Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya yuksek bence doktora gidin pazartesi keseyide bebegide yada bebekleride gorursunuzMerhaba benm adetim 5 gün gecikti hastaneye gittim kan testinde beta HCG değerin 4044,72 çıktı bana sanki yüksek geldi ikiz olabilirmi ?
baya yuksek bence doktora gidin pazartesi keseyide bebegide yada bebekleride gorursunuz
Kısmet herşey sağlıklı olsunlar da tek ikiz farketmzBenimde yüksekti ama tek bebek oldu oğlum. İlk gebeliğimde ise çok çok yüksekti ikizlerdi. Değer normal gibi
Merhaba benm adetim 5 gün gecikti hastaneye gittim kan testinde beta HCG değerin 4044,72 çıktı bana sanki yüksek geldi ikiz olabilirmi ?
Gittim 4 haftalik gebeyim ultrasonda silik çıktı dedi doktor ikiz olduğunu soylemedi sadece kesen silikli haftaya tekrar gideceğim☺☺☺☺
Malesef çok heveslenmistim ama tek kese kalp atışınida duydumSon durumunuz nedir? Bende de sizin gibi aşırı yüksek hcg var. Tüp bebek ama adet günüm gecikmedigi halde 1653hcg. 3gun önce 293 idi. 3gunde 5kattan fazla arttı. Adetimin 5gun gecikmiş haliyle yaklaşık sizin gibi Hcg değerlerine geleceğim. Keseniz dolu çıktı mı, kalp atışı bakacaklar mı sizde... Hepsini merak ediyorum. Size neden bu kadar yüksek HCG nizin olduğu konusunda yorum yaptılar mı?
Olsun bir taneye de şükür. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim gibi yüksek hcg değerleri ikiz ihtimalinin yanında mol gebelik ve dış gebelik şüphesi de getirdiği için ancak ultrasonla normal olduğu belli oluyor. Darısı benim başıma... Yüksek hcg olunca ultrasona girmeden rahatlayamiyor insan.Malesef çok heveslenmistim ama tek kese kalp atışınida duydum ☺
Olsun bir taneye de şükür. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim gibi yüksek hcg değerleri ikiz ihtimalinin yanında mol gebelik ve dış gebelik şüphesi de getirdiği için ancak ultrasonla normal olduğu belli oluyor. Darısı benim başıma... Yüksek hcg olunca ultrasona girmeden rahatlayamiyor insan.
Aynen öyle çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah istedigin gibi olur herseyOlsun bir taneye de şükür. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim gibi yüksek hcg değerleri ikiz ihtimalinin yanında mol gebelik ve dış gebelik şüphesi de getirdiği için ancak ultrasonla normal olduğu belli oluyor. Darısı benim başıma... Yüksek hcg olunca ultrasona girmeden rahatlayamiyor insan.