- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- Konu Sahibi Merveturann
Merhaba arkadaşlar ben pkosu olan biriyim. Bir kez çocuk sahibi oldum. Adet düzensizliğim oldum olası olduğu için ilk hamileliğim geç döllenme olmuştu. Adetim geciktikden 15.16 gün sonra değerim 2.5 çıkmıştı ve bir hafta sonra 25 ile gebe olduğumu öğrenmiştim ve kızım olmuştu. Şimdi adet gecikmelerim hala gecikiyor ve çok kilo aldım. 3 ay önce adetim düzene girsin diye doktor bir ilaç verdi onu kullanıyordum ve 3 aydır adetin düzenliydi. Düzenli dediğim 35 günde bir oluyordum tam. Gebelik testi yaptm hep silik çıktı kan testi yaptım aç karnına 2.86 çıktı ve ertesi gün yine yaptırdım değerim 2 çıktı ama bu sefer toktum. Beta hcgnin aç veya tok olması ile kanda bir değişiklik olmadığını biliyorum fakat bunlar çok ufak değerler olduğu için minikde olsa bir etkisi varmıdır acaba ? Yani 5 Ken 2 göstere bilirmi. ilk hamileliğim gibi yine 2 den yükselir mi bilemedim. Normalde 0.03 tarzı çıkar değerlerim. Adet öncesi olan ağrılardan çektim 3 gün felan sonra geçti adetde olmadım.
Doktor şüphen varsa 2 gün sonra gel dedi. İnsan negatifi görmekten çok hoşlanmıyor bir çocuğum olsada. Başına gelen anneler bana yazabilir mi ?
Doktor şüphen varsa 2 gün sonra gel dedi. İnsan negatifi görmekten çok hoşlanmıyor bir çocuğum olsada. Başına gelen anneler bana yazabilir mi ?