif çıktı reglim ilk günüde dayanamadim kan verdim oda 0.1 çıktı daha önce hiç gecikme yaşamıyordum ilk defa oldu daha 1.5 aylik evliyim
0.1 hamile değilsiniz demek ve oldukça düşük bir değer. 1.5 aylık evlisiniz henüz çok yeni. Hormonlarınız ve vücudunuz için biraz daha zaman verin. Regl gecikmesi stres evlilikle gelen cinsel yaşam ve bir suru diğer faktörlerin etkisi ile olabiliyor. Geç döllenmenin süresini bilmiyorum ama benim adetimi 1 gün geçtiğinde 68 li biseylerdi ve hamilelikte önemli olan değerin 2 günde en az %60 artmış olması ve doktor kontrolü nde kesenin ve bebeğin görülmesiyle kesinleşiyor
- 15 Mayıs 2019
- 38
- 11
- 3
Çok teşekkür ederim iyi geceler sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah
Amin çok teşekkür ederim size de hayırlısıyla nasip etsin Rabbim inşallah. Iyi geceler
- 12 Eylül 2019
- 36
- 8
- 36
- 31
Kan için biraz erken davranmışsın canım 1 hafta geçtikten sonra erken idrar testleri var onlarda gözüküyor ama yeni evlisin buda etken olabilir strest hava koşulları bir çok nedeni oluyor malesef gecikmenin ..
- 12 Eylül 2019
- 36
- 8
- 36
- 31
Hfta sonunda geçsin üzerimde ki stresi atmaya çalışacağım hafta sonuda regl olmazsam pazartesi günü görünürum bir doktora ama bel kismimda öyle bir ağrı var ki muhtemelen geç olmamdan kaynaklıdır ama ben istediğim için mi bilmiyorum ama çok inanmıştım bebiş var diye0.1 hamile değilsiniz demek ve oldukça düşük bir değer. 1.5 aylık evlisiniz henüz çok yeni. Hormonlarınız ve vücudunuz için biraz daha zaman verin. Regl gecikmesi stres evlilikle gelen cinsel yaşam ve bir suru diğer faktörlerin etkisi ile olabiliyor. Geç döllenmenin süresini bilmiyorum ama benim adetimi 1 gün geçtiğinde 68 li biseylerdi ve hamilelikte önemli olan değerin 2 günde en az %60 artmış olması ve doktor kontrolü nde kesenin ve bebeğin görülmesiyle kesinleşiyor
- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Benimde agustos batım 20sindeydi hafif pembe kahve tonlarında akıntı seklinde gelmisti sildikce geliyordu oda. ikinci günü test yaptırdım beta 1.04 cıktı kimyasal oldugunu düsündüm. bas dönmesi göz kararması yasıyorum iki haftadır. Buda o yasadıgım yerlesme kanaması yada üstüne görmemi diye sorgulatıyor beni. Öyleyse bat günlerinde verdigim tahlilde sonucun daha yüksek olması gerekmezmiydi?0.1 hamile değilsiniz demek ve oldukça düşük bir değer. 1.5 aylık evlisiniz henüz çok yeni. Hormonlarınız ve vücudunuz için biraz daha zaman verin. Regl gecikmesi stres evlilikle gelen cinsel yaşam ve bir suru diğer faktörlerin etkisi ile olabiliyor. Geç döllenmenin süresini bilmiyorum ama benim adetimi 1 gün geçtiğinde 68 li biseylerdi ve hamilelikte önemli olan değerin 2 günde en az %60 artmış olması ve doktor kontrolü nde kesenin ve bebeğin görülmesiyle kesinleşiyor
Buarada hayırlı olsun bebegin saglıcakla gelsin
- 15 Mayıs 2019
- 38
- 11
- 3
Hfta sonunda geçsin üzerimde ki stresi atmaya çalışacağım hafta sonuda regl olmazsam pazartesi günü görünürum bir doktora ama bel kismimda öyle bir ağrı var ki muhtemelen geç olmamdan kaynaklıdır ama ben istediğim için mi bilmiyorum ama çok inanmıştım bebiş var diye
Rabbim inşallah en doğru zamanda nasip eder. Bence biraz daha bekleyin regl olursunuz. Evliliğiniz henüz çok yeni biraz gezin tozun tadını çıkartın. Inşallah gönlünüzden geçen hakkinizda hayırlı olur
- 12 Eylül 2019
- 36
- 8
- 36
- 31
Amin Allah razı olsun hayırlısı bakalımRabbim inşallah en doğru zamanda nasip eder. Bence biraz daha bekleyin regl olursunuz. Evliliğiniz henüz çok yeni biraz gezin tozun tadını çıkartın. Inşallah gönlünüzden geçen hakkinizda hayırlı olur
- 15 Mayıs 2019
- 38
- 11
- 3
Öncelikle çok teşekkür ederim amin inşallah değeri mi yanlış yazdınız yoksa ben mi tam anlamadim bilemedim. 1.04 değeri bilinene göre hamile olmadığınızı gösterir. Bir de her hamilelikte yerleşme kanaması denen bir kanama olmuyor nitekim bende hiç olmadı. Baş dönmesi de erken zamanlarda yaşamadım. Ilk belirtilerim goguslerimin ucunun sizlamasi akıntı yoğunluğu ve uyku isteğiydi. Dediğim gibi olayı tam anlayamadigim için pek şey yapamadımBenimde agustos batım 20sindeydi hafif pembe kahve tonlarında akıntı seklinde gelmisti sildikce geliyordu oda. ikinci günü test yaptırdım beta 1.04 cıktı kimyasal oldugunu düsündüm. bas dönmesi göz kararması yasıyorum iki haftadır. Buda o yasadıgım yerlesme kanaması yada üstüne görmemi diye sorgulatıyor beni. Öyleyse bat günlerinde verdigim tahlilde sonucun daha yüksek olması gerekmezmiydi?
Buarada hayırlı olsun bebegin saglıcakla gelsin
- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Bende tam olarak anlatamadım sanırım bir mucize arıyorumda iste yinede bende tesekkür ederimÖncelikle çok teşekkür ederim amin inşallah değeri mi yanlış yazdınız yoksa ben mi tam anlamadim bilemedim. 1.04 değeri bilinene göre hamile olmadığınızı gösterir. Bir de her hamilelikte yerleşme kanaması denen bir kanama olmuyor nitekim bende hiç olmadı. Baş dönmesi de erken zamanlarda yaşamadım. Ilk belirtilerim goguslerimin ucunun sizlamasi akıntı yoğunluğu ve uyku isteğiydi. Dediğim gibi olayı tam anlayamadigim için pek şey yapamadım
- 15 Mayıs 2019
- 38
- 11
- 3
Bende tam olarak anlatamadım sanırım bir mucize arıyorumda iste yinede bende tesekkür ederim
Rica ederim ne demek Rabbim gönlünüze göre versin inşallah