merhaba arkadaşlar 30.01.2023 tarihinde beta hcg verdim sonuç 4223 çıktı 02.02.2023 te yeniden verdiğimde bu sefer sonucum 7646 çıktı bildiğim kadarıyla 2 günde 2 katına çıkması lazım ama bende daha az yükselme oldu gibi endişelenecek birşey varmı sizce anormal bir durum var mıdır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beta hcg değeri 2 günde 2 katına çıkması lazım ama...
- Konu Sahibi yassmnn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta hcg değeri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
%60 artması yeterli ki bu oranda artmış bir sorun yokmerhaba arkadaşlar 30.01.2023 tarihinde beta hcg verdim sonuç 4223 çıktı 02.02.2023 te yeniden verdiğimde bu sefer sonucum 7646 çıktı bildiğim kadarıyla 2 günde 2 katına çıkması lazım ama bende daha az yükselme oldu gibi endişelenecek birşey varmı sizce anormal bir durum var mıdır
- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 83
Siz gitseniz ulltarsona alttan da karından da gözükür zaten bencce kontrole gidn netleştrinÇok teşekkür ederim acaba az mı yükseldi bir sorun var mı diye endişelenmiştim çok teşekkür ederim yeniden :)
4223 beta çıkınca gittim daha çok yeni dedi karından baktı keseyi göremedi yarın bir daha gidicem yeniden çağırdı doktor inşallah bu sefer görebilirimSiz gitseniz ulltarsona alttan da karından da gözükür zaten bencce kontrole gidn netleştrin
- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 83
o zaman alttan baksaymış görürmüş 5000 Altı alttan üstü karından görünüyor siznde yarın nasipse gözükür artış da normal gözüküyor4223 beta çıkınca gittim daha çok yeni dedi karından baktı keseyi göremedi yarın bir daha gidicem yeniden çağırdı doktor inşallah bu sefer görebilirim
- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
ay daha ne artsın kız %60 artması normal diyor doktorum 60 bile geçmiş:)merhaba arkadaşlar 30.01.2023 tarihinde beta hcg verdim sonuç 4223 çıktı 02.02.2023 te yeniden verdiğimde bu sefer sonucum 7646 çıktı bildiğim kadarıyla 2 günde 2 katına çıkması lazım ama bende daha az yükselme oldu gibi endişelenecek birşey varmı sizce anormal bir durum var mıdır
inşallah görebilirim :) çok teşekkür ederim içim ferahladı cevaplarla :)o zaman alttan baksaymış görürmüş 5000 Altı alttan üstü karından görünüyor siznde yarın nasipse gözükür artış da normal gözüküyor
öyleymiş % 60 artması iyimiş rahatladım valla :)ay daha ne artsın kız %60 artması normal diyor doktorum 60 bile geçmiş:)
- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
iyi tabi canım,saglıcakla gelsin inşallahöyleymiş % 60 artması iyimiş rahatladım valla :)
İnşallah canım İnşallah:)iyi tabi canım,saglıcakla gelsin inşallah
- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 83
İcinizi rahat tutun yarın görürsünz allahn izniyle ben adete 1 gün kala 236 ile ögrenmiştim 20 gün daha baktırmadm 20 gün sonra bebek kalp atışı kese hepsğ vardı siznde olacak insallahinşallah görebilirim :) çok teşekkür ederim içim ferahladı cevaplarla :)
Ayy ne güzel konuşuyorsunuzİcinizi rahat tutun yarın görürsünz allahn izniyle ben adete 1 gün kala 236 ile ögrenmiştim 20 gün daha baktırmadm 20 gün sonra bebek kalp atışı kese hepsğ vardı siznde olacak insallah
Çok heyecanlıyım bugun için :))