- Konu Sahibi catlover00
Sadece evden testlerle kontrol ediyorum. Silikleşirse tekrar dememk ki beta HCG azalıyo. Allah'ım açık şükür artıyo kırmızıAminn inşallah Tekrar kan testi verdinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece evden testlerle kontrol ediyorum. Silikleşirse tekrar dememk ki beta HCG azalıyo. Allah'ım açık şükür artıyo kırmızıAminn inşallah Tekrar kan testi verdinmi
Yaa dikkat et kendine ilaç felan kullanma bol bol c vitamini ve su inşallah bebeğede bişey olmadan atlatırsın canımAblacım ben aynı günde hem hamilelik pozitif hem covid pozitif aldım o yüzden dışarı çıkamıyom yasak. Allah'a dua ediyorum bebişe bişey olmasın. Bana dua edin lütfen
Testlerini atta bakıyım artışınaSadece evden testlerle kontrol ediyorum. Silikleşirse tekrar dememk ki beta HCG azalıyo. Allah'ım açık şükür artıyo kırmızı
Yaa dikkat et kendine ilaç felan kullanma bol bol c vitamini ve su inşallah bebeğede bişey olmadan atlatırsın canım
Testlerini atta bakıyım artışına
Koyulaşmış canım maşallahİlaç kullanmıyorum sadece ılık su bal zencefil nane
Gelmedi mi?Gözükmüyor canım
Nane çocuğu düşürür derler ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri ne nane ne maydonoz nede dereotu hiçbirini yemedim sende yemeİlaç kullanmıyorum sadece ılık su bal zencefil nane
Abla dayanır mı bebeğim? Allah'a dua ediyorum kocam her zaman yanımda olamoyo bu bebek benim mucizem olsunKoyulaşmış canım maşallah
Abla ne diyosun ben kaç gündü içiyom hem de doktorum söylediNane çocuğu düşürür derler ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri ne nane ne maydonoz nede dereotu hiçbirini yemedim sende yeme
Rabbim ol derse yer gök yerle bir olsada o çocuğu verir sana emin ol bol bol dua et beslenmene dikkat et öksürürken felan kendini fazla kasma inşallah bişey olmaz Bu arada kaç yaşındasın ilk gebeliğinmiAbla dayanır mı bebeğim? Allah'a dua ediyorum kocam her zaman yanımda olamoyo bu bebek benim mucizem olsun
31 yaşındayım evet ilk gebelik olucak Allah'ın izniyleRabbim ol derse yer gök yerle bir olsada o çocuğu verir sana emin ol bol bol dua et beslenmene dikkat et öksürürken felan kendini fazla kasma inşallah bişey olmaz Bu arada kaç yaşındasın ilk gebeliğinmi
Valla doktorun iç dediyse bilmiyorum canım ama hamilelikte maydonoz nane dereotu çocuğu sürer derlerAbla ne diyosun ben kaç gündü içiyom hem de doktorum söyledi
Benden 6 yaş büyüksünüz artık benim size abla demem gerekiyor rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah31 yaşındayım evet ilk gebelik olucak Allah'ın izniyle
Öylemiii ah ablasının güzeliii kardeşimsin o zamanBenden 6 yaş büyüksünüz artık benim size abla demem gerekiyor rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah