• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri ve idrar testi

monaroza01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
848
414
83
Kızlar bu ay klomen kullandım. 23 martta yani geçen hafta çarşamba yumurtam catladi. O günden beri gebelik belirtim vardı. Dün yani çatlamadan 8 gün sonra çok ayakta durdugum için benden çamur gibi leke geldi. Daha önceki gebeliğimde yerleşme kanamam öyle olmuştu.tamam dedim hamileyim ama ardından kırmızı damla şeklinde leke gelmeye başladı. Bu sabah yani 9. Gün sabah idrar testi yaptım silik çıktı pembe. Bugün doktora gittim beta hcg yaptı sonuç 4.4 çıktı. Eczaneden farklı marka bir test aldım ogleden sonra yeniden yaptım sabah idrarim olmamasına rağmen yine silik çıktı. Bu testler bu kadar hassas mı ya? Bu arada doktorum yeni bir gebelik değer yükselir dedi ama benim umudum yok çünkü daha önceden 5 düşük yaptım :(

Umudum yok deme dua edelim umitle bekleyelim ve de 4.4 yükselecek gibi geldi bana. İnsallah hayirlisiyla saglikli gebelik gecirirsin canim

Kızlar bu ay klomen kullandım. 23 martta yani geçen hafta çarşamba yumurtam catladi. O günden beri gebelik belirtim vardı. Dün yani çatlamadan 8 gün sonra çok ayakta durdugum için benden çamur gibi leke geldi. Daha önceki gebeliğimde yerleşme kanamam öyle olmuştu.tamam dedim hamileyim ama ardından kırmızı damla şeklinde leke gelmeye başladı. Bu sabah yani 9. Gün sabah idrar testi yaptım silik çıktı pembe. Bugün doktora gittim beta hcg yaptı sonuç 4.4 çıktı. Eczaneden farklı marka bir test aldım ogleden sonra yeniden yaptım sabah idrarim olmamasına rağmen yine silik çıktı. Bu testler bu kadar hassas mı ya? Bu arada doktorum yeni bir gebelik değer yükselir dedi ama benim umudum yok çünkü daha önceden 5 düşük yaptım :KK43:
canım düşüklerin için üzüldüm inşallah bidaha yaşamazsın bu düşükler için genetik test pıhtılaşma vs yaptırdın mı inşallah yükselir değerin kaç gün var bata çok erken yaptırmışsın ya daha 9.gün diye okadar düşüktür yeni tutunuyodur Rabbim yardımcın olsun inşallah düşüğün ne demek olduğunu iyi biliyorum :(

canım düşüklerin için üzüldüm inşallah bidaha yaşamazsın bu düşükler için genetik test pıhtılaşma vs yaptırdın mı inşallah yükselir değerin kaç gün var bata çok erken yaptırmışsın ya daha 9.gün diye okadar düşüktür yeni tutunuyodur Rabbim yardımcın olsun inşallah düşüğün ne demek olduğunu iyi biliyorum :KK43:
Canım her şey araştırıldi ama sebep bulunamadı. Artık yoruldum gerçekten :(

Umudum yok deme dua edelim umitle bekleyelim ve de 4.4 yükselecek gibi geldi bana. İnsallah hayirlisiyla saglikli gebelik gecirirsin canim
Inşallah canım benim ya. Inşallah sen de yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın. Valla ümit etmek isterdim hatta doktorum da ümitli gibi konuştu ama ben çoktan ümidimi kestim. Kafama takılan idrar testlerinin pozitif çıkması ama kanda 4.4 çıkması. Iki farklı test yaptım ikisi de yanlış değildir ya :(

Inşallah canım benim ya. Inşallah sen de yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın. Valla ümit etmek isterdim hatta doktorum da ümitli gibi konuştu ama ben çoktan ümidimi kestim. Kafama takılan idrar testlerinin pozitif çıkması ama kanda 4.4 çıkması. Iki farklı test yaptım ikisi de yanlış değildir ya :KK43:

İdrar testlerini boşver. Kan testin hcg nin yukselecegine dair sinyal veriyor :) ama mutlu ve umutlu olman gerekir. Stres rahmi cok etkiliyor. Huzurlu ve rahat olursan bebeğinin tutunmasina yardimci olursun. Rahatla kardescim allahin izniyle gebesin :)

İdrar testlerini boşver. Kan testin hcg nin yukselecegine dair sinyal veriyor :) ama mutlu ve umutlu olman gerekir. Stres rahmi cok etkiliyor. Huzurlu ve rahat olursan bebeğinin tutunmasina yardimci olursun. Rahatla kardescim allahin izniyle gebesin :)
Canım benim yaaa çok sağ ol :) neyse bunda olmazsa başka baharlara artık :)

Canım her şey araştırıldi ama sebep bulunamadı. Artık yoruldum gerçekten :KK43:
hsg falan çekildinmi hiç kuzum bana dr rahminde perde olabilir oda düşüğe neden oluyor olabilir demişti araştırdım bende öyleymiş gerçekten kaç haftalık düşüklerin bilmiom ama işte bende tedbir amaçlı çekildim şükür bişi çıkmadı illa vardır demiyorum hani dr beni böyle yönlendirdi sadece aklında olsun diye söledim senin değer yükselecektir henüz 9.gündesin regl günü bile 14.gün oluyo hani 20li 30lu değerler çıkıyo snin daha 5gün var misal ogüne kadarda yükselir zaten inşallah

Kızlar bu ay klomen kullandım. 23 martta yani geçen hafta çarşamba yumurtam catladi. O günden beri gebelik belirtim vardı. Dün yani çatlamadan 8 gün sonra çok ayakta durdugum için benden çamur gibi leke geldi. Daha önceki gebeliğimde yerleşme kanamam öyle olmuştu.tamam dedim hamileyim ama ardından kırmızı damla şeklinde leke gelmeye başladı. Bu sabah yani 9. Gün sabah idrar testi yaptım silik çıktı pembe. Bugün doktora gittim beta hcg yaptı sonuç 4.4 çıktı. Eczaneden farklı marka bir test aldım ogleden sonra yeniden yaptım sabah idrarim olmamasına rağmen yine silik çıktı. Bu testler bu kadar hassas mı ya? Bu arada doktorum yeni bir gebelik değer yükselir dedi ama benim umudum yok çünkü daha önceden 5 düşük yaptım :KK43:
insallah değerin yükselir cnm. bende klomen kullandığım ay hamilelik belirtileri yaşadım adete 5 gün kala dediğin gibi misafirlerim vardi cok yorulmustum önce fena bel ağrım oldu sonra cok az lekelenme oldu. korkudan hiç test yapmadim adet günümü bekledim ama malesef adet günü kan testim negatifti ve 4 gün gecikmeyle adet oldum :( insallah senin bebisin sıkı sıkı tutunur sana...

hsg falan çekildinmi hiç kuzum bana dr rahminde perde olabilir oda düşüğe neden oluyor olabilir demişti araştırdım bende öyleymiş gerçekten kaç haftalık düşüklerin bilmiom ama işte bende tedbir amaçlı çekildim şükür bişi çıkmadı illa vardır demiyorum hani dr beni böyle yönlendirdi sadece aklında olsun diye söledim senin değer yükselecektir henüz 9.gündesin regl günü bile 14.gün oluyo hani 20li 30lu değerler çıkıyo snin daha 5gün var misal ogüne kadarda yükselir zaten inşallah
Canım hsg çektirdim bir şey çıkmamıştı ama 2 ay önce histeroskopi yapıldı polip vardı o alındı. Düşüklerin sebebi budur dedi doktor ama yine tutanamadi Demek ki. Çünkü degerim düşük çıktı.

insallah değerin yükselir cnm. bende klomen kullandığım ay hamilelik belirtileri yaşadım adete 5 gün kala dediğin gibi misafirlerim vardi cok yorulmustum önce fena bel ağrım oldu sonra cok az lekelenme oldu. korkudan hiç test yapmadim adet günümü bekledim ama malesef adet günü kan testim negatifti ve 4 gün gecikmeyle adet oldum :KK43: insallah senin bebisin sıkı sıkı tutunur sana...
Bu aydan ümidimi kestim canım ya. Inşallah gelecek aylara artık. 2 gün sonra adet günüm inşallah olurum hemen gecikmez.

İlginçmiş bende ilk yaptığımda çok çok Silivri hani hayalet çizgi diyorlar ya öyle bisey hemen hcg yaptırdım 32 çıktı değer yani değer 32 yokken bile zor gördüm çizgiyi 4.4 de göstermesi ilginç olmuş ultra erken gebelik testi mi acaba seninki onlar gösterir diyorlar çünkü ama inşallah hamilesindir Cnm Allah gönlüne göre versin bende kürtaj oldum 10. Haftada kalbi durdu maalesef ilkti bide birdahaki ay denicez bakalım hayırlısı Hakkı'mızda

İlginçmiş bende ilk yaptığımda çok çok Silivri hani hayalet çizgi diyorlar ya öyle bisey hemen hcg yaptırdım 32 çıktı değer yani değer 32 yokken bile zor gördüm çizgiyi 4.4 de göstermesi ilginç olmuş ultra erken gebelik testi mi acaba seninki onlar gösterir diyorlar çünkü ama inşallah hamilesindir Cnm Allah gönlüne göre versin bende kürtaj oldum 10. Haftada kalbi durdu maalesef ilkti bide birdahaki ay denicez bakalım hayırlısı Hakkı'mızda
Canım valla ben de şaşırdım çünkü onceki gebeliklerimde 40 küsur çıkıyordu degerim ve dediğin gibi silikti. Ben bu aydan ümitli değilim artık canım. Yani muhtemelen tutunamayan bir gebelikti ve adetimi bekliyorum. Sen de üzülme inşallah en kisa zamanda sağlıcakla kavuşursun Bebeğine. Rabbim bizim gibi bekleyen herkese En kisa zamanda hayırlısı ile versin canım.

Canım valla ben de şaşırdım çünkü onceki gebeliklerimde 40 küsur çıkıyordu degerim ve dediğin gibi silikti. Ben bu aydan ümitli değilim artık canım. Yani muhtemelen tutunamayan bir gebelikti ve adetimi bekliyorum. Sen de üzülme inşallah en kisa zamanda sağlıcakla kavuşursun Bebeğine. Rabbim bizim gibi bekleyen herkese En kisa zamanda hayırlısı ile versin canım.
Hakkı'mızda hayırlısı artık inşallah en kısa zamanda alırız güzel bebeklerimizi kucağımıza. Önceki gebelikler derken çocuğun var mı yoksa düşük mü oldu Cnm

Maalesef sebepsiz canım. Her şeye bakıldı. Sorun yok.
Geçmiş olsun sanada Cnm vardır bu iştede bir hayır herhalde benim bi arkadaşımda 2.5 aylıkken düşürüyordu bebeklerini genetikte de bi problem yoktu ama şimdi hamile 5.5 aylık vakti varmış demek ki ne diyim bize kalan Allah'a dua etmek bizde nasip etsin lütfetsin inşallah

Back