Beta hcg bakar mısınız

Ablacım ben aynı günde hem hamilelik pozitif hem covid pozitif aldım o yüzden dışarı çıkamıyom yasak. Allah'a dua ediyorum bebişe bişey olmasın. Bana dua edin lütfen
Yaa dikkat et kendine ilaç felan kullanma bol bol c vitamini ve su inşallah bebeğede bişey olmadan atlatırsın canım
Sadece evden testlerle kontrol ediyorum. Silikleşirse tekrar dememk ki beta HCG azalıyo. Allah'ım açık şükür artıyo kırmızı
Testlerini atta bakıyım artışına

İlaç kullanmıyorum sadece ılık su bal zencefil nane

Eklentiler

• 16416159319667706487498662089082.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 50
Abla dayanır mı bebeğim? Allah'a dua ediyorum kocam her zaman yanımda olamoyo bu bebek benim mucizem olsun
Rabbim ol derse yer gök yerle bir olsada o çocuğu verir sana emin ol bol bol dua et beslenmene dikkat et öksürürken felan kendini fazla kasma inşallah bişey olmaz Bu arada kaç yaşındasın ilk gebeliğinmi

Rabbim ol derse yer gök yerle bir olsada o çocuğu verir sana emin ol bol bol dua et beslenmene dikkat et öksürürken felan kendini fazla kasma inşallah bişey olmaz Bu arada kaç yaşındasın ilk gebeliğinmi
31 yaşındayım evet ilk gebelik olucak Allah'ın izniyle

okurmusun

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-08-08-33-34-204_com.android.chrome.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…