beta hcg değeri hakkında önemli bi soru

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
arkadaşlar ilişkiden 15 gün sonra kan testinde hamile olup olmadığım belli olur mu hemde o gün adet olmam gereken gün olacak

arkadaşlar ilişkiden 15 gün sonra kan testinde hamile olup olmadığım belli olur mu hemde o gün adet olmam gereken gün olacak

Evet kan tahlilinde belli olur... değerin yüksekse idrar tahlilinde bile çıkabilir.. adetten 4 gün önce öğrendim ben idrar testiyle hayırlı haberlerle gel inşallah.

Arkadaşlar cuma kan vericem gebelik oluşmasından şüphe ettiğîm ilk ilişkim 6 Ağustos ikincisi 10 Ağustos yani 17 gün ve 13 gün geçmiş olacak inş hayal kırıklığına uğramam :'(

kan testınde bellı olur kesın ıdrarda da olabılır ben kantestıyle adetımden bı gun once öğrendım sonra iş olsun dıye adet olacağım gun ıdrar testı aldım sili çıktı ıkıncı çızgı ınsallah gönlunden gecen neyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…