Arkadaşlar merhaba ben adetimden 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim kan da beta hcg değerim 26.7 değerinde çıktı bir hafta sonra tekrar yaptırmam gerektiği söylendi şuan adetim 2 gün geçti ve beta hcg değerim 961 çıktı son adetime göre 4+4 haftalık gebeyim değer artışı normal mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg değer artışı
- Konu Sahibi DenizDnz_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
İki günde iki kat artması lazım bir hafta sonra değilde iki gün sonra verseydiniz keşke direk ama hesaplamama göre güzel artmışArkadaşlar merhaba ben adetimden 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim kan da beta hcg değerim 26.7 değerinde çıktı bir hafta sonra tekrar yaptırmam gerektiği söylendi şuan adetim 2 gün geçti ve beta hcg değerim 961 çıktı son adetime göre 4+4 haftalık gebeyim değer artışı normal mi
- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
Hesabıma göre iyi artmış canim normal görünüyor ama siz yine de 48 saate bir hcgye baktirin 1500 oldumu dr randevu alirsinArkadaşlar merhaba ben adetimden 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim kan da beta hcg değerim 26.7 değerinde çıktı bir hafta sonra tekrar yaptırmam gerektiği söylendi şuan adetim 2 gün geçti ve beta hcg değerim 961 çıktı son adetime göre 4+4 haftalık gebeyim değer artışı normal mi
Adetim daha geçmemişti ilk yaptırdığımda o yüzden geçince bidaha yaptır dediler 2 gun sonra bidaha yaptırıcam cuma gunude randevum var o gune kadar 1500 falan olur inşallahİki günde iki kat artması lazım bir hafta sonra değilde iki gün sonra verseydiniz keşke direk ama hesaplamama göre güzel artmış
Hesabıma göre iyi artmış canim normal görünüyor ama siz yine de 48 saate bir hcgye baktirin 1500 oldumu dr randevu alirsin
Aynen öyle yapıcam teşekkür ederim zamanla ilk haftalara göre artış dahada yuksek oluyor değil mi çnku ben kendi hesabıma göre 3 haftalık gebeyim daha bide ilk gebeliğim o yüzden herşeyi endişe eder oldumHesabıma göre iyi artmış canim normal görünüyor ama siz yine de 48 saate bir hcgye baktirin 1500 oldumu dr randevu alirsin
Teşekkür ederimm sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahYa bende ilk öğrendiğim de 267 çıkmıştı bir gün sonra 400 çıktı şuan 2215 oldu sizin ki de çok güzel artmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
İnşallahhh Allah razı olsun:)Teşekkür ederimm sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.002
- 178
- 25 Kasım 2022
- 97
- 20
- 3
- 34
Olağan ustuArkadaşlar merhaba ben adetimden 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim kan da beta hcg değerim 26.7 değerinde çıktı bir hafta sonra tekrar yaptırmam gerektiği söylendi şuan adetim 2 gün geçti ve beta hcg değerim 961 çıktı son adetime göre 4+4 haftalık gebeyim değer artışı normal mi
- 29 Kasım 2022
- 1
- 0
- 1
- 28
Merhaba konu başlığı açıldığı için bende yazmak istedim. Bugün sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı adetime 3 ya da 4 gün var. İlaç kullandığım için emin olmak adına kan verdim beta hcg 68,74 çıktı. Sağlık ocağındaki ebe adetten önce bmyke heyecanlar aramayın adetiniz geçmediyse yapmayın dedi. Ama şuan hamile miyim normal mi kafam karıştı. Belirti olarak kasığımda kramp şeklinde ağrılar var ama aşırı rahatsız edici değil birde göğüs hasasiyeti mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim.
- 10 Haziran 2021
- 70
- 24
- 18
Merhaba konu başlığı açıldığı için bende yazmak istedim. Bugün sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı adetime 3 ya da 4 gün var. İlaç kullandığım için emin olmak adına kan verdim beta hcg 68,74 çıktı. Sağlık ocağındaki ebe adetten önce bmyke heyecanlar aramayın adetiniz geçmediyse yapmayın dedi. Ama şuan hamile miyim normal mi kafam karıştı. Belirti olarak kasığımda kramp şeklinde ağrılar var ama aşırı rahatsız edici değil birde göğüs hasasiyeti mevcut. Yardımcı olursanız seviniri
10 un üstü sonuçlar hamilesiniz demek zaten. Siz yine iki günde bir artış gözlemleyin 1500 ü geçince doktorunuza randevu alın muayene olun 68 se değeriniz zaten hamilesiniz demektir inşallah sağlıklıdır
- 10 Haziran 2021
- 70
- 24
- 18
Tebrikler hamilesiniz inşallah sağlıklı gebeliktirMerhaba reglime 4 gun var beta hcg degerime baktirdim 34.79 cikti hamile miyim? Lutfen yardimci olun
Tesekkur ederim insallahTebrikler hamilesiniz inşallah sağlıklı gebeliktir
- 18 Mayıs 2022
- 148
- 191
- 23
- 27
- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
Geç döllenme olabilir cnm zaten ilerde kese görünürse drun söyler bunu iki güne bir kan ver artışların bakBenimde adete 1 gün kala 10.93 çıktı genelde bakıyorum da 3 gün evvel yapanların dhaa fazla çıkmış gibi bi problem olmaz inşallah
- 18 Mayıs 2022
- 148
- 191
- 23
- 27
İnşallah öyledir canım insan düşünmeden edemiyor gercektenGeç döllenme olabilir cnm zaten ilerde kese görünürse drun söyler bunu iki güne bir kan ver artışların bak
- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
Benim adet gunu 15 çıktı sonra yukseldiİnşallah öyledir canım insan düşünmeden edemiyor gercekten
- 18 Mayıs 2022
- 148
- 191
- 23
- 27
Çok sevindim bu yorumaBenim adet gunu 15 çıktı sonra yukseldi