• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değeri yüksekmi? İkiz olabilirmi

Berivank

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
7
3
1
28
Merhaba benm adetim 5 gün gecikti hastaneye gittim kan testinde beta HCG değerin 4044,72 çıktı bana sanki yüksek geldi ikiz olabilirmi ?

Benimde yüksekti ama tek bebek oldu oğlum. İlk gebeliğimde ise çok çok yüksekti ikizlerdi. Değer normal gibi

pazartesi günü doktor her şeyi söyler canım.benim de betahcg yüksekti hatta doktor acaba üçüz mü geliyor demişti ama tek kesede kaldı.kısmet 🤷‍♀️ İnşAllah içinizden geçen gibi olur her şey.hayırlı olsun

Merhaba benm adetim 5 gün gecikti hastaneye gittim kan testinde beta HCG değerin 4044,72 çıktı bana sanki yüksek geldi ikiz olabilirmi ?

Benim 1 gun gecikmeli sonucum 1421 idi. Tekil gebelik. 2 gunde ortalama %70 artmis olsaydi bile 5. Gun 4106 olurdu.

Bana sonucunuz normal gorundu.

Saglikla ilerlesin insallah.

Gittim 4 haftalik gebeyim ultrasonda silik çıktı dedi doktor ikiz olduğunu soylemedi sadece kesen silikli haftaya tekrar gideceğim☺☺☺☺

Son durumunuz nedir? Bende de sizin gibi aşırı yüksek hcg var. Tüp bebek ama adet günüm gecikmedigi halde 1653hcg. 3gun önce 293 idi. 3gunde 5kattan fazla arttı. Adetimin 5gun gecikmiş haliyle yaklaşık sizin gibi Hcg değerlerine geleceğim. Keseniz dolu çıktı mı, kalp atışı bakacaklar mı sizde... Hepsini merak ediyorum. Size neden bu kadar yüksek HCG nizin olduğu konusunda yorum yaptılar mı?

Son durumunuz nedir? Bende de sizin gibi aşırı yüksek hcg var. Tüp bebek ama adet günüm gecikmedigi halde 1653hcg. 3gun önce 293 idi. 3gunde 5kattan fazla arttı. Adetimin 5gun gecikmiş haliyle yaklaşık sizin gibi Hcg değerlerine geleceğim. Keseniz dolu çıktı mı, kalp atışı bakacaklar mı sizde... Hepsini merak ediyorum. Size neden bu kadar yüksek HCG nizin olduğu konusunda yorum yaptılar mı?
Malesef çok heveslenmistim ama tek kese kalp atışınida duydum ☺️

Malesef çok heveslenmistim ama tek kese kalp atışınida duydum ☺
Olsun bir taneye de şükür. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim gibi yüksek hcg değerleri ikiz ihtimalinin yanında mol gebelik ve dış gebelik şüphesi de getirdiği için ancak ultrasonla normal olduğu belli oluyor. Darısı benim başıma... Yüksek hcg olunca ultrasona girmeden rahatlayamiyor insan.

Olsun bir taneye de şükür. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim gibi yüksek hcg değerleri ikiz ihtimalinin yanında mol gebelik ve dış gebelik şüphesi de getirdiği için ancak ultrasonla normal olduğu belli oluyor. Darısı benim başıma... Yüksek hcg olunca ultrasona girmeden rahatlayamiyor insan.

Aynen öyle çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah istedigin gibi olur hersey

Dondurulmuş 2adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti 12.gün betahcg 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olabilirmi ikiz olsa değer 2 katına degilde dahamı cok artardi değeri boyle yüksek olup tek bebeği olan varmi

Back