Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BETA HCG BUGÜN 2163 ÇIKTI AMA ULTROSONLA DOKTOR KESEYİ GÖREMEDİ
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
Teşekkür ederimArtışı güzel aslında ama kese hemen görülecek diye bir şey yok bu gidişinde bence mutlaka görürsün canım kan değerlerin güzel artmış yavaş ilerlememiş yani
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
Benimde çarşamba 5 bin civarında olacak perşembe doktor çağırdı daha yüksek olur o gün o zamanBen değer 4326 ydı keseyi gördüğümde hatta daha fazlaydı amam ben geç test yaptım gecikmenin 8. Günüydü ondan daha erken gitseydim görürmüydüm bilmiyorum
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
En son 15-19 Nisan aralığında adet olmuştum geçen pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım şüphelendim ama 1 yıldır olmuyordu çocuğumuz ihtimalde veremedim heveslenmek istemedim geçen cuma öğrendim bendeSon adet tarihin neydi canm suanda kaç haftalıksın yani
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
Oo sen daha yenisin tabi ki kese gözükmez bence sorun yok bu gidişinde görürsün kese 5. Haftada görülürEn son 15-19 Nisan aralığında adet olmuştum geçen pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım şüphelendim ama 1 yıldır olmuyordu çocuğumuz ihtimalde veremedim heveslenmek istemedim geçen cuma öğrendim bende
İnternette hesaplandığımda 5 hafta görünüyor bugün bu nasol hesap anlamadımOo sen daha yenisin tabi ki kese gözükmez bence sorun yok bu gidişinde görürsün kese 5. Haftada görülür
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
İnşallah görürümTamam ama daha yeni beş haftalık olmussundur ben 5+4 de gördüm muhtemelen bu gişinde görürsün
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
Çok teşekkür ederim inşallah bende Türkiye’ye gelmiştim 30unda dönüyorum almanyaya eşimin daha haberi yok inanamayacak kesin içim içimi yiyorOlumlu düşün canım benim
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
evetttAyyyy cok heyecanlı
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
Ne zaman doktor çağırdı sizi birde kalp atışı ne zaman duyuluyor bende gitmeden önce duyabilir miyim acaba garanti olsun diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumHayırlısı olsun güzelim bende çok heyecanlıyım kalp atısını duyucaz kısmetse
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
- 19 Mayıs 2024
- 62
- 20
- 3
Ayyy çok heyecanlı6. Haftada duyuluyormuş ben de haftaya gidicem ozaman 7. Haftaya gircem net olsun