• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg cokmu düşük :((

Bademlikek

La ilahe illallah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kizlar benden bıktınız biliyorum aktif bir topik bulamadım o yüzden tekrar konu açmak zorunda kaldım önceki konumu okuyanlar bildiğiniz gibi adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle gebeliği öğrendim bugün doktora gidip kan testi verdim ve son adet tarihime göre 4+3 günlük hamileyim doktorda aynı şeyi söyledi ama beta hcg değerim 71 geldi doktor çok düşük bir değer kimyasal olabilir dedi sizcede cokmu düşük değerim 😔😔

Kizlar benden bıktınız biliyorum aktif bir topik bulamadım o yüzden tekrar konu açmak zorunda kaldım önceki konumu okuyanlar bildiğiniz gibi adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle gebeliği öğrendim bugün doktora gidip kan testi verdim ve son adet tarihime göre 4+3 günlük hamileyim doktorda aynı şeyi söyledi ama beta hcg değerim 71 geldi doktor çok düşük bir değer kimyasal olabilir dedi sizcede cokmu düşük değerim 😔😔
Değer önemli değil önemli olan iki günde iki kat artması iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artmissa sağlıklıdır bende ilk HCG sonucum 65.37 idi ama çok şükür bebeğim doğdu ve 7 aylık oldu bugün

Bu ilk degermi Peki ?

Değer önemli değil önemli olan iki günde iki kat artması iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artmissa sağlıklıdır bende ilk HCG sonucum 65.37 idi ama çok şükür bebeğim doğdu ve 7 aylık oldu bugün
Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum doktor çok moralimi bozdu daha öncede böyle bir düşük yaşamıştım 6 haftalık olmama rağmen değeri 80 kusurlerdeydi ve hiç artımiyordu sizin kaçıncı haftada bu değer görüldü

Korkmayin ilk test icin normal ikinciyi yapinca anlasilir bu benim ilk test 20 cikmisti

Ikinci gun sonra yapin ayni saatte iki kati artmismi ona gore anlariz
2 gün sonra tekrarliycam ama formlarda okuduğumda benim gibi arkadaşlarımın değerleri 200 lerin üzerinde inşallah yükselir dua edin bana nolur bu bebeğimide kaybetmemeyim

2 gün sonra tekrarliycam ama formlarda okuduğumda benim gibi arkadaşlarımın değerleri 200 lerin üzerinde inşallah yükselir dua edin bana nolur bu bebeğimide kaybetmemeyim
Herkesinki bir olmuyor hic stres yapmayin
Benim ilkinde daha yuksekti dusukle bitti
Insallah kat ve kat artar 😍rabbim yardimciniz olsun Bugunmu oldu ilk beta

Herkesinki bir olmuyor hic stres yapmayin
Benim ilkinde daha yuksekti dusukle bitti
Insallah kat ve kat artar 😍rabbim yardimciniz olsun Bugunmu oldu ilk beta
Evet ilk betaya bugün bakıldı inşallah rabbim hayırlısını versin diyorum hep ama bir yandanda olumsuz bir şey duyunca yüreğim parçalanıyor 😔

Hcg 52 ile ayni suphe oldu onemli olan duzenli katlamasi

Doktor cok erken konusmus ikinciyi gormeden onlar hep boyle olumsuz konusuyor ya insallah kat ve kat artar stres yapmayin 😍
Yaa gercektenmi inşallah artar inşallah çok dua ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını bilendir rabbim banada bir mucize nasip etsin inşallah hepinize çok teşekkür ederim gerçekten 🥹

Back
X