- 7 Kasım 2022
- 192
- 47
- 28
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
Arkadaşlar iyi akşamlar beta hcg 13.26 çıktı gebelik var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet var ama daha çökmeni 2 günde bir tekrarlayıp artışı kontrol edin muhakakArkadaşlar iyi akşamlar beta hcg 13.26 çıktı gebelik var mı acaba
Teşekkür ederim yaptırıcam evet :)evet var ama daha çökmeni 2 günde bir tekrarlayıp artışı kontrol edin muhakak
gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin AllahTeşekkür ederim yaptırıcam evet :)
Merhaba tekrar kan vercem demiştiniz sonucunuz ne oldu aceba inşallah değeriniz yükselmiştir birde belirtileriniz neydiArkadaşlar iyi akşamlar beta hcg 13.26 çıktı gebelik var mı acaba
Merhaba 48.4 çıktı sonra bir kez daha bakıldı 147 çıktı doktorum yükselme iyi dedi haftaya inşallah keseyi görücemMerhaba tekrar kan vercem demiştiniz sonucunuz ne oldu aceba inşallah değeriniz yükselmiştir birde belirtileriniz neydi
Ay maşallah ne güzel Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba 48.4 çıktı sonra bir kez daha bakıldı 147 çıktı doktorum yükselme iyi dedi haftaya inşallah keseyi görücem
Belirti olarakta aslında ovülasyon sonrası şeffaf uzayan kocaman bir akıntı oldu ama ben anlamadım tabi o zaman birde aşırı uyku halim vardı uyanmak çok zor geliyordu bir tek o oldu
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin bizim birde mucize bebek oldu imkansız demişti doktorlarAy maşallah ne güzel Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Benim sıfır cikti yeni yükselir miArkadaşlar iyi akşamlar beta hcg 13.26 çıktı gebelik var mı acaba
Evet var 2 günde 1 tekrarlayınArkadaşlar iyi akşamlar beta hcg 13.26 çıktı gebelik var mı acaba
Ben dış gebelık gecırdım 2 ay önce ameliyat oldum çok zordu çok geç öğrenmıstım beta takibi yapamadım o yüzden 7.000 lerde en son 0.722 kdr düşürdük şimdi bugün test yaptım sürekli düşme yaşarken bi anda 0,789 çıkmış reglime de bi hafta 10 gün var acaba yeni mı oluşuyor neden yukseldı bilmiyorum zaten açıkçası hamıle kalmak istiyorum umarım normal bir gebelık olur kasıl ağrısı batması uzerıne gitttim rahim de çok kalınlaşmış 19 mm olmuş bilginiz var mı bu konu hakkındaMerhaba 48.4 çıktı sonra bir kez daha bakıldı 147 çıktı doktorum yükselme iyi dedi haftaya inşallah keseyi görücem
Belirti olarakta aslında ovülasyon sonrası şeffaf uzayan kocaman bir akıntı oldu ama ben anlamadım tabi o zaman birde aşırı uyku halim vardı uyanmak çok zor geliyordu bir tek o oldu
Merhaba, değeriniz sonradan yükseldi mi? Yükseldiyse kaç gün sonra?Ben dış gebelık gecırdım 2 ay önce ameliyat oldum çok zordu çok geç öğrenmıstım beta takibi yapamadım o yüzden 7.000 lerde en son 0.722 kdr düşürdük şimdi bugün test yaptım sürekli düşme yaşarken bi anda 0,789 çıkmış reglime de bi hafta 10 gün var acaba yeni mı oluşuyor neden yukseldı bilmiyorum zaten açıkçası hamıle kalmak istiyorum umarım normal bir gebelık olur kasıl ağrısı batması uzerıne gitttim rahim de çok kalınlaşmış 19 mm olmuş bilginiz var mı bu konu hakkında
Alıntı Yorumla