- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
-
Ya benim 5+4müydü neydi keseyi gördüler o gün de kanamadan dolayı dra gittim de keseyi öyle gördüler şansa. Ondan Bi iki gün önce görmemişlerdi. Dra git hemen durma evde. Bana ilaç verdiler bikaç günde geçti kanamam. İlk başta geriden dediler şimdi önden gidiyor maşallah. Seninde gözükür sıkma sakın canını. Belki de doktorum canımı sıkmadığı için beni strese sokmamaya çalıştığı için bebeğime bir şey olmadı. İnsaniyet duygusu taşımayan drlardan nefret ediyorum yahu.Kese görunmedigi için öyle dedi sanırım canım. Ama sonradan betayi görünce daha beta düşük belki oyuzden gormemsizdir dedi.doktorlar bu konularda malesef hemen dış gebelik riskini de söylüyor temkinli olmamız için ama bu bizi mafya diyor malesef.bide benim kahverengi akintilarim oluyor malesef inş. Dış gebelik değildir nasip artık.
Canım doktora gidebildin mi?Kızlar 5+1 olduk. Beta 2535 çıktı yarın doktora gitsem kese görünür mü?
Evet Canım gittim kalp atışını da bebişide gördük çok şükürCanım doktora gidebildin mi?
Yok çok şükür o günleri atlattık biz şuan 10+1 olduk rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahdeğerlerin çok güzel hiç sıkıntı yapma
inşallah canım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahYok çok şükür o günleri atlattık biz şuan 10+1 olduk rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canıminşallah canım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
sağlıklak ucağına alırsın inşalah dualarım seninle
Bende bugün gittim Canım keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah henüz kalp atışını dinlemedik çünkü ultrasonda 4hafta 5 günlükmüş benimde Çarşamba günü değerim 2500düEvet Canım gittim kalp atışını da bebişide gördük çok şükür
Yeni gördüm canım. Noldu gittin mi doktora? İnşallah duymuşsunuzdurBende bugün gittim Canım keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah henüz kalp atışını dinlemedik çünkü ultrasonda 4hafta 5 günlükmüş benimde Çarşamba günü değerim 2500dükorkuyorum 14 gün nasıl gecicek bilmiyorum
C.tesi günü gidicez canım.. İnşallahhhYeni gördüm canım. Noldu gittin mi doktora? İnşallah duymuşsunuzdur
Senin ne durumda canım nasıl gidiyor ? Mide bulantısı vs oluyor mu?Yeni gördüm canım. Noldu gittin mi doktora? İnşallah duymuşsunuzdur
Çalıştığım için sık sık giremiyorum canım evet bulantı sabahları oluyor bide araba otobüse falan binince çok oluyor onun dışında şimdilik sıkıntım yok şükür. Sen ne yaptın duyabildin mi kalp atışınıSenin ne durumda canım nasıl gidiyor ? Mide bulantısı vs oluyor mu?
C.tesi günü duyduk şükürler olsunÇalıştığım için sık sık giremiyorum canım evet bulantı sabahları oluyor bide araba otobüse falan binince çok oluyor onun dışında şimdilik sıkıntım yok şükür. Sen ne yaptın duyabildin mi kalp atışını
İnan çok sevindim senin adınaC.tesi günü duyduk şükürler olsunBulantı içinde bi tane ilaç verdi
Canım dış gebelik nasıl oluyor yardıma ihtiyacım var kansmam var hcg artıyor dış gebelik olabilir dedilerMerhaba arkadaşlarYeni bi konu açıyorum kafam birazcık karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var
Son Adet tarihim 02.03.2019
Beta hcg değerlerim ise şu şekilde
27.03.2019 = 24.1
29.03.2019 = 58.5
31.03.2019 = 166.2
03.04.2019 = 531.4
Değerlerim böyle işte evet artış olmuş bu çok iyi bi durum ama aklımı karıştıran 2 günde 2 katı değilde 2 buçuk 3 katı artması. Sizce sorun yoktur demi?Doktorlar iyi deyip geçiştiriyor ama daha önce de kimyasal ve dış gebelik yaşadığım için tedirginim açıkcası. Bilgileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum
Biz dış gebelik olduğunu keseyi görene kadar ve değerler 1000 e çıkana kadar anlamadık. Değerlerim sürekli arttı ama hiç iki katına çıkmadı en son kese için gittiğimde kanamam başladı doktor dış gebelik dedi iğne ile sonlandırdı. İğneden sonra da değer arttı 3 gün sonra da düşmeye başladıCanım dış gebelik nasıl oluyor yardıma ihtiyacım var kansmam var hcg artıyor dış gebelik olabilir dediler
çok geçmiş olsun ben ne kadar zor bir durum olduğunu burda okuduğum için korkuyorum benim değerlerim düşüşe geçmeye başladı inşallah düşük yapıyorumdur dış gebelik değildirBiz dış gebelik olduğunu keseyi görene kadar ve değerler 1000 e çıkana kadar anlamadık. Değerlerim sürekli arttı ama hiç iki katına çıkmadı en son kese için gittiğimde kanamam başladı doktor dış gebelik dedi iğne ile sonlandırdı. İğneden sonra da değer arttı 3 gün sonra da düşmeye başladı
İnşallah canımçok geçmiş olsun ben ne kadar zor bir durum olduğunu burda okuduğum için korkuyorum benim değerlerim düşüşe geçmeye başladı inşallah düşük yapıyorumdur dış gebelik değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?