• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Kızlar merhaba bende adetimin 3. Günü doktora gittim beta hcg 38.7 çıktı yarın yine gidicem inş artış vardır

Kizlar merhaba benim bugun 7.gun adet gecikmesinde. 3. Gun yaptirdik degerim 7.66 cikti doktor hamilesin veya hamile degilsin diyemem iki gun sonra testi tekrarla dedi 5.gun gittik 30.4 cikti deger 7.gun 67.66 cikti doktor iki kati artiyor ama yinede bisey diyemem dedi 2 gune bi tahlil yaptir dedi

Arkadaşlar merhaba yorumları okuyorum iki gündür kafam karma karışık. 3 yıllık evliyim tüp bebeğe kadar olan tüm aşamalardan geçtim. İlaç tedavisi aşılama hiç biri olmadı.aslinda herşey normal ama doktorlar sebepsiz infertilite dedi. Yaza tüp yaptıralım diye karar verdik ama bu ay adetim gecikti ve göğüs ağrısı kaşık ağrısı bitmedi. Normalde adetten üç gün önce kahve akintim olur olmadi. Adet tarihinden Bir gün sonra hic kahve lekelenmemolmayınca beta HCG baktirdim 54.5 çıktı doktor iki gün sonra tekrar dedi. Bugün yaptırfim 76.6 çıktı. Doktor bişey söylemek zor dedi iki gün sonra yine ver dedi ama ben ne düşünmem lazım bilmiyorum kaşık ve göğüs ağrılarım devam ediyor midem yanıyor ve hala akintim beyaz. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yardım edin yorum yapın bana yoksa iki gün geçmez

Arkadaşlar merhaba yorumları okuyorum iki gündür kafam karma karışık. 3 yıllık evliyim tüp bebeğe kadar olan tüm aşamalardan geçtim. İlaç tedavisi aşılama hiç biri olmadı.aslinda herşey normal ama doktorlar sebepsiz infertilite dedi. Yaza tüp yaptıralım diye karar verdik ama bu ay adetim gecikti ve göğüs ağrısı kaşık ağrısı bitmedi. Normalde adetten üç gün önce kahve akintim olur olmadi. Adet tarihinden Bir gün sonra hic kahve lekelenmemolmayınca beta HCG baktirdim 54.5 çıktı doktor iki gün sonra tekrar dedi. Bugün yaptırfim 76.6 çıktı. Doktor bişey söylemek zor dedi iki gün sonra yine ver dedi ama ben ne düşünmem lazım bilmiyorum kaşık ve göğüs ağrılarım devam ediyor midem yanıyor ve hala akintim beyaz. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yardım edin yorum yapın bana yoksa iki gün geçmez
İki günde iki katı artması gerek canm Yen'i olduiçin beta düşük olabilir iki gün sonra tekrar yaptır inşallah sağlıkla artar

Bence bekle bikac gün sonra ıyi bi dr git ultrasonda baksın ben birkere beta yaptırdım bidada bekledik dr gttik iki haftada bi ultrasonda takip edildi

Back