İlk gebeliğim 9 haftalıkken kalbi durdu kürtajla alındı şimdi yine hamileyim ama beta değerlerim hiç düzenli yükselmedi geçen hafta Pazartesi beta 6298 dü Çarşamba 8376 çıktı doktorlar sağlıksız gebelik dedi ama kese ve kalp atışı var 6 hafta 3 günlük şuan beta değeri düzenli yükselmeyip de bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ne olur yardım edin ya günlerdir perişan haldeyim
Yanlış bilgi vermek istemem ama kese ve kalp atışı görüldükten sonra hcg nin artışının yada düzensiz artışının bi önemi kalmıyor diye okudum bir kaç yerde
Yanlış bilgi vermek istemem ama kese ve kalp atışı görüldükten sonra hcg nin artışının yada düzensiz artışının bi önemi kalmıyor diye okudum bir kaç yerde
İlk gebeliğim 9 haftalıkken kalbi durdu kürtajla alındı şimdi yine hamileyim ama beta değerlerim hiç düzenli yükselmedi geçen hafta Pazartesi beta 5900 dü Çarşamba 6600 çıktı doktorlar sağlıksız gebelik dedi ama kese ve kalp atışı var 6 hafta 3 günlük şuan beta değeri düzenli yükselmeyip de bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ne olur yardım edin ya günlerdir perişan haldeyim
şuan bir şey söylemek için erken diyor ama dedikleri tek şey bu gebeliğin sağlıklı olma ihtimali yüzde 15... 9 kasımda beta 1276 çıktı 11 kasımda 2256 16 kasım da 3505 çıktı... 16 sında dr. dedi bu gebelik sağlıksız diye... 18 kasım da 5900 20 kasım da 6600 20 kasım da kalp atışını duyduk ve beta takibini bıraktı dr.
Benim doktorum bebek belli bi seviyeye geldikten sonra zaten beta aynı iki kat artmaya devam etmezmiş hatta bazen duruyormuş bile lekelenmen falan yoksa bebek de haftasına göre uyumluysa korkacak bişey yok bence her doktor insanı rahatlatmayı beceremiyo aksine bide telaşlandırıyolar
Benim doktorum bebek belli bi seviyeye geldikten sonra zaten beta aynı iki kat artmaya devam etmezmiş hatta bazen duruyormuş bile lekelenmen falan yoksa bebek de haftasına göre uyumluysa korkacak bişey yok bence her doktor insanı rahatlatmayı beceremiyo aksine bide telaşlandırıyolar