- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Ben eşimden yaklaşık 4.5 5 aydır ayrıyım boşanacağız artık biraz paronayağa bağladım sanki her an birşey olacakta ondan boşanamayacağım diye1.20 hamile değilsin canım. İnşallah Rabbim kısa zamanda nasip eder. Başka doktora detaylı baktır sonrası için zAten adet söktürücü verirler.
Böyle doktora bi soru soruyorum kafamda takılmasın diye hiç düzgün cevap vermiyor 2 doktorda böyle benim daha önce hiç kadın Doğum deneyimim olmadı ben mi yanlış yapıyorum anlamadım hiç dolrusu1.20 hamile değilsin canım. İnşallah Rabbim kısa zamanda nasip eder. Başka doktora detaylı baktır sonrası için zAten adet söktürücü verirler.
Anlamıyorum hiç doktora anlatıyorum boş gebelik dış gebelik internetten şeyler okudum bir sürü diyorum negatif sonuç diyor sadece bugün iyi de bana bi açıklama yap dimiGebelik değil de bence iyi bir doktora gidin..
Haber sitesi vermek istemiyorum yurt dışında kızın biri 9 ay fark etmemiş sonra doğurmuş sadece 2 kilo almış böyle haberler yüzünden pronayağa başladım gerçekten4, 5 aydır eşinizden ayrıysanız sağlıklı ya da sağlıksız bir gebelik içinde olmaniz mümkün değil. Bu değerlerin gebelikle yakından uzaktan ilgisi yok zaten. O sebeple açıklama gereği duymamışlardır. Ama kistin peşini bırakmayın tabi.
Ya benim boşanmayı çok istememden dolayı ben psikolojik olarak çok etkileniyorum her okuduğum şeyden bu forumda bile okudum 7 aylık hamileymişim hiçbir testte çıkmadı diyeFarklı laboratuvar olduğu içindir. Anlamlı bir değer değil. Korkmanıza gerek yok.
Umarım siz bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız :)Dis gebelik olmasi icin beta degerinizin cok cok fazla cikmasi lazim. Kaldi ki 1.20 yuksek bir deger de degil. Yani beta degeri normalde de 0 cikmaz. 2sen kucuk cikar. Bu vucutta olan birsey cunku. Bazen kullanilam ilaclar bile yukselmesine sebep olabilir. Korkacak bisey yok bence takilmayin
Ben değerlerinize göre söyledim. Değilse fark edilmeyebilir ona sözüm yok. Nadir de olsa yaşanabiliyor.Haber sitesi vermek istemiyorum yurt dışında kızın biri 9 ay fark etmemiş sonra doğurmuş sadece 2 kilo almış böyle haberler yüzünden pronayağa başladım gerçekten
Çok korkuyorum böyle şeyleri okudukça o adamla aramda bi bağ kalması beni korkutuyor muhtemelen boşuna kuruntu yaşıyorum çerçi amaBen değerlerinize göre söyledim. Değilse fark edilmeyebilir ona sözüm yok. Nadir de olsa yaşanabiliyor.
1.20 ile gebe olmazsin smdiye en az 700 olmaliydi canm.baska bi doktorada gorunsenMerhaba arkadaşlar 10 gün önce 0.100 olan beta hcg değerim bugün 1.20 çıktı . Regl gecikmesi şikayeti ile gitmiştim bu arada reglim 2 gün gecikmişti bir takvime göre sonra regl oldum
2 farklı doktora gittim biri kist gibi bişey var iyi huylu mu kötü huylu mu bakmamız lazım vsvs dedi açıkcası araştırma hastanesi olduğu için orda devam etmedim bugün özelde tekrar muayene oldum 1.20 çıktı sonucum ?
Gebelik gibi bir şey söz konusu olacağını hiç sanmıyorum, ama internette bazı yorumlar okuyorum 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şöyle böyle diye böyle birşey var mı ? dış gebelik denen olaydan korkuyorum bugün gittiğim doktor hiç ultrasonla bile bakmadı gibi geldi bana üstün körü geçti gitti oysa demiştim kist görünüyor dedi bir önceki doktor diye
Yarın gidicem bi doktora tekrardan boşanma davasına ramak kala iyice saçmalamaya afallamaya başladım1.20 ile gebe olmazsin smdiye en az 700 olmaliydi canm.baska bi doktorada gorunsen
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce 0.100 olan beta hcg değerim bugün 1.20 çıktı . Regl gecikmesi şikayeti ile gitmiştim bu arada reglim 2 gün gecikmişti bir takvime göre sonra regl oldum
2 farklı doktora gittim biri kist gibi bişey var iyi huylu mu kötü huylu mu bakmamız lazım vsvs dedi açıkcası araştırma hastanesi olduğu için orda devam etmedim bugün özelde tekrar muayene oldum 1.20 çıktı sonucum ?
Gebelik gibi bir şey söz konusu olacağını hiç sanmıyorum, ama internette bazı yorumlar okuyorum 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şöyle böyle diye böyle birşey var mı ? dış gebelik denen olaydan korkuyorum bugün gittiğim doktor hiç ultrasonla bile bakmadı gibi geldi bana üstün körü geçti gitti oysa demiştim kist görünüyor dedi bir önceki doktor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?