- 29 Aralık 2020
- 3
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Muhammetaysegul81
-
İkiz olabilir canım ama doktora görünmem gerek tabi o daha detaylı bilirMerhaba arkadaşlar, adetim 3 gün geciktiği için bugün hastanede test yaptırdım, beta hcg değeri 5166 çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?
Gecen ay uzerine gormus olabilir misin? Yada ikizdir.Merhaba arkadaşlar, adetim 3 gün geciktiği için bugün hastanede test yaptırdım, beta hcg değeri 5166 çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?
Evet canım hamilesin tebrik ederimBenim bundan iki gün önce beta hcgm 6.5 cikti iki gün sonra bir daha baktırdım 28lerde cikti sizce gebelik varmi
canım son durumun ne peki çoğul gebelik mi?Merhaba arkadaşlar, adetim 3 gün geciktiği için bugün hastanede test yaptırdım, beta hcg değeri 5166 çıktı. Bu kadar yüksek olması normal mi?
Soruyu sorduktan sonra 4 kez ultrasona girdim eğer göremedikleri birşey yoksa çoğul gebelik değil. Şuan 12.hafta içerisindeyim, son girdiğim ultrasonda epey hareketli olduğunu gördükcanım son durumun ne peki çoğul gebelik mi?
Adete 4 gun kala beta 2 cikti :/ hep 0 0.1 cikardi umutlandim insallah yukselir benimdeBenim bundan iki gün önce beta hcgm 6.5 cikti iki gün sonra bir daha baktırdım 28lerde cikti sizce gebelik varmi
Sağlıkla kucağına alırsın umarımSoruyu sorduktan sonra 4 kez ultrasona girdim eğer göremedikleri birşey yoksa çoğul gebelik değil. Şuan 12.hafta içerisindeyim, son girdiğim ultrasonda epey hareketli olduğunu gördüknasip olursa haftaya ikili test yaptırıcam belki cinsiyet de belli olur
2 gün sonra aynı hastanede tekrarlayın kan tahlilini hayırlı olsun geç döllenme ise düşük olması normal korkmayınArkadaşlar merhaba benim yumurtlama tarihim ocak 25-26 iki gün üst üste yumurtlama oldu dün de kan tahlili yaptırdım 13.75 çıktı normal mi değer ve Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum bir daha olur diye
Peki alt karnım da ağrı ve adet ağrısı gibi normal mi2 gün sonra aynı hastanede tekrarlayın kan tahlilini hayırlı olsun geç döllenme ise düşük olması normal korkmayın
Normal tabikiPeki alt karnım da ağrı ve adet ağrısı gibi normal mi
Kanamam oldu yaNormal tabikiarkadaşımda yeni hamile ondada aynıları var korkma
Çok olmadıysa korkmayın yerleşme olabilirKanamam oldu ya
Insallah yükselir canim.Adete 4 gun kala beta 2 cikti :/ hep 0 0.1 cikardi umutlandim insallah yukselir benimde
Bugun adet gunum test yaptim negatifInsallah yükselir canim.
Afedersin rengi çamur gibi amaÇok olmadıysa korkmayın yerleşme olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?