Hanımlar merhaba benim şöyle bir sorum var 11 Nisan'da beta 27.99
14 Nisan 117.1
17 Nisan 526
Sormak istediğim daha önce dış gebelik geçirdim ve şuan korkuyorum olabilecek herşeyden kimyasal gebelikte bu değere yükseliyor mu yani tam olarak nasil anlaşılır doktorum Perşembe günü çağırdı ama benim içim içime sigmadi bı turlu yardımcı olur musunuz ?
14 Nisan 117.1
17 Nisan 526
Sormak istediğim daha önce dış gebelik geçirdim ve şuan korkuyorum olabilecek herşeyden kimyasal gebelikte bu değere yükseliyor mu yani tam olarak nasil anlaşılır doktorum Perşembe günü çağırdı ama benim içim içime sigmadi bı turlu yardımcı olur musunuz ?
Strese hiç gerek yok beta güzel artmış hiç kimyasal düşünmeye gerek yok ben geçirene kadar böyle bişey olduğundan haberim yoktu en iyisi biraz geç öğrenmek
Strese hiç gerek yok beta güzel artmış hiç kimyasal düşünmeye gerek yok ben geçirene kadar böyle bişey olduğundan haberim yoktu en iyisi biraz geç öğrenmek
Kesinlikle biraz geç ogrenilseydi daha stressiz olucakti ki aslında umidimde olmadığı bı zamanda oldu ona rağmen çok erken öğrendim oda beni mahfetti hayırlısı artık teşekkür ederim
14 Nisan 117.1
17 Nisan 526
6 haftalıkken beta HCG nin fazla yükselmesiyle aniden anladım
Hamilelikten hiç bir farkı yoktu sadece bir anda hafif pembe kanamam oldu öyle anladım kanama çok hafifti ama rengi tedirgin etti acil operasyona alındım laparoskopik cerrahi oldum tüpün biri alındı gayet rahattım ama bı sorunum olmadı sonrasında. şuanda kimyasal gebelik yaşıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten herşey okadar zorki .
Hamilelikten hiç bir farkı yoktu sadece bir anda hafif pembe kanamam oldu öyle anladım kanama çok hafifti ama rengi tedirgin etti acil operasyona alındım laparoskopik cerrahi oldum tüpün biri alındı gayet rahattım ama bı sorunum olmadı sonrasında. şuanda kimyasal gebelik yaşıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten herşey okadar zorki .
Ne kadar arayla yaptırdınız testi? İki günde bu kadar yükseldiyse büyük ihtimal kimyasal. En iyisi erkenden öğrenmemek adetin iyice gecikmesini beklemek
Merhaba kanama çok mu sık sık mı gelmişti ben daha önce dış gebelik geçirdim sağ tüp alındı şimdi 6 haftalık hamileyim ultrasonda gördük ama daha kalp atışı için haftaya gidicem bugün çok az bi kan geldi duştan sonra bş daha gelmedi korkuyorum düşük mü oluyor diye ağrım yok