- 7 Mart 2018
- 153
- 65
- 98
- 32
- Konu Sahibi Gizliolsn0707
-
Gayet güzel gözüküyo değerlerin belki ikiz olabilir bende bi dış bide kimyasal gebelik geçirdim Rabbim kimseye yasatmasınMerhaba arkadaşlarYeni bi konu açıyorum kafam birazcık karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var
Son Adet tarihim 02.03.2019
Beta hcg değerlerim ise şu şekilde
27.03.2019 = 24.1
29.03.2019 = 58.5
31.03.2019 = 166.2
03.04.2019 = 531.4
Değerlerim böyle işte evet artış olmuş bu çok iyi bi durum ama aklımı karıştıran 2 günde 2 katı değilde 2 buçuk 3 katı artması. Sizce sorun yoktur demi?Doktorlar iyi deyip geçiştiriyor ama daha önce de kimyasal ve dış gebelik yaşadığım için tedirginim açıkcası. Bilgileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum
Amin canım inşallahGayet güzel gözüküyo değerlerin belki ikiz olabilir bende bi dış bide kimyasal gebelik geçirdim Rabbim kimseye yasatmasın
Amin insallah canımAmin canım inşallahçok zor günler geçirdik rabbim düşmanıma bile yaşatmasın
İlk kimyasal sonra dış gebelik yaşadımAmin insallah canımilk hangisini geçirdin dış mı kimyasal mı
Bende tam tersi yaşadım canım kimyasalın üstünden 4 ay gecti hala bişey yokİlk kimyasal sonra dış gebelik yaşadım
Canım bende kimyasaldan 3 ay sonra bişey olmadı sonra dış gebelik oldu sonra tam 7 8 ay korundum. Korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay hamile kaldım. İnşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırızBende tam tersi yaşadım canım kimyasalın üstünden 4 ay gecti hala bişey yok
Benim değerim 5günde 17kat arttı :))Merhaba arkadaşlarYeni bi konu açıyorum kafam birazcık karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var
27.03.2019 = 24.1
29.03.2019 = 58.5
31.03.2019 = 166.2
03.04.2019 = 531.4
Değerlerim böyle işte evet artış olmuş bu çok iyi bi durum ama aklımı karıştıran 2 günde 2 katı değilde 2 buçuk 3 katı artması. Sizce sorun yoktur demi?Doktorlar iyi deyip geçiştiriyor ama daha önce de kimyasal ve dış gebelik yaşadığım için tedirginim açıkcası. Bilgileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum
Maşallah sizeBenim değerim 5günde 17kat arttı :))
İkiz, üçüz olabilir dediler ama tek :)
Aslan gibi bebişim büyüyor içimde
Bir de ultrasonda önde gidiyor.. Hani 9haftalık olması gerek ama gelişimi 10haftalık
İnsallah canım bende 6 ay korundum bırakır bırakmaz korunmayı hamile kaldım ama kimyasal oldu nasip değilmiş bakalım hayırlısıCanım bende kimyasaldan 3 ay sonra bişey olmadı sonra dış gebelik oldu sonra tam 7 8 ay korundum. Korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay hamile kaldım. İnşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Haftaya bebiş gözükmez büyük ihtimal ama kese gözükür :))Maşallah sizeben daha göremedim inşallah haftaya bende görürüm çok sabırsızlanıyorum
Herşeyin hayırlısı olsun nasip kısmet işte Rabbim tez zamanda senide sevindirsin inşallahİnsallah canım bende 6 ay korundum bırakır bırakmaz korunmayı hamile kaldım ama kimyasal oldu nasip değilmiş bakalım hayırlısı
Doktor görürüz dedi ama bilmiyorum artık sağlıklı olsun bana tutunsun o da yeterHaftaya bebiş gözükmez büyük ihtimal ama kese gözükür :))
Adet günümde değer 1022,82 ydi 5gün sonra 17357.62 ydi. Kese vajinal den gözüktü, bebek gözükmediDoktor görürüz dedi ama bilmiyorum artık sağlıklı olsun bana tutunsun o da yeter
Amiiinnn ağzın bal yesin insallahHerşeyin hayırlısı olsun nasip kısmet işte Rabbim tez zamanda senide sevindirsin inşallah
531 den sonra birdaha yaptirmadin mi canım. Ve keseyi gördün mü...Merhaba arkadaşlarYeni bi konu açıyorum kafam birazcık karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var
27.03.2019 = 24.1
29.03.2019 = 58.5
31.03.2019 = 166.2
03.04.2019 = 531.4
Zatenn dün yaptırdım. Bidaha gerek duymadı doktor herşey yolunda artışlarında gayet iyi dedi531 den sonra birdaha yaptirmadin mi canım. Ve keseyi gördün mü...
Değerlerimiz benziyor ama ben biraz daha erken bakmıştım kanda adet olmam gereken gün
16 Mart Cumartesi 7.12
18mart pazartesi 12.3
22 Mart Cuma 47.15
25 Mart Pazartesi 201.25
27mart çarşamba 617.05
1nisan pazartesi 1128.70
3nisan çarşamba 1830.20
En son çarşamba bakıldı ve vajinal ultrason da gözükmedi. Yarın tekrar kan verip keseye bakicaz bakalım..
Benim değerler tam 2 günde bir değil. Bi ara kanamam oldu 3 gün adet oldum sandım bıraktım. Sonra kaşık ve bel ağrım devam ettiği için doktora gittim değer yükselmiş. Baktı normal gebelik gibi duruyor dedi takibi bıraktık dediği zamanda yine çok yükselmemis keseyi göremedik şimdi takipteyiz artık değer yukselmezse yada keseyi goremezsek dış gebelik tanısı koyacak.hayirlsi bakalım yarını heyecan ve dua ile bekliyorum.
Kesenin görünmesi için değerim düşük daha. Benim artışlar 2 katı zaten hatta fazla biraz. Acele etmek istemiyorum. Sürekli kan verip psikolojik olarak yıpratmak da İstemiyorum haftaya keseye bakmak için çağırdı ama ben 1 hafta daha geç gitmeyi düşünüyorum531 den sonra birdaha yaptirmadin mi canım. Ve keseyi gördün mü...
Değerlerimiz benziyor ama ben biraz daha erken bakmıştım kanda adet olmam gereken gün
16 Mart Cumartesi 7.12
18mart pazartesi 12.3
22 Mart Cuma 47.15
25 Mart Pazartesi 201.25
27mart çarşamba 617.05
1nisan pazartesi 1128.70
3nisan çarşamba 1830.20
En son çarşamba bakıldı ve vajinal ultrason da gözükmedi. Yarın tekrar kan verip keseye bakicaz bakalım..
Benim değerler tam 2 günde bir değil. Bi ara kanamam oldu 3 gün adet oldum sandım bıraktım. Sonra kaşık ve bel ağrım devam ettiği için doktora gittim değer yükselmiş. Baktı normal gebelik gibi duruyor dedi takibi bıraktık dediği zamanda yine çok yükselmemis keseyi göremedik şimdi takipteyiz artık değer yukselmezse yada keseyi goremezsek dış gebelik tanısı koyacak.hayirlsi bakalım yarını heyecan ve dua ile bekliyorum.
Değer yükseliyor nasıl hemen dış gebelik tanısı koyarız falan diyorlar anlamıyorum ya531 den sonra birdaha yaptirmadin mi canım. Ve keseyi gördün mü...
16 Mart Cumartesi 7.12
18mart pazartesi 12.3
22 Mart Cuma 47.15
25 Mart Pazartesi 201.25
27mart çarşamba 617.05
1nisan pazartesi 1128.70
3nisan çarşamba 1830.20
Kese görunmedigi için öyle dedi sanırım canım. Ama sonradan betayi görünce daha beta düşük belki oyuzden gormemsizdir dedi.doktorlar bu konularda malesef hemen dış gebelik riskini de söylüyor temkinli olmamız için ama bu bizi mafya diyor malesef.bide benim kahverengi akintilarim oluyor malesef inş. Dış gebelik değildir nasip artık.Değer yükseliyor nasıl hemen dış gebelik tanısı koyarız falan diyorlar anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?