• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri olması gerekenden düşük

Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için bugün tahlil verdim 82 olan değer 124 e çıkmış tabiki yeterli bulunmadı ve olumsuzlukluklarla geri döndüm. 2 gün sonra tekrardan test istedi doktor 2. Kez hayal kırıklığı

Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için bugün tahlil verdim 82 olan değer 124 e çıkmış tabiki yeterli bulunmadı ve olumsuzlukluklarla geri döndüm. 2 gün sonra tekrardan test istedi doktor 2. Kez hayal kırıklığı
Merhaba defne sanırım aynı durumdayız bir düşüğüm oldu yani iğneyle düşürdü doktor yeri belli olmayan bir sağlıksız gebelikti dış gebelik ihtimaline karşı iki doz iğne yapınmıştım şimdi tekrar hamile kaldım üstelik hiçbir uğraş göstermeden adet olacağım gün değerim 67.5tu 2 sonra baktırdım 91.9 çıktı artış beklenen düzeyde değil bu akşam tekrar kan vercem gelişmeyi haber veririm sana umarım herşey yolunda gider canım seni çok iyi anlıyorum

I am mad I am mad geçmiş olsun canım inşallah artar değerin doktor bana bi hastasında böyle bi durum yaşadığını söyledi. Allah katında mucize diye bişey yoktur. İnşallah güzel haberler alırsın. Sormak istediğim bişey var kahverengi lekelenmelerin oluyomu?

I am mad I am mad geçmiş olsun canım inşallah artar değerin doktor bana bi hastasında böyle bi durum yaşadığını söyledi. Allah katında mucize diye bişey yoktur. İnşallah güzel haberler alırsın. Sormak istediğim bişey var kahverengi lekelenmelerin oluyomu?
Yok benim hiç lekelenmem olmadı sadece vajinamda sızlama var alt bölgede birde sağ kasığımda var karnım çok ağrıyor geceleri ishal gibi ama ishal değilim böyle olup düzelenlerin olduğunu duydum bir umut var ama olmazsa da sakın iğne felan yaptırma bak düşsün diye bekle ben beklicem yükselirse yükselir yükselmezse beklicem haber ve bana olur mu sende

I am mad I am mad canım sonuçları aldınmı bak ben bugün bi akrabayla konuştum kadın doğum uzmanı detaylı anlattı. İlk zamanlarda bu artışın illa 2 katı olmasına takılma diye. Olabilir bu şekilde dedi. Sanada söylemek istedim

I am mad I am mad canım sonuçları aldınmı bak ben bugün bi akrabayla konuştum kadın doğum uzmanı detaylı anlattı. İlk zamanlarda bu artışın illa 2 katı olmasına takılma diye. Olabilir bu şekilde dedi. Sanada söylemek istedim
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için canım düşmüş değerim 26 ya buna şükür dedim kendiliğinden düşmesi içimi rahatlattı kimyasalmış demekki regldan sonra doktora gidip bir sorayım diyorum pıhtılaşmamı var ne var diye

I am mad I am mad çok geçmiş olsun üzüldüm hayırlısı ama inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur en yakın zamanda. Kan pıhtılaşmasımıdır bilmiyorum ama bi tanıdığım 4 kere düşük yaptı en son araştırmada kanda bi sıkıntı var dediler göbekten iğne yaptı hergün kendisi. Şuanda 1.5 yaşında bebeği var

I am mad I am mad çok geçmiş olsun üzüldüm hayırlısı ama inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur en yakın zamanda. Kan pıhtılaşmasımıdır bilmiyorum ama bi tanıdığım 4 kere düşük yaptı en son araştırmada kanda bi sıkıntı var dediler göbekten iğne yaptı hergün kendisi. Şuanda 1.5 yaşında bebeği var
Kan pıhtılaşması oluyor işte o ya koldan ya gönekten ya da bacaktan hergün iğne olunması gerekli doktora gidip araştırılmasını isticem gerekirse başka şehirlerdeki kliniklere giderim ama sonuçlar geç çıkıyormuş sanırım 3 ay felan dedi bir abla özelde de öylemidir acaba

inşallah sağlıklı bir gebeliktir ama değerlerimiz benim kimyasal gebelikteki değerlerime benziyor. ilk değer 80 falandı sanırım. iki gün arayla 130 - 200 - 400 olarak yükseldi. 200 den 400e çıktığında umutlansam da son tahlilden 2 gün sonra düşük yaptım. Şu an ne durumdasın ?

Arkadaşlar ben de çok yeni öğrendim ama adet olacak gibi hissediyorum karnım ağrıyor ve her al olcak gibi lavaboya kaçıyorum. Sağlıklı gebeliği olanlar bunu yaşadı mı acaba?

Kan pıhtılaşması oluyor işte o ya koldan ya gönekten ya da bacaktan hergün iğne olunması gerekli doktora gidip araştırılmasını isticem gerekirse başka şehirlerdeki kliniklere giderim ama sonuçlar geç çıkıyormuş sanırım 3 ay felan dedi bir abla özelde de öylemidir acaba

Cok gecmis olsun.
Igneden sonra korunman ne kadardi?
Bunuda devlette kayit ettilerse genetik testi isteyebilirsin canim.3 aya varmadan cikiyor sonuclar.

pıhtılaşma testleri 2 haftada çıkıyor canım ben yaptırdım 3 ay degil

Arkadaşlar ben de çok yeni öğrendim ama adet olacak gibi hissediyorum karnım ağrıyor ve her al olcak gibi lavaboya kaçıyorum. Sağlıklı gebeliği olanlar bunu yaşadı mı acaba?
Gayet normal hatta önümüzdeki aylarda bile normalde adet olmak gereken günlerde ağrım olabilir. Hatta defalarca kanaman var zannedip tuvalete koşman ve tuvalet kağıdını temız görünce ohh çekmen de normal :)

Cok gecmis olsun.
Igneden sonra korunman ne kadardi?
Bunuda devlette kayit ettilerse genetik testi isteyebilirsin canim.3 aya varmadan cikiyor sonuclar.
Teşekkür ederim dün araştırma hastanesine gittim altyan muayene sonucunda sağ yumurtalığımdw 5.5 cm kist tespit ettiler test istediler pıhtılaşma testi de dahil öğleden sonra gittiğimde hiçbirşey demeden birde mr isteyelim dediler ne oldu kötü bir durum mu var dedim yok sen mr çektir sonra konuşalım dediler bende test sonucuna bakıp araştırdım CA125 yüksek çıkmış kanser metasıymış sanırım yani şuan ne olacak bilmiyorum kimse açıklama yapmadı

Teşekkür ederim dün araştırma hastanesine gittim altyan muayene sonucunda sağ yumurtalığımdw 5.5 cm kist tespit ettiler test istediler pıhtılaşma testi de dahil öğleden sonra gittiğimde hiçbirşey demeden birde mr isteyelim dediler ne oldu kötü bir durum mu var dedim yok sen mr çektir sonra konuşalım dediler bende test sonucuna bakıp araştırdım CA125 yüksek çıkmış kanser metasıymış sanırım yani şuan ne olacak bilmiyorum kimse açıklama yapmadı
umarım düşündüğün gibi değildir tatlım...:S

Merhaba arkadaşlar yazamadım işe dönüş yoğunluk. Düşük yaptım değerlerim düştü. Fazlasıyla ağrılı bir süreçti. Alışmak değil aslındada tabiki okadar umutlandık heveslendik ilk düşüğümde toparlanmam daha çok sürmüştü. Şimdi çift rahim durumu diyolar detaylı bi muayene olucam. Allah isteyen herkese nasip etsin

Back