• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg değer artışları, kafam çok karışık anlayanlardan görüş bekliyorum

Ggunesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
4
0
1
33
Merhaba doğrudan konuya gireceğim. Çogunuzun hikayesini okumuşumdur.
Bu anlamda biraz içimi dökmek birazda görüş almak için yazmak istedim.

Son düzenleme:
Merhaba doğrudan konuya gireceğim. Çogunuzun hikayesini okumuşumdur.
Bu anlamda biraz içimi dökmek birazda görüş almak için yazmak istedim.

28 Şubat sabah 09:30 da beta kan sonucum 83.7 geldi. Henüz reglime iki gün vardı.

Gebelik süreçlerine hakimim o sebeple hamileyim vs diye bir sevinç yaşamadım henüz çok erkendi.

Pazartesi sabah randevu almıştım ancak aabah peçete silme halinde kan geldi. Regl oldugumu düşünüp gitmedim. Kimyasala döndü sandım.

Gün içinde hiç kanama olmadı endişelendim akşam 18:25 de kan verdim. Tarihi 3 mart

Test sonucum 211 geldi. Fena sayılmazdı ortalama %66 üstü isteniyormuş yapay zekaya göre bu süreçte %153 artmış

Bu esnada agrım va yok peçeteye kahve ve bazen kırmızı akıntı geldi. Pıhtı vs de yok. Progestana başlattı doktor.

Aynı zamanda coraspin içiyorum. Doktor başlatmıştı.

Bu bazen kanlı bazen kahveli akıntı bir rahatsız edip durdu ama böyle pedime falan hiç kan akmadı. İdrar sonrası sildikçe ara ara geldi

Akşam 18 de verince tam iki gün dolsun ve öyle kan vereyim dedim

6 Mart 09:35’de beta hcgm 405 geldi.
Beklentimin altında çıktı.
Yapay zekaya göre %91,4 oranında artmış iki günde bir ortalama artış oranı %69 imiş.

Doktorumla da konuştum pazartesi randevum var.

Mükemmel şekilde ikiye katlamadı. Kendimi kandırmakta istemiyorum.
Değeri düşük buldugum için,içim kaygı dolu sağlıksız veya dış gebelik diye düşnüyorum neden sağlıksız vs gibi sürekli düşünceler var ama takıntı halinde değil. Sadece sağlıksızsa ve başka bişey varsa aslında bian önc temizlensin istiyorum fakat sonra da ya öyle değil ve sağlıklıysa yeni yerleşen bir bebekse diye düşünüp üzülüyorum

Artışlarmı bu işten anlayanlara soruyorum nasıl değerlendiriyorunuz.
Örnek süreçleriniz var mıudı ?
Ve coraspin yetmemiş olabilir mi ? Bebegi beslemeye pıhtıya iyi gelmedi mi ? Henüz iğne başlatmadı doktorum. ( genetik test sonucumda pıhtılaşma çıktı o sebeple kulllanıylrum)

Kısaca test sonuçlarım
28 Şubat 09:30 -83.07
3 Mart 18:25 -211
6 Mart 09:35 -405

Ne düşünüyorsunuz?
Benim doktorumun söylediği hcg artışları kişiden kişiye değişiyor dedi ve bu değerler bence gayet güzel çok yükselmesi de iyi değilmiş benimki güzel yükseliyor diye sevindim mol gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım bence şu an iyi gidiyor benim arkadaşımın da buna yakındı değerleri sağlıkla kucağına aldı şükür inşallah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder Allah🙏🏻inşallah bi sorun yaşamadan sizin de iyi bi şekilde ilerler🥰

Benim doktorumun söylediği hcg artışları kişiden kişiye değişiyor dedi ve bu değerler bence gayet güzel çok yükselmesi de iyi değilmiş benimki güzel yükseliyor diye sevindim mol gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım bence şu an iyi gidiyor benim arkadaşımın da buna yakındı değerleri sağlıkla kucağına aldı şükür inşallah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder Allah🙏🏻inşallah bi sorun yaşamadan sizin de iyi bi şekilde ilerler🥰
Ah teşekkür ederim 🥹kaybınıza üzüldüm umarım siz de kavuşmuşsunuzdur bebeginize. Ben biraz kafamda sanki sağlıksız ya da dış gebelikmiş gibi bir hisse kapıldım böyle korkuyorum Allaha öyle dua ediyorum hayırlısını ver hani sağlıksızsa istemiyorum gibisinden ama sonra kızıyorum belki sağlıklı boşuna stres oluyorsun vs gibi ne zor süreçlermiş. Tamamen de tesadüf öğrendim yoksa reglimi beklerdim hoş ona da 2 gün vardı. Beklenen regl gününe göre de bir tık düşük buldum ama belki 14 den sonra yumurtlamışımdır 😊

Ah teşekkür ederim 🥹kaybınıza üzüldüm umarım siz de kavuşmuşsunuzdur bebeginize. Ben biraz kafamda sanki sağlıksız ya da dış gebelikmiş gibi bir hisse kapıldım böyle korkuyorum Allaha öyle dua ediyorum hayırlısını ver hani sağlıksızsa istemiyorum gibisinden ama sonra kızıyorum belki sağlıklı boşuna stres oluyorsun vs gibi ne zor süreçlermiş. Tamamen de tesadüf öğrendim yoksa reglimi beklerdim hoş ona da 2 gün vardı. Beklenen regl gününe göre de bir tık düşük buldum ama belki 14 den sonra yumurtlamışımdır 😊
Bende henüz kavuşamadım bebeğime ama bende sizin gibi düşünüyorum sağlıksız hayırsız olacaksa zamanında olsun diyorum. Melankolik ve duygusal yaklaşmamaya çalışıyorum ama aklımızı kurcalamıyor değil elbette. Doktorumun söylediği sağlıklı bebek düşmez dedi iyi düşünün iyi olsun emin olun bu değerler düşündüğünüz kadar kötü değil akışına bırakın en iyisi olacaktır 🥰🥰💐🙏🏻

Yumurtlama günü gerçekten çok farklı olabiliyomuş ben düzenli adet olurum 14. Gün diye düşünüyordum benim yumurtlamam adetim bittiği günmüş 🤭 o yüzden belki geç yumurtladınız hcg değeri artışı düzenli gibi duruyor değerin kaç olduğuna hiç takılmayın bence💐🥰

Çok teşekkürler 🥰dilerim en hayırlı zamanda isteyen herkes kucagına alsın bebişlerini ✨

Back