• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 5 yardımcı olun lütfen

2
Kızlar merhaba benim dün bat günüydü evde test yaptım ikisi de silik çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 9 çıktı doktor sonuç pozitif ama değerin düşük 2 gün sonra testi tekrarlayın dedi. Geç döllenme yaşayıp bu şekilde süreçten geçen oldu mu merak ediyorum
Durumumuz birebir aynı. Benimde 2 gün gecikmede 9.28 çıktı. Sabah 8de tekrar kan vereceğim. Yumurtlama 6 ocakta görülmüştü muhtemelen carsamba çatladı carsamba aksam test negatifti öncesi bakamadım. Bence arada cok zaman var ve değerim çok düşük belirsizlik kötü

2

Durumumuz birebir aynı. Benimde 2 gün gecikmede 9.28 çıktı. Sabah 8de tekrar kan vereceğim. Yumurtlama 6 ocakta görülmüştü muhtemelen carsamba çatladı carsamba aksam test negatifti öncesi bakamadım. Bence arada cok zaman var ve değerim çok düşük belirsizlik kötü
Güzel haberlerini bekliyorum canım bende yarın yapıcam inşallah güzel artış olmuştur

2

Kan testinin sonuçları nedir merakla bekliyorum benim daha birkaç saatim var test için

Back