Beta HCG değeri aynı gün içinde yapılan her hastanede aynı değer mi çıkar 🙄

Bestmat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
669
466
38
Kızlar merhaba beta hcg değeri diyelimki bugün 2hastanede bunun için kan testimi yaptırdım ikisindede aynı sonucu verir mi ?? Sorma sebebim şu ki dün bi hastanede değerimi öğrendim yarın farklı bi hastaneye gidip tekrar değerimi öğreneceğim artışların düzenli gidip gitmediğini öğrenmek için

Hayır aynı değer çıkmayabilir
Sonuçların aynı laboratuvarda, 48 saat arayla takip edilmesi gerekir.
Çook Teşekkür ederim ozaman ne yapıcam dün özel hastane de yaptırdım bir değer için 90tl aldılar yarın bidaha yaptırırım sorun değilde geçişi sağlamam lazım

Çook Teşekkür ederim ozaman ne yapıcam dün özel hastane de yaptırdım bir değer için 90tl aldılar yarın bidaha yaptırırım sorun değilde geçişi sağlamam lazım
Değer farklılığı üzmeyecekse o geçişi sağlayın. Başıma geldi çünkü sağlık ocağında yaptırdığım daha düşük gibi çıktı baya korkuttu.
laboratuvara göre sonucun değişebildiğini unutmamak yeterli
Takibi de devam edeceğiniz yere göre yaparsınız o halde.. Bu şekilde olabilir.

Şuan ilk değeri dün öğrendim muhtemelen yarın yine aynı yerde yaptırırım zaten günler okadar zor geçiyor ki birde onun stresini yaşamayım eskiden bi düşüğüm olduğu için yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum çok saolun

Aslında hiç test yaptırmasanız da olmaz mı? Ben pozitif test görünce doktoruma haber vermiştim. Hiç kan testi yaptır vs. demedi. 1 hafta sonra gel dedi. Kanama, ağrı vs. de yoktu. Gittim ve keseyi gördüm hiç stres olmadım. Özel bir riskiniz yoksa yaptırmama opsiyonunu da düşünebilirsiniz. Hayırlı olsun!

Bende bi düşük yaşadığım için korkularım var buda öyle olacakmış gibi düşünceler sarıyor ağrım vardı çok azaldı bu seferde belirti vermiyor neden diye düşünüyorum ilk hamile kaldığımda hiç böyle korkularım olmamıştı bilmediğim için sonrA düşünce gerçeklerin acı olduğunu farkettim benim 4hafta 2günlük şuan bi hafta sonrA kese görünür mü inş bnmde sorunsuz bi hamileliğim olur

Hayır canım kullanılan makineler yazılımlar farklı değer aralıkları farklı aynı çıkmaz

Ben de 4+1'de idrar testi yapmıştım. Kese vajinal muayenede 5+1'de göründü. İnşallah siz de göreceksiniz, sonra da kalp atışını duyacaksınız. Her dört kadından biri en az 1 düşük yapıyor. Maalesef özellikle ilk aylarda bu olabiliyor. Önceden dış gebelik geçirmediyseniz, şu an dışgebeliği çağrıştıran ağrı ve kanama yoksa bhcg takibinin faydasını bir tarafa, yaratacağı stresi bir tarafa koyup kararınızı verin.

Şu an çok kararsız kaldım ilk hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım bende bir sorun mu var ki diye düşünmeden edemiyorum buarada cidden bu değer stres yaratıyor çok çok haklısınız hayırlısı ile şu günleri atlatsaydım ağrım hafif var bazen hiç olmuyor kanama hiç yok sizin hiç ağrınız olmadı mı

Benin test yaptığım gün regl ağrılarım oldu. Yürüyüş yapınca hafifledi ama akşam yattığımda regl olsam da rahatlasam diyordum. Sonraki günlerde bir şey hissetmedim. Kimyasal gebeliği birçok doktor düşük olarak bile görmüyor. Çünkü hemen hemen her kadın bunu yaşar ama test yapmadığı için fark etmez diyorlar. Hamilelik hep bir sonraki doktor kontrolüne kadar sabırla ve bilmemekle geçiyor. Olacaksa olacak öyle düşünün. Akışına bırakın.

Labaratuvarlar arasında biraz farklı cıkıyo ama okadar fazla bi fark olduğunu düşünmüyorum ama en iyisi yine ayni yerde yapman

Ne güzel rahatsınız maşallahh ben çok gerginim birde ağrım oluyor bazen bikaç saat sürüyor sonra geçiyor oyüzden umudumu yitiriyorum sanırım hayırlısı olsun hep rahat bi 9ay için dua ettim dilerim bu duam kabul olur sizde sağlıkla kucağınıza alın evladınızı

Labaratuvarlar arasında biraz farklı cıkıyo ama okadar fazla bi fark olduğunu düşünmüyorum ama en iyisi yine ayni yerde yapman
Aynı yerde yaptıracağım en azından ön bilgim olsun bakalım bu sefer tutunacak mı minnoş Çok saolun bilgi için sonrasında bi hafta beklerim artık

Bugün 2ayrı hastanede beta hcg test yaptırdım düşük çıkar hayal kırıklığı yaşarım diye emin olmak adına bi önceki beta değerimi aldığım özel hastane ile aynı yerde kan testi(beta) yaptırdım birde sağlık ocağına beta dahil tüm testlerimi yaptırdım gerçekten farklı çıkıyor değerler birinde 1017çıkarken diğerinde 864çıktı burada araştıran kişilere bilgi olur diye paylaşıyorum

R Random3 oku kuzum için rahatlasin stress yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…