- 30 Ağustos 2021
- 33
- 29
- 8
- 27
- Konu Sahibi catlover00
-
Ne kadar boş insanlar, bir kandan teşhis konulmuş 2 gün sonra kanı tekrarla iki kat çıkması lazım neticeye göre artık karar verilir inşallah tutunur dua etKızlar adet gecikmesinden 4 gün sonra sağlık ocağında test yaptırdım beta hcg 250 çıktı sağlık ocağı doktoru boş gebelik olabilir değerin 1000 in üzerinde olması lazım dedi moralim bozuldu başına böyle bir şey gelen var mı yarın kadın doğuma gitcem
Saçmalık şu durumda kadin dogum hiç bişey yapmayacak aile hekiminde iki gün sonra aynı saatte filan kan verip en az yüzde yetmis artışını kontrol ettirmeniz gerekir iki katı ve üzeri sağlıklı gebeliktir. Kese ancak ikibin civarı olunca görünür o yüzden kanama lekelenme vs yoksa boşa gitmetin kadın doğuma . Bütün gerekli testi zaten aile hekimi yapıyorKızlar adet gecikmesinden 4 gün sonra sağlık ocağında test yaptırdım beta hcg 250 çıktı sağlık ocağı doktoru boş gebelik olabilir değerin 1000 in üzerinde olması lazım dedi moralim bozuldu başına böyle bir şey gelen var mı yarın kadın doğuma gitcem
Hamilesiniz 2 günde bir kan verin değerinizi takip ettirin hastane seçimi size kalmissKizlar bnde test yaptirdim.Aile hekiminden 258 cikti. Sizce gebe miyim ve özele mi yoksa devlete gideyim ilk hamileligim olacak da .
Teşekkürler bilgi verdiginiz icin peki arada kasiklarima bir agri gelip gittigini hissediyorum da sizce normal miHamilesiniz 2 günde bir kan verin değerinizi takip ettirin hastane seçimi size kalmiss
Ben hamilelik yaşamadım ama ilk zamanlarda kasık ağrılarının normal olduğunu çok defa duydum yerleşme zamanları olduğu içindir. Hamilelik yaşayan arkadaşlar daha doğru bilgi verir tabii. Hayırlı olsun hamileliginizTeşekkürler bilgi verdiginiz icin peki arada kasiklarima bir agri gelip gittigini hissediyorum da sizce normal mi
Rabbim sana da nasip etsin inşaallah o znm saglikli sihatli hayirli evlatlar canımBen hamilelik yaşamadım ama ilk zamanlarda kasık ağrılarının normal olduğunu çok defa duydum yerleşme zamanları olduğu içindir. Hamilelik yaşayan arkadaşlar daha doğru bilgi verir tabii. Hayırlı olsun hamileliginiz
Rabbim sana da nasip etsin inşaallah o znm saglikli sihatli hayirli evlatlar canım
peki şuan değeriniz kaç ve kaçıncı haftadasınız? Ben ilk öğrendiğimde 157 idi 6 gün sonra test verdim 960 düşük diye korkuyorum. Ama çok yeni gebelik normal dediler. Sağ kasığımda hafif ağrı hissediyorum. Lekelenmem yokO zaman beni görseydi adamdan saymazdı beni16 ile öğrendim hamileliği Rabbim herkesin karşısına aklı başında doktorlar çıkarsın
Evet canım benımde oluyor hatta arada baya keskin oluyor sonra geçiyor bebek yerleşiyormuşTeşekkürler bilgi verdiginiz icin peki arada kasiklarima bir agri gelip gittigini hissediyorum da sizce normal mi
En son 400 ü gördüm birdaha beta bakmadıkpeki şuan değeriniz kaç ve kaçıncı haftadasınız? Ben ilk öğrendiğimde 157 idi 6 gün sonra test verdim 960 düşük diye korkuyorum. Ama çok yeni gebelik normal dediler. Sağ kasığımda hafif ağrı hissediyorum. Lekelenmem yok
Abla meerhaba. Sağ salim kucagına al yavrunu amin inşaAllah.O zaman beni görseydi adamdan saymazdı beni16 ile öğrendim hamileliği Rabbim herkesin karşısına aklı başında doktorlar çıkarsın
O zaman beni görseydi adamdan saymazdı beni16 ile öğrendim hamileliği Rabbim herkesin karşısına aklı başında doktorlar çıkarsın
Adet bitiminden 10 gün sonra canım geç döllenme olmuş benimAbla meerhaba. Sağ salim kucagına al yavrunu amin inşaAllah.Abla ben adetdən 5 gün önce 17.1 lə öğrendim. Sen adetdən kaç gün önce test yaptın ?
AnladımAdet bitiminden 10 gün sonra canım geç döllenme olmuş benim
Aminn inşallahAnladımbende adətdən 5 gün önce silik çıkıyordu. Bugün belirgin çıktı çok mutluyum inşaAllah sağ salim kucağmıza alırız Allah'ın izniyle . Allah isteyen her kıza nasip etsin Amin
Ablacım ben aynı günde hem hamilelik pozitif hem covid pozitif aldımAminn inşallahTekrar kan testi verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?