- 8 Kasım 2023
- 131
- 20
- 18
- 20
- Konu Sahibi buseyilmaz435
-
adetinize ne kadar varbeta hcg 2.39 çıkıp artan oldu muu benimle paylaşır mısınız
bende pcos var düzensiz ortalama döngüm 33 35 bugün 37. günümdeyim 38. günde oldum geçen ay ama 38 in üstüne çıkmadı hiç bide geç döllenme olabilir üstüne düştüğümüz bir konu değil o yüzden ayın sonlarına doğru ve hafta başında ilişki sık olduadetinize ne kadar var
36. günümde verdim kanı artar mı bilmiyorum göğüsüm şiş 5 gündür 1 haftadır da kasıklarımda ara ara ağrı batma oluyor regl öncesi gibi aynıbende pcos var düzensiz ortalama döngüm 33 35 bugün 37. günümdeyim 38. günde oldum geçen ay ama 38 in üstüne çıkmadı hiç bide geç döllenme olabilir üstüne düştüğümüz bir konu değil o yüzden ayın sonlarına doğru ve hafta başında ilişki sık oldu
sizin gecikmeniz kaç gündü öğrendiğinizdeKızlar merhaba 2 gün önce 10,9 beta ile öğrendim bugün 36,3 çıktı bu şekilde düşük betayla hamileliğini öğrenen var mı aranızda
sizce ben ne yapmalıyım pazartesi kan versem tekrar erken mi olurAdetime 4 5 gün vardı canım
sizce ben ne yapmalıyım pazartesi kan versem tekrar erken mi olur
anladım teşekkür ederimmDene bence kuzum pazartesi. ben ovulasyon 25. Günde öğrendim pcos hastasıyım
Ben 8 ile öğrenmiştim çok şükür yükselmişti benimde adete 6 gün vardı sağlıklı gebelik geçirirsiniz umarımKızlar merhaba 2 gün önce 10,9 beta ile öğrendim bugün 36,3 çıktı bu şekilde düşük betayla hamileliğini öğrenen var mı aranızda
Özelden belli bi ücret karşılığı bakılıyo ama şöyle diyeyim hep aynı hastaneye vermelisin benceUmarım canımsize bir şey sorucam şimdi ben 2 testimi de aynı saatte aynı yerde devlet hastanesinde yaptırdım fakat kadın doğumcu olmadığı için hastaneye gidip betahcg baktırabileceğim bi bölüm yok değil mi ? Mecbur sağlık ocağında mı baktırmak zorundayım acil kısmında asla bakmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?