Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu değerin açıklama yapılacak bir tarafı yok ki kendi kendinize kurmayın bence ne boş ne dış hatta kimyasal bile imkansız takmayın bu kadar 5-10 gibi değerler üstünde olursa bakarsınız durumunuza
Haber sitesi vermek istemiyorum yurt dışında kızın biri 9 ay fark etmemiş sonra doğurmuş sadece 2 kilo almış böyle haberler yüzünden pronayağa başladım gerçekten
Böyle şeyler milyonda birdir belki hiç inanmıyorum ben abartıyorlardır haberlerde öyle bir durumunuz olsa siz de haber bültenlerinde çıkarsınız sıradan bir durum değil çünkü
Ultrason bakılmış zaten, hamile olsanız kocaman olurdu ve muhakkak görünürdü , minnacık kistleri gören doktor kocaman bebeğimi göremeyecek. Kuruntu yapmayın lütfen, adet gecikmeniz strestendir. Çıkan değerler de yüksek değil.
Umarım siz bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız :)
Hamile olmam imkansız ama bu forumda dahi okudum 6. Ayda öğrendim 7. Ayda öğrendim diye böyle şeyleri okudukça korkuyorum
dis gebelik olsa degeriniz 1.20 kadar dusuk bir deger degil ayyuka cikmis olurdu
bende polikistik bir insanim ve adet olmama yakinken yada adetim yeni bittiginde degerlerim 1 kusurlerde seyreder hamile degilsiniz
Umarım siz bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız :)
Hamile olmam imkansız ama bu forumda dahi okudum 6. Ayda öğrendim 7. Ayda öğrendim diye böyle şeyleri okudukça korkuyorum
Öyle bi dünya olamaz ya
Belki çok çok kilolu kadınlar fark etmiyodur diycem. Yoksa normal bi vücutta 6 ayda anlaşılması imkansız ya 4. Aydan sonra hareket de oluyor bende mümkün deil
Daha yeni regliniz bitmiştir zaten daha yumurtlama zamanınız bile gelmemiştir ki gebelik olsun. 10 gün önce gecikince gitmişsiniz sonra regl olmuşsunuz tekrar neden beta yaptırdınuz ki hamile olmanız mümkün değil üzerine bile görmüş olsanız ilk beta 0 çıkmış zaten daha yüksek çıkardı yani olmaz