Beta Hcg değeri neden yükselir ?

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce 0.100 olan beta hcg değerim bugün 1.20 çıktı . Regl gecikmesi şikayeti ile gitmiştim bu arada reglim 2 gün gecikmişti bir takvime göre sonra regl oldum
2 farklı doktora gittim biri kist gibi bişey var iyi huylu mu kötü huylu mu bakmamız lazım vsvs dedi açıkcası araştırma hastanesi olduğu için orda devam etmedim bugün özelde tekrar muayene oldum 1.20 çıktı sonucum ?
Gebelik gibi bir şey söz konusu olacağını hiç sanmıyorum, ama internette bazı yorumlar okuyorum 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şöyle böyle diye böyle birşey var mı ? dış gebelik denen olaydan korkuyorum bugün gittiğim doktor hiç ultrasonla bile bakmadı gibi geldi bana üstün körü geçti gitti oysa demiştim kist görünüyor dedi bir önceki doktor diye

1.20 hamile değilsin canım. İnşallah Rabbim kısa zamanda nasip eder. Başka doktora detaylı baktır sonrası için zAten adet söktürücü verirler.

1.20 hamile değilsin canım. İnşallah Rabbim kısa zamanda nasip eder. Başka doktora detaylı baktır sonrası için zAten adet söktürücü verirler.
Ben eşimden yaklaşık 4.5 5 aydır ayrıyım boşanacağız artık biraz paronayağa bağladım sanki her an birşey olacakta ondan boşanamayacağım diye

Böyle doktora bi soru soruyorum kafamda takılmasın diye hiç düzgün cevap vermiyor 2 doktorda böyle benim daha önce hiç kadın Doğum deneyimim olmadı ben mi yanlış yapıyorum anlamadım hiç dolrusu

4, 5 aydır eşinizden ayrıysanız sağlıklı ya da sağlıksız bir gebelik içinde olmaniz mümkün değil. Bu değerlerin gebelikle yakından uzaktan ilgisi yok zaten. O sebeple açıklama gereği duymamışlardır. Ama kistin peşini bırakmayın tabi.

Haber sitesi vermek istemiyorum yurt dışında kızın biri 9 ay fark etmemiş sonra doğurmuş sadece 2 kilo almış böyle haberler yüzünden pronayağa başladım gerçekten

Dis gebelik olmasi icin beta degerinizin cok cok fazla cikmasi lazim. Kaldi ki 1.20 yuksek bir deger de degil. Yani beta degeri normalde de 0 cikmaz. 2sen kucuk cikar. Bu vucutta olan birsey cunku. Bazen kullanilam ilaclar bile yukselmesine sebep olabilir. Korkacak bisey yok bence takilmayin

Umarım siz bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız :)
Hamile olmam imkansız ama bu forumda dahi okudum 6. Ayda öğrendim 7. Ayda öğrendim diye böyle şeyleri okudukça korkuyorum

Haber sitesi vermek istemiyorum yurt dışında kızın biri 9 ay fark etmemiş sonra doğurmuş sadece 2 kilo almış böyle haberler yüzünden pronayağa başladım gerçekten
Ben değerlerinize göre söyledim. Değilse fark edilmeyebilir ona sözüm yok. Nadir de olsa yaşanabiliyor.

1.20 ile gebe olmazsin smdiye en az 700 olmaliydi canm.baska bi doktorada gorunsen

Ayrıca beta hcg ilişkiden en fazla 21 gün sonra salgılanmaya başlar son ilişki tarihinden 4.5 ay geçtiğine göre hamile olamazsın.

5 altı anlamlı değil düşüp yükseliyor sanırım regl dönemine doğru
Nedenini bilmiyorum
1 hafta sonra adet olmazsan bi daha yaptır 5 in altında ise zaten anlamsızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…