• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değer artışı

DenizDnz_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
11
1
1
29
Arkadaşlar merhaba ben adetimden 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim kan da beta hcg değerim 26.7 değerinde çıktı bir hafta sonra tekrar yaptırmam gerektiği söylendi şuan adetim 2 gün geçti ve beta hcg değerim 961 çıktı son adetime göre 4+4 haftalık gebeyim değer artışı normal mi

Arkadaşlar merhaba ben adetimden 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim kan da beta hcg değerim 26.7 değerinde çıktı bir hafta sonra tekrar yaptırmam gerektiği söylendi şuan adetim 2 gün geçti ve beta hcg değerim 961 çıktı son adetime göre 4+4 haftalık gebeyim değer artışı normal mi
İki günde iki kat artması lazım bir hafta sonra değilde iki gün sonra verseydiniz keşke direk ama hesaplamama göre güzel artmış

Hesabıma göre iyi artmış canim normal görünüyor ama siz yine de 48 saate bir hcgye baktirin 1500 oldumu dr randevu alirsin

İki günde iki kat artması lazım bir hafta sonra değilde iki gün sonra verseydiniz keşke direk ama hesaplamama göre güzel artmış
Adetim daha geçmemişti ilk yaptırdığımda o yüzden geçince bidaha yaptır dediler 2 gun sonra bidaha yaptırıcam cuma gunude randevum var o gune kadar 1500 falan olur inşallah 😐

Hesabıma göre iyi artmış canim normal görünüyor ama siz yine de 48 saate bir hcgye baktirin 1500 oldumu dr randevu alirsin

Aynen öyle yapıcam teşekkür ederim zamanla ilk haftalara göre artış dahada yuksek oluyor değil mi çnku ben kendi hesabıma göre 3 haftalık gebeyim daha bide ilk gebeliğim o yüzden herşeyi endişe eder oldum

Ya bende ilk öğrendiğim de 267 çıkmıştı bir gün sonra 400 çıktı şuan 2215 oldu sizin ki de çok güzel artmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Yaa merhaba, bende aynı 1 hafta arayla yaptırdım. Reglden 2 gün önce 2.91
Regl olmam gereken günün ertesi günü cumartesiyi 157
Bir hafta sonra cumartesi 3789 çıktı normal mi bu yükseliş? Doktor 1200 yada 2500e yakın değerler olması gerekiyor demiştii

Olağan ustu

Merhaba konu başlığı açıldığı için bende yazmak istedim. Bugün sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı adetime 3 ya da 4 gün var. İlaç kullandığım için emin olmak adına kan verdim beta hcg 68,74 çıktı. Sağlık ocağındaki ebe adetten önce bmyke heyecanlar aramayın adetiniz geçmediyse yapmayın dedi. Ama şuan hamile miyim normal mi kafam karıştı. Belirti olarak kasığımda kramp şeklinde ağrılar var ama aşırı rahatsız edici değil birde göğüs hasasiyeti mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba konu başlığı açıldığı için bende yazmak istedim. Bugün sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı adetime 3 ya da 4 gün var. İlaç kullandığım için emin olmak adına kan verdim beta hcg 68,74 çıktı. Sağlık ocağındaki ebe adetten önce bmyke heyecanlar aramayın adetiniz geçmediyse yapmayın dedi. Ama şuan hamile miyim normal mi kafam karıştı. Belirti olarak kasığımda kramp şeklinde ağrılar var ama aşırı rahatsız edici değil birde göğüs hasasiyeti mevcut. Yardımcı olursanız seviniri

10 un üstü sonuçlar hamilesiniz demek zaten. Siz yine iki günde bir artış gözlemleyin 1500 ü geçince doktorunuza randevu alın muayene olun 68 se değeriniz zaten hamilesiniz demektir inşallah sağlıklıdır🙏❤️

Benimde adete 1 gün kala 10.93 çıktı genelde bakıyorum da 3 gün evvel yapanların dhaa fazla çıkmış gibi bi problem olmaz inşallah 😭

Back