• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri ve idrar testi

Geçmiş olsun sanada Cnm vardır bu iştede bir hayır herhalde benim bi arkadaşımda 2.5 aylıkken düşürüyordu bebeklerini genetikte de bi problem yoktu ama şimdi hamile 5.5 aylık vakti varmış demek ki ne diyim bize kalan Allah'a dua etmek bizde nasip etsin lütfetsin inşallah
Aynen canım bir Vakti var demek ki. Inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı bebekler verir bize de Rabbim

Arkadaşlar benimde adetim 5 gün geçti kan değeri 3.7 çıktı. Hamile miyim bilemedim. Doktor negatif dedi. Ama değer kafani karistiriyor

Kızlarr ne olur yardım edin adetime iki gun kala hem idrar testim hem kaan testim pozitif çıktı şuan 4 gunn gecti idrar testi yaptım tekrar hadif silik çıktı koyu değil acaba bebeğime bişey mi oldu

sevildesev91 sevildesev91 hemen doktora gidin acilden giriş yapın bu kdr şüpheliyseniz. Bu durum bhcg nin düştüğünü gösteriyor olabilir bi ihtimal

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Back