Beta hcg değeri ve kimyasal gebelik

btlmaviss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
24
5
86
32
Hanımlar merhaba benim şöyle bir sorum var 11 Nisan'da beta 27.99
14 Nisan 117.1
17 Nisan 526
Sormak istediğim daha önce dış gebelik geçirdim ve şuan korkuyorum olabilecek herşeyden kimyasal gebelikte bu değere yükseliyor mu yani tam olarak nasil anlaşılır doktorum Perşembe günü çağırdı ama benim içim içime sigmadi bı turlu yardımcı olur musunuz ?

Kimyasal gebelik böyle anlaşılmaz kanaman olursa kimyasaldır kendini böyle şartlama adet olmadıysan hala umut vardır değerlerde gayet normal

Kimyasal gebelik böyle anlaşılmaz kanaman olursa kimyasaldır kendini böyle şartlama adet olmadıysan hala umut vardır değerlerde gayet normal
Ya çok teşekkür ederim baya stresliyim sadece adet tarihim son 28 Şubat sanırım geç döllenme o yüzden biraz tedirgin geçiriyorum tekrar saolun :)

Ya çok teşekkür ederim baya stresliyim sadece adet tarihim son 28 Şubat sanırım geç döllenme o yüzden biraz tedirgin geçiriyorum tekrar saolun :)
Strese hiç gerek yok beta güzel artmış hiç kimyasal düşünmeye gerek yok ben geçirene kadar böyle bişey olduğundan haberim yoktu en iyisi biraz geç öğrenmek

Strese hiç gerek yok beta güzel artmış hiç kimyasal düşünmeye gerek yok ben geçirene kadar böyle bişey olduğundan haberim yoktu en iyisi biraz geç öğrenmek
Kesinlikle biraz geç ogrenilseydi daha stressiz olucakti ki aslında umidimde olmadığı bı zamanda oldu ona rağmen çok erken öğrendim oda beni mahfetti hayırlısı artık teşekkür ederim

Geçmiş olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Dış gebeliği nasıl geçirdiniz?
Belirtileriniz nelerdi?
Kaç haftalikti?
Nasıl sonlandı?
Hangi operasyonları oldunuz?

Geçmiş olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Dış gebeliği nasıl geçirdiniz?
Belirtileriniz nelerdi?
Kaç haftalikti?
Nasıl sonlandı?
Hangi operasyonları oldunuz?
6 haftalıkken beta HCG nin fazla yükselmesiyle aniden anladım
Hamilelikten hiç bir farkı yoktu sadece bir anda hafif pembe kanamam oldu öyle anladım kanama çok hafifti ama rengi tedirgin etti acil operasyona alındım laparoskopik cerrahi oldum tüpün biri alındı gayet rahattım ama bı sorunum olmadı sonrasında. şuanda kimyasal gebelik yaşıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten herşey okadar zorki .

Geçmiş olsun
İlaç tedavisi siz mi istemediniz?

Benmde 13,44 dü bidaha yaptık 16,44 gebeyim yoksa kimyasalmı acaba
Ne kadar arayla yaptırdınız testi? İki günde bu kadar yükseldiyse büyük ihtimal kimyasal. En iyisi erkenden öğrenmemek adetin iyice gecikmesini beklemek

Merhaba kanama çok mu sık sık mı gelmişti ben daha önce dış gebelik geçirdim sağ tüp alındı şimdi 6 haftalık hamileyim ultrasonda gördük ama daha kalp atışı için haftaya gidicem bugün çok az bi kan geldi duştan sonra bş daha gelmedi korkuyorum düşük mü oluyor diye ağrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…