Değerin gayet güzel çıkmış canım maşallah :) hayırlı olsun gebeliğin , sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu. Gereksiz stres de yapma öptüm :)Merhaba, son adet tarihim 10 aralıktı, 11 ocak da adet olmam lazımdı olmadım ve ertesi gün yani cumartesi eşim dayanamadı beta hcg testi yaptırdık ve sonuç 149,46 cıktı.
Bilen arkadaşlar sizce değer haftasına göre normal mi pazartesi tekrar yaptıracağım ama meraktan ölüyorum
Değerin gayet güzel çıkmış canım maşallah :) hayırlı olsun gebeliğin , sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu. Gereksiz stres de yapma öptüm :)
Yok canım gayet güzel değerin:) ben 17 Hcg ile öğrenmiştim Gebeliği adete 1 gün kala. Sağlıcakla katlansın inşallah değerin. Sağlıcakla büyüsün göbüşündeÇok teşekkür ederim Allah razi olsun.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Eşimde varikosel var normal yolla zor demişti doktor tüp bebek denemiştik kimyasal gebelik ile sonuçlanmıştı şimdi normal olunca ister istemez duygu karmaşası yaşıyor insan acaba yine mi diye.
Merhaba, son adet tarihim 10 aralıktı, 11 ocak da adet olmam lazımdı olmadım ve ertesi gün yani cumartesi eşim dayanamadı beta hcg testi yaptırdık ve sonuç 149,46 cıktı.
Bilen arkadaşlar sizce değer haftasına göre normal mi pazartesi tekrar yaptıracağım ama meraktan ölüyorum
Yok canım gayet güzel değerin:) ben 17 Hcg ile öğrenmiştim Gebeliği adete 1 gün kala. Sağlıcakla katlansın inşallah değerin. Sağlıcakla büyüsün göbüşünde
Normal canım hamilesin
2.degeriniz ne çıktı,sağlıkla devam ediyordur insallahMerhaba, son adet tarihim 10 aralıktı, 11 ocak da adet olmam lazımdı olmadım ve ertesi gün yani cumartesi eşim dayanamadı beta hcg testi yaptırdık ve sonuç 149,46 cıktı.
325,87 cıktı canım 2gun sonra.2.degeriniz ne çıktı,sağlıkla devam ediyordur insallah
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende yumurtlamanin 16.günü yani dün yaptırdım 107.1 çıktı.Acaba az mı diye endişe ettim.Yarın tekrarlicam.İnşallah güzel haberler alırım325,87 cıktı canım 2gun sonra.
Adet döngümün uzunluğundan gec döllenme ve yumurtlama olduğu için düşük cıkmış değerim ama normalmiş herkesde farkli olurmuş.
Çok şükür 11.haftamizi bitiriyoruz yarın inşallah.
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim sana da sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende yumurtlamanin 16.günü yani dün yaptırdım 107.1 çıktı.Acaba az mı diye endişe ettim.Yarın tekrarlicam.İnşallah güzel haberler alırım
Aralık ayında kimyasal geçirdiğim için tedirgin oldum ister istemez.İnşallah dediğin gibi olur,sağ ol canımSağol canım Allah razı olsun. Rabbim sana da sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.
Stres yapma canım herşey güzel olacak Allahin izni ile insallah.
Herkeste farklı çıkıyor değerler o yüzden strese girmemek lazım aslında ama biz illa kendimize işkence yapicaz
Bende ekim ayinda kimyasal gebelik yasadim ocakta hamile olduğumu öğrendim canım ayni şeyleri yaşadım bende hersey güzel olacak korkma iyi düşün iyi olsunAralık ayında kimyasal geçirdiğim için tedirgin oldum ister istemez.İnşallah dediğin gibi olur,sağ ol canım
İçim rahatladı canım sağ olasin.İnşallah❤Bende ekim ayinda kimyasal gebelik yasadim ocakta hamile olduğumu öğrendim canım ayni şeyleri yaşadım bende hersey güzel olacak korkma iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?