Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermek zorunda kaldım çaliştiğim hastaneden diğer tahlilleri verince gerçi rapor istediler doktor orali olmadi sonra özele gittimNiye bukadar sık verdiniz.
Aynı yerde bir daha 48 saat dolunca verin insallah
Yani artmış görünüyor beklemek lazım yine mecbur inşallah saglicakla ilerler. Henüz 12 saatcik olmuşVermek zorunda kaldım çaliştiğim hastaneden diğer tahlilleri verince gerçi rapor istediler doktor orali olmadi sonra özele gittim![]()
Teşekkür ediyorumNiye bukadar sık verdiniz.
Aynı yerde bir daha 48 saat dolunca verin insallah
Belki diğer gün artacakti daha çok şuan durumu tayin etmek zor bekleyeceksiniz mecbur
Evet dr normal sayilebilir sabahtan akşama demişti çok sağolunYani artmış görünüyor beklemek lazım yine mecbur inşallah saglicakla ilerler. Henüz 12 saatcik olmuş![]()
Böyle zor ya kaç gün vericeksibiz bu şekilde.Evet dr normal sayilebilir sabahtan akşama demişti çok sağolunşimdi tekrar vericem bakalim
☺
Canım bence de normalEvet dr normal sayilebilir sabahtan akşama demişti çok sağolunşimdi tekrar vericem bakalim
![]()
Olabilir takip et bence.. 3 4 gün sonra.Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.
Adetim 6 gün oldu gecikeli yarın tam bir hafta olacak. Normalde böyle gecikme yaşamazdım ve düzenlide adet oluyorum. Bebek çalışmalarımız var 7 aydır. Bu ay ilk defa böyle birşey yaşadım bugünde kandan baktırdım beta hcg 3.34 çıktı. Hamilelik yok biliyorum fakat internetlerde geç döllenme falan olabilir diyo. Birde sizlerin fikirlerini almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim..
Teşekkür ederim, takip edeceğim sağolun :)Olabilir takip et bence.. 3 4 gün sonra.
Güzel haberlerin olsun inşallah.Teşekkür ederim, takip edeceğim sağolun :)
Ya ben de yeterli olur diye biliyorum hatta ilkinde bi kere verdim sonra gerek kalmadı keseden sonra ama burayı çok okudukça biraz etkisi var sanırım iki güne bi takip edenleri gördüm ben de endişelendim ben de bi yanlışlık mi var gibisindenBöyle zor ya kaç gün vericeksibiz bu şekilde.
Tek test yeterli olmuyormu
Canım benim çok teşekkür ederm sana ya bitanesinCanım bence de normalcanını sıkma lütfen
Canım bence de normalcanını sıkma lütfen
1900 lerde çıktı beta 400 lerden sonraGüzel haberlerin olsun inşallah.
Maşallah. Bazen betanin pik yapma zamanı oluyor hızla artmaya başlıyor. Rabbim kucaginiza nasip etsin1900 lerde çıktı beta 400 lerden sonraisteyen herkese nasip etsin rabbim
hayırlısı ile sağlık ileinsallah
![]()
Çok teşekkür ederim allah razı olsunMaşallah. Bazen betanin pik yapma zamanı oluyor hızla artmaya başlıyor. Rabbim kucaginiza nasip etsin![]()