• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri artış olmaması

161616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2023
9
1
1
26
Kızlar merhaba

Adetimin bugün beşinci gecikme günü ayın onunda çatlamam oldu geç yumurtluyorum biraz
21şubat 16.33
23şubat 25.23 bugün ki değerim sizce değerler nasıl moralim çok bozuldu iki kat artış olmadı ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz lütfen

Kızlar merhaba

Adetimin bugün beşinci gecikme günü ayın onunda çatlamam oldu geç yumurtluyorum biraz
21şubat 16.33
23şubat 25.23 bugün ki değerim sizce değerler nasıl moralim çok bozuldu iki kat artış olmadı ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz lütfen
2 kat olmak zorunda degil, minimum %65 deniyor 2 gunde bir, sizin 27 olmasi lazimmis 25 çıkmış, moralinizi bozmayin 2 günde bir takip etmeye devam edin, saglikla kucaginiza alin insallah 🙏

2 kat olmak zorunda degil, minimum %65 deniyor 2 gunde bir, sizin 27 olmasi lazimmis 25 çıkmış, moralinizi bozmayin 2 günde bir takip etmeye devam edin, saglikla kucaginiza alin insallah 🙏
İnşallah lütfen benim için dua eder misiniz çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🏻Cumartesi test verip doktor kontrolüne gitmeyi düşünüyorum doktor ile takip olsun diye sizce erken mi

İnşallah lütfen benim için dua eder misiniz çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🏻Cumartesi test verip doktor kontrolüne gitmeyi düşünüyorum doktor ile takip olsun diye sizce erken mi
Eger beta artışı normal bir deger olursa doktora gitmenize gerek yok çünkü ne keseyi görebilecek ne baska birsey yapabilecek, o da 2 gun sonra tekrar kan verin diyecek. Kese 2000-3000lerde görünüyor, saglikla kucaginiza alin insallah 🙏🥰

2 günde bir kan verin yükselme az oluyorsa doktora görünün.Ben yükselmedi değer daha kese varsa da gözükmez diyerek gitmedim kan tahlili verdim.Az yükseliyordu değerler.Sonra karın ağrısıyla gittim apar topar dış gebelikten ameliyata alındım.Korkutmak istemem sizi ama daha önce düşük yapmıştım.Nerden bileyim dış gebelik nedir diye.Çok ihmalkar davrandım siz dikkat edin lütfen.İlk başlardaki ağrılar normal hamilelikte de oluyor sizi korkutmasın.Doktor kontrolünde olmakta yarar var.

Back