Belki yeni bir gebelik sadece 1 degere bakarak anlasilmaz bu 48 saat sonra yukselmis mi bu onemli .Belki 2 haftalik hamilesin bunu bilemeyiz.Arkadaşlar merhaba, acil yardıma ihtiyacım var adet gecikmesinin 4. Günü bugün beta hcg değerim 82.08 çıktı. Doktor haftasına göre değer düşük dedi. 48 saat sonra tekrardan bakılıcak. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden şuanda büyük bir korku var. 4. Hafta biterken böyle düşük değerde olan varmı? Geç döllenme ihtimali olabilirmi? Lütfen cevaplarsanız çok sevinicem
İnşallah kardeşim stres yapma Allah a emanet olElizay Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım
Canm benm erken yumurtlama oldu erken öğrendm 8 gün önceden 2 cktı snra 6 gün snra kanda baktrdm adetime 2 gün vardı 146 cktı o yüzdn moralini bozma geç döllenmeyse olablr hem değerin iyi bence 30 olsa anlcmda 80 lerde ckmş hiç sıkma artşna bak bende baktrcm artşı iyi artmşssa hiç üzülmeArkadaşlar merhaba, acil yardıma ihtiyacım var adet gecikmesinin 4. Günü bugün beta hcg değerim 82.08 çıktı. Doktor haftasına göre değer düşük dedi. 48 saat sonra tekrardan bakılıcak. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden şuanda büyük bir korku var. 4. Hafta biterken böyle düşük değerde olan varmı? Geç döllenme ihtimali olabilirmi? Lütfen cevaplarsanız çok sevinicem
Canm dr saçmalamış keseyi zaten 5 haftalkken görürsn bende gitsem şimdi göremem yani senn değerin iyi canm dr ne kadr kötymş bence başka dr git sen cnm ve değrn kötüde degil cnm çoğu herks geç öğrenyr sendn daha düşükte öğrenen var değern iyi tekrr baktr bakalm artş iyimi cnmSezerbusra21 Bende öyle düşündüm ama adetini 4 gün geçmiş o yüzden bana düşük geldi keseyide görmeliydim flaan deyince panik oldum yoksa 2 günde bir artışı beklicem artarsa zaten sıkıntı olmucaktı. Şuanda çarşambayı beklicez sadece.
Benim ilk değerim sanırım 72 ydi bide benim adet gecikmesinin 5.günüydüArkadaşlar merhaba, acil yardıma ihtiyacım var adet gecikmesinin 4. Günü bugün beta hcg değerim 82.08 çıktı. Doktor haftasına göre değer düşük dedi. 48 saat sonra tekrardan bakılıcak. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden şuanda büyük bir korku var. 4. Hafta biterken böyle düşük değerde olan varmı? Geç döllenme ihtimali olabilirmi? Lütfen cevaplarsanız çok sevinicem
Arkadaşlar merhaba, acil yardıma ihtiyacım var adet gecikmesinin 4. Günü bugün beta hcg değerim 82.08 çıktı. Doktor haftasına göre değer düşük dedi. 48 saat sonra tekrardan bakılıcak. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden şuanda büyük bir korku var. 4. Hafta biterken böyle düşük değerde olan varmı? Geç döllenme ihtimali olabilirmi? Lütfen cevaplarsanız çok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?