Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimArtışı güzel aslında ama kese hemen görülecek diye bir şey yok bu gidişinde bence mutlaka görürsün canım kan değerlerin güzel artmış yavaş ilerlememiş yani![]()
Benimde çarşamba 5 bin civarında olacak perşembe doktor çağırdı daha yüksek olur o gün o zamanBen değer 4326 ydı keseyi gördüğümde hatta daha fazlaydı amam ben geç test yaptım gecikmenin 8. Günüydü ondan daha erken gitseydim görürmüydüm bilmiyorum
En son 15-19 Nisan aralığında adet olmuştum geçen pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım şüphelendim ama 1 yıldır olmuyordu çocuğumuz ihtimalde veremedim heveslenmek istemedim geçen cuma öğrendim bendeSon adet tarihin neydi canm suanda kaç haftalıksın yani
Oo sen daha yenisin tabi ki kese gözükmez bence sorun yok bu gidişinde görürsün kese 5. Haftada görülürEn son 15-19 Nisan aralığında adet olmuştum geçen pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım şüphelendim ama 1 yıldır olmuyordu çocuğumuz ihtimalde veremedim heveslenmek istemedim geçen cuma öğrendim bende![]()
İnternette hesaplandığımda 5 hafta görünüyor bugün bu nasol hesap anlamadımOo sen daha yenisin tabi ki kese gözükmez bence sorun yok bu gidişinde görürsün kese 5. Haftada görülür
İnşallah görürümTamam ama daha yeni beş haftalık olmussundur ben 5+4 de gördüm muhtemelen bu gişinde görürsün![]()
Çok teşekkür ederim inşallahOlumlu düşün canım benim![]()
Ne zaman doktor çağırdı sizi birde kalp atışı ne zaman duyuluyor bende gitmeden önce duyabilir miyim acaba garanti olsun diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumHayırlısı olsun güzelimbende çok heyecanlıyım kalp atısını duyucaz kısmetse
![]()
Ayyy çok heyecanlı6. Haftada duyuluyormuş ben de haftaya gidicem ozaman 7. Haftaya gircem net olsun![]()