• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri Ve endişeler Bakar mısınız

Wings06

mirim
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
4.029
4.400
83
Sat 23 Ağustos regl üç beş gün sarkıyordu. ona göre iki üç gün gecikmiş gözüküyor. değer 375 çikti 12 saat olmadan baktirdim 389 idi.

Son düzenleme:
Niye bukadar sık verdiniz.
Aynı yerde bir daha 48 saat dolunca verin insallah
Belki diğer gün artacakti daha çok şuan durumu tayin etmek zor bekleyeceksiniz mecbur

Niye bukadar sık verdiniz.
Aynı yerde bir daha 48 saat dolunca verin insallah
Vermek zorunda kaldım çaliştiğim hastaneden diğer tahlilleri verince gerçi rapor istediler doktor orali olmadi sonra özele gittim 😒

• Beğen
Reactions: H M
Vermek zorunda kaldım çaliştiğim hastaneden diğer tahlilleri verince gerçi rapor istediler doktor orali olmadi sonra özele gittim 😒
Yani artmış görünüyor beklemek lazım yine mecbur inşallah saglicakla ilerler. Henüz 12 saatcik olmuş 🤗

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.
Adetim 6 gün oldu gecikeli yarın tam bir hafta olacak. Normalde böyle gecikme yaşamazdım ve düzenlide adet oluyorum. Bebek çalışmalarımız var 7 aydır. Bu ay ilk defa böyle birşey yaşadım bugünde kandan baktırdım beta hcg 3.34 çıktı. Hamilelik yok biliyorum fakat internetlerde geç döllenme falan olabilir diyo. Birde sizlerin fikirlerini almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim..

• Beğen
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.
Adetim 6 gün oldu gecikeli yarın tam bir hafta olacak. Normalde böyle gecikme yaşamazdım ve düzenlide adet oluyorum. Bebek çalışmalarımız var 7 aydır. Bu ay ilk defa böyle birşey yaşadım bugünde kandan baktırdım beta hcg 3.34 çıktı. Hamilelik yok biliyorum fakat internetlerde geç döllenme falan olabilir diyo. Birde sizlerin fikirlerini almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim..
Olabilir takip et bence.. 3 4 gün sonra.

Böyle zor ya kaç gün vericeksibiz bu şekilde.
Tek test yeterli olmuyormu
Ya ben de yeterli olur diye biliyorum hatta ilkinde bi kere verdim sonra gerek kalmadı keseden sonra ama burayı çok okudukça biraz etkisi var sanırım iki güne bi takip edenleri gördüm ben de endişelendim ben de bi yanlışlık mi var gibisinden 🤣

Son düzenleme:
  • Komik
1900 lerde çıktı beta 400 lerden sonra 🥰🥰😊🤗 isteyen herkese nasip etsin rabbim🙏hayırlısı ile sağlık ileinsallah :KK200::nazar::KK68:
Maşallah. Bazen betanin pik yapma zamanı oluyor hızla artmaya başlıyor. Rabbim kucaginiza nasip etsin 🤲🌺

Back