• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri olması gerekenden düşük

Degerlimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
306
210
53
33
Arkadaşlar merhaba, acil yardıma ihtiyacım var adet gecikmesinin 4. Günü bugün beta hcg değerim 82.08 çıktı. Doktor haftasına göre değer düşük dedi. 48 saat sonra tekrardan bakılıcak. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden şuanda büyük bir korku var. 4. Hafta biterken böyle düşük değerde olan varmı? Geç döllenme ihtimali olabilirmi? Lütfen cevaplarsanız çok sevinicem

Arkadaşlar merhaba, acil yardıma ihtiyacım var adet gecikmesinin 4. Günü bugün beta hcg değerim 82.08 çıktı. Doktor haftasına göre değer düşük dedi. 48 saat sonra tekrardan bakılıcak. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden şuanda büyük bir korku var. 4. Hafta biterken böyle düşük değerde olan varmı? Geç döllenme ihtimali olabilirmi? Lütfen cevaplarsanız çok sevinicem
Belki yeni bir gebelik sadece 1 degere bakarak anlasilmaz bu 48 saat sonra yukselmis mi bu onemli .Belki 2 haftalik hamilesin bunu bilemeyiz.

İki gun sonraki değerin önemli canım
Boşuna canını sıkma ne zaman hamile kaldığını nerden biliyorda düşük değer diyor boşuna strese girme iki gün sonra iki kati arttiysa sıkıntı yok demektir

Zeynolin44 Zeynolin44 bunları duymak rahatlatıyor insanı. Teşekkür ederim canım. Bende böyle geç yumurtlamada düşük seyredip sonradan yükselen okumuştum

Ben 55 le öğrendim bu gebeliği mi
Ve aralıkta düşük yaşadım

canım önemli olan ilk öğrendiğin değerden ziyade o değerin 2 günde bir iki katı kadar artması o yüzden sen 48 saat sonra kan verdiğinde çıkan değer 160 üstüyse hiç sıkma canını. Benim arkadaşım da 3 gün gecikmeyle öğrendiğinde değeri 50 ydi. Ama sağlıkla aldı bebeğini kucağına. Şimdi hiç strese girme o tutunma aşamasında bol bol dinlen.

Bak sana ne yazcam. Adetim 2 gün gecti 10.52 cikti 2 günde bir tekrarlandı sonra 24.44 sonra 75 sonra 128 falan derken 20.haftadayız. geç döllenme olmuştur belki sen umudunu kesmeden tekrarla

basakk_33 basakk_33 arkadaşınla hemen hemen aynı günlerdeyiz canım biraz rahatladım ya geldiğimden beri içim içimi yiyodu. İnşallah artma olurda bu seferde aynı hayal kırıklığını yaşamayız.

Canm benm erken yumurtlama oldu erken öğrendm 8 gün önceden 2 cktı snra 6 gün snra kanda baktrdm adetime 2 gün vardı 146 cktı o yüzdn moralini bozma geç döllenmeyse olablr hem değerin iyi bence 30 olsa anlcmda 80 lerde ckmş hiç sıkma artşna bak bende baktrcm artşı iyi artmşssa hiç üzülme

Sezerbusra21 Sezerbusra21 Bende öyle düşündüm ama adetini 4 gün geçmiş o yüzden bana düşük geldi keseyide görmeliydim flaan deyince panik oldum yoksa 2 günde bir artışı beklicem artarsa zaten sıkıntı olmucaktı. Şuanda çarşambayı beklicez sadece.

Sezerbusra21 Sezerbusra21 Bende öyle düşündüm ama adetini 4 gün geçmiş o yüzden bana düşük geldi keseyide görmeliydim flaan deyince panik oldum yoksa 2 günde bir artışı beklicem artarsa zaten sıkıntı olmucaktı. Şuanda çarşambayı beklicez sadece.
Canm dr saçmalamış keseyi zaten 5 haftalkken görürsn bende gitsem şimdi göremem yani senn değerin iyi canm dr ne kadr kötymş bence başka dr git sen cnm ve değrn kötüde degil cnm çoğu herks geç öğrenyr sendn daha düşükte öğrenen var değern iyi tekrr baktr bakalm artş iyimi cnm

Suan ki degerin dusuk diye adet tarihine gore soylemis doktorun. Sen yukselisini takip et yeter. Biz beta hcg takibi yapmadik gec ogrendik biraz ama ogrenseydik bizde korkardik cunku gec dollenme dedi doktorum. Geriden geliyomus bebegim

Ablamin gorumcesinin adeti 6 7gun gecti gitti kan verdi 12 cikti biz biraz umutsuzduk acikcasi iki gun sonra 44cikti 1hafta 10 gun sonra deger 2bin kusurlere cikti. O doktora soyle sen cok biliyosun de. Onemli olan degerin kac cikmasi degil ikiye katlanmasi insaAllah ikiye katlanir hayirli saglikli bir hamilelik gecirirsin;)

Merhaba arkadaşlar... tam 4haftalıkken öğrendim hamile olduğumu. Değerim de 540 çıktı sizce normal mi? Doktorum perşembe günü tekrar istedi tahlili.

Benim ilk değerim sanırım 72 ydi bide benim adet gecikmesinin 5.günüydü

Canım benim durumum şöyle oldu belki yardımcı olur . Adet gecikmesinin 5. Günü 69 cıktı beta... daha sonra internetten araştırmaya başladım ve hüngür hüngür ağladım , cünkü bu kadar dişük kimseyle karsılaşmıyordum ,, sonra sağlıkocagı tekrar kan testiyle takip etmeyi kabul etmedi doktora gitmemi söyledi, 5+4 de ilk doktora gittim karından ultrasonla baktı kese yoktu , hayali bi kese var daha yeni oluyodur dedi,, beta hcg ye o da bakmadı , 4 hafta sonraya randevu verdi, ben dayanamayıp 12 gün sonra devlette doktora gittim bu defa , 7+2 de iken bile sadece kese gözüktü ve bebek piyasada yoktu ,kalp atısı hiç yoktu,, 5+2 dedi bana doktor, 2 hagta geriydi yani.. ben internete bakmadım araştırmadım cünkü moralim çok bozuluyordu, sonraki randevum bu gündü. 10. Haftaya yeni girdim ve bebek göründü haftasını yakalamış 9+4 çıktı . 2 hafta geriden gelen bebek şimdi olması gerektiği gibi , kalbini de yeni duydum cok sevinçliyim . Yani anlayacagın bu gibi şeylere kesinlikle takılma,,asla kıyaslama yapma . o değeri takip etmek insanı yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor,, buna biz etki edemiyoruz öğrensek bile ben bu süreçte sabırlı olmayı öğrendim . Sen de hiç kafaya takma üzülme nolur.

Back