Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam iki katı olması şart değil sizinki kararında yükselmiş. 2 gün sonra tekrar edin. Saaatler bile çok önemli hemen sıkmayın canınızı sağlıkla ilerlesinMerhaba kızlar biraz sinirim bozuldu
20.11.2024 -240
22.11.2024 -405 çıkmış değer hemşire iki katı artış olması lazımdı dedi pazarda vereceğim şimdi yorumlar mısınız? Sinirim bozuldu
1000 olur mu acaba pazaraMerhaba güzel artms değerin gebeliğin sağlıklı gbi ama yine 2 gün sonra kan ver 1000 bin izerini gordn mu korkma
Sağolun inşallah ilerlerTam iki katı olması şart değil sizinki kararında yükselmiş. 2 gün sonra tekrar edin. Saaatler bile çok önemli hemen sıkmayın canınızı sağlıkla ilerlesin
İnşallahSağolun inşallah ilerler
Sağlıklı ilerlesin rakamsal şeyler anlık laboratuvar durumuna göre de değişiyor oyuzden içinizi ferah tutun ve bebişinizle konuşunMerhaba kızlar biraz sinirim bozuldu
20.11.2024 -240
22.11.2024 -405 çıkmış değer hemşire iki katı artış olması lazımdı dedi pazarda vereceğim şimdi yorumlar mısınız? Sinirim bozuldu
İnşallah sorun yokturSağlıklı ilerlesin rakamsal şeyler anlık laboratuvar durumuna göre de değişiyor oyuzden içinizi ferah tutun ve bebişinizle konuşun
Yoktur yoktur geç dönlenme olmuştur umutsuzluk içinde olmamız gerekiyor bu süreçte ben daha transfer olmadım bile ama evrene güzel enerji yoklamak lazımİnşallah sorun yoktur
Cok güzel bir deger neden üzüldün sen üzülmek yok ıki kat degerle yukselme olması lazım oyle de olmus canını sıkma sakın hayırlı olsun bu arada pazar 1bın olur demişler olmaz kuzum bugun vermişsın ztn 800 900cıkar ıstersen hıc verme pazartesi dırek utrosyon yap kesen görunur tamamen rahatlamıs olursun bende öyle yapcam cunkuMerhaba kızlar biraz sinirim bozuldu
20.11.2024 -240
Tüp olduğu için yapıp atmam gerekiyormuş hemşire hattına sonucu ona göre gün vereceklermiş kese için hemşireye takıldım ben iki katı beklerdik ama düşük çıkmış dedi diye inşallah sağlıkla ilerler seninde canımCok güzel bir deger neden üzüldün sen üzülmek yok ıki kat degerle yukselme olması lazım oyle de olmus canını sıkma sakın hayırlı olsun bu arada pazar 1bın olur demişler olmaz kuzum bugun vermişsın ztn 800 900cıkar ıstersen hıc verme pazartesi dırek utrosyon yap kesen görunur tamamen rahatlamıs olursun bende öyle yapcam cunku
Kafayı mı yemiş o ya kaç çıkmasını bekliyormuş tamam normalde 480 çıkması gerekiyormuş ama saat farkı var mesela aynı saatte mi verdin ben gidince öyle yapıyorum akşam dokuzda vermiştim hep dokuzda veriyorum önemli olan bir de oda var saat farkı da olabiliyor ve öyle çok düşük falan çıkmamış sadeceda normalde dediğim gibi 480 çıkması gerekiyor sadece 80 fark ama saat farkı varsa onu tamamlamayabilir o gün mutlaka mutlaka ama yükselmiştir hafta sonu da 820 civarı çıkması gerekiyor aynı saatte verirsen bugün gibi büyük ihtimalle öyle olabilir 900 de çıkabilir pazartesi zaten kese görünür tabi bazen 1000’de çıkmayı biliyor kese yani sonradan da görünebilir ona bir şey diyemem ama artışın öyle çok göze batacak kadar bir düşük değil ki sen stresi girmişsin sakın sakın bak o daha çok etkiler için rahat etmiyorsa akşamüstü tekrar bir kan verebilirsin emin ol yükselmiştir tamamen rahatlaman bakımından söylüyorum veya pazar günü de verebilirsin kendini o şekilde strese sokacağına devlet giriş yap acilden bakıyorlar zaten ama asla asla kafayı takma sen hamilesin ufacık bır can var anne olcan mutlu ol sadece tadını çıkar olur muTüp olduğu için yapıp atmam gerekiyormuş hemşire hattına sonucu ona göre gün vereceklermiş kese için hemşireye takıldım ben iki katı beklerdik ama düşük çıkmış dedi diye inşallah sağlıkla ilerler seninde canım
Ya canım çok teşekkür ederim moral verdin bana Allah razı olsun bende ilk değeri öğrendiğimde normal%60 artmış sonuçta diye düşündüm hemşireden bir negatiflik aldım zannedersem nasipte varsa gelir inşallah minnakKafayı mı yemiş o ya kaç çıkmasını bekliyormuş tamam normalde 480 çıkması gerekiyormuş ama saat farkı var mesela aynı saatte mi verdin ben gidince öyle yapıyorum akşam dokuzda vermiştim hep dokuzda veriyorum önemli olan bir de oda var saat farkı da olabiliyor ve öyle çok düşük falan çıkmamış sadeceda normalde dediğim gibi 480 çıkması gerekiyor sadece 80 fark ama saat farkı varsa onu tamamlamayabilir o gün mutlaka mutlaka ama yükselmiştir hafta sonu da 820 civarı çıkması gerekiyor aynı saatte verirsen bugün gibi büyük ihtimalle öyle olabilir 900 de çıkabilir pazartesi zaten kese görünür tabi bazen 1000’de çıkmayı biliyor kese yani sonradan da görünebilir ona bir şey diyemem ama artışın öyle çok göze batacak kadar bir düşük değil ki sen stresi girmişsin sakın sakın bak o daha çok etkiler için rahat etmiyorsa akşamüstü tekrar bir kan verebilirsin emin ol yükselmiştir tamamen rahatlaman bakımından söylüyorum veya pazar günü de verebilirsin kendini o şekilde strese sokacağına devlet giriş yap acilden bakıyorlar zaten ama asla asla kafayı takma sen hamilesin ufacık bır can var anne olcan mutlu ol sadece tadını çıkar olur mu
Onlar istiyorlar ki bir anda her şey artsin düzelsin zaten bunlar bir tuhaf cinsler ya bazıları çok iyi bazıları gerçekten tuhaflar kadın altmışla değer öğreniyor hamile değilsin diyorlar değerin artmış güzel değil diyorlar direk hemen negatifliği yapıştır sen Hamilesin ya öyle konuşulur mu doktor musun sen konuşuyorsun yorum yapma de birdaha artık uzman oldum gerçekten burada herkese yardımcı oluyorum bir doktor gibi hayır gayet güzel artmış dediğim gibi hiç öyle bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum saatten dolayıdır ilkini kaçta verdin bugün kaçta verdin ona göre söylersen daha iyi hesaplayabiliriz zaten onlar sen kaçta vermişsin ilkini kaçta vermişsin ona göre bakmıyorlar ki sonuca göre bakıyorlar neyse sinirlenmeyeceğim tamam sen yeterki mutlu ol sıkıntı yok dediğim gibi burada eminim ki yorum yapan ablalarımız kardeşlerimiz de olacak onlar da bence aynı şeyi düşünüyor olacaklardırYa canım çok teşekkür ederim moral verdin bana Allah razı olsun bende ilk değeri öğrendiğimde normal%60 artmış sonuçta diye düşündüm hemşireden bir negatiflik aldım zannedersem nasipte varsa gelir inşallah minnak
1 saat filan fark vardır en fazla pazara 2 saat geç vereyimde içi rahat etsinOnlar istiyorlar ki bir anda her şey artsin düzelsin zaten bunlar bir tuhaf cinsler ya bazıları çok iyi bazıları gerçekten tuhaflar kadın altmışla değer öğreniyor hamile değilsin diyorlar değerin artmış güzel değil diyorlar direk hemen negatifliği yapıştır sen Hamilesin ya öyle konuşulur mu doktor musun sen konuşuyorsun yorum yapma de birdaha artık uzman oldum gerçekten burada herkese yardımcı oluyorum bir doktor gibi hayır gayet güzel artmış dediğim gibi hiç öyle bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum saatten dolayıdır ilkini kaçta verdin bugün kaçta verdin ona göre söylersen daha iyi hesaplayabiliriz zaten onlar sen kaçta vermişsin ilkini kaçta vermişsin ona göre bakmıyorlar ki sonuca göre bakıyorlar neyse sinirlenmeyeceğim tamam sen yeterki mutlu ol sıkıntı yok dediğim gibi burada eminim ki yorum yapan ablalarımız kardeşlerimiz de olacak onlar da bence aynı şeyi düşünüyor olacaklardır
Yani bu da çok normal o kadar fark var ki 5 dakika içinde bile neler neler oluyor boşu boşuna strese girmişsin neyse ki için rahatladı çok şükür o yüzden sıkıntı yok pazar günü sonucun çıkınca yine paylaş yorumlayalım böyle yazıyorsunuz yazıyorsunuz sonra bana dert oluyor ben bekliyorum burada günlerdir psikolojim bozuldu artık1 saat filan fark vardır en fazla pazara 2 saat geç vereyimde içi rahat etsin
ay gerçekten bende merak ediyorum ya aile gibi oluyor insan burada kopamıyorsundaYani bu da çok normal o kadar fark var ki 5 dakika içinde bile neler neler oluyor boşu boşuna strese girmişsin neyse ki için rahatladı çok şükür o yüzden sıkıntı yok pazar günü sonucun çıkınca yine paylaş yorumlayalım böyle yazıyorsunuz yazıyorsunuz sonra bana dert oluyor ben bekliyorum burada günlerdir psikolojim bozuldu artık
Vallahi billahi sorma gerçekten öyle oluyor ya bu çok insanlara yorum yapıyorum bugün de hiç uyumadığım için buraya sardım bayağı saatlerdir aslında çok aktif kullanmıyorum ama böyle uyumadığım zamanlarda yorumlar yapıyorum sonra günlerce bazen girmiyorum bazen giriyorum hiç belli olmuyor sağım solum bazen gecenin dördünde aklıma geliyor dur dıyorum bakım Herkesin farklı derdi var ya gerçekten herkes bir umut arıyor ışık arıyor çözüm arıyor iyi ki de böyle bir yer var en azından bilgi paylaşımı yapabiliyoruz umut oluyoruz tabi önemli olan yalandan yere olmak değil ben mesela gebelik testinde yorum yapmaktan korkarım varmış demek çünkü ona umut oluyor sonra çıkmıyor Üzüntü oluyor ben de bunu burada bayağı yaşadığım için o yüzden kendinden bilerek çok dikkatli olarak yorum yapmaya çalışıyorum ama bu tarz konularda yapabiliyorum çünkü zaten net olan konular her zaman benim için daha iyi umut verip verip sonradan birini üzmek güzel bir şey değil tabii isteyerek olmuyor ama yine de umut vererek konuştuğumuz için o yüzden bazen korkuyorum yorum yapmayı ama yaptığım zamanda da konunun peşinden ayrılmıyorum şimdi senin peşindeyim bekliyorumay gerçekten bende merak ediyorum ya aile gibi oluyor insan burada kopamıyorsunda
İnşallah olumlu bir şekilde dönerim canımVallahi billahi sorma gerçekten öyle oluyor ya bu çok insanlara yorum yapıyorum bugün de hiç uyumadığım için buraya sardım bayağı saatlerdir aslında çok aktif kullanmıyorum ama böyle uyumadığım zamanlarda yorumlar yapıyorum sonra günlerce bazen girmiyorum bazen giriyorum hiç belli olmuyor sağım solum bazen gecenin dördünde aklıma geliyor dur dıyorum bakım Herkesin farklı derdi var ya gerçekten herkes bir umut arıyor ışık arıyor çözüm arıyor iyi ki de böyle bir yer var en azından bilgi paylaşımı yapabiliyoruz umut oluyoruz tabi önemli olan yalandan yere olmak değil ben mesela gebelik testinde yorum yapmaktan korkarım varmış demek çünkü ona umut oluyor sonra çıkmıyor Üzüntü oluyor ben de bunu burada bayağı yaşadığım için o yüzden kendinden bilerek çok dikkatli olarak yorum yapmaya çalışıyorum ama bu tarz konularda yapabiliyorum çünkü zaten net olan konular her zaman benim için daha iyi umut verip verip sonradan birini üzmek güzel bir şey değil tabii isteyerek olmuyor ama yine de umut vererek konuştuğumuz için o yüzden bazen korkuyorum yorum yapmayı ama yaptığım zamanda da konunun peşinden ayrılmıyorum şimdi senin peşindeyim bekliyorum